Bir Ay Uzak Kalmak

Açık bulmak için değil profilinizi gezerken gördüm. Bal gibi de 3 sene demişsiniz :)
Evet dünyadan belki de hiç silinmeyecek ama hayat normale dönecek birkaç ay içinde yolları açacaklar okulları açacaklar yıllarca onu beklersek 3 sene değil 10 sene de sürer

Gitmemesi mümkün değil ailesini göenemwsini isteyemem zaten. Ben kalsam 1 hafta kalabilirim 3 hafta tek kalacak yine. Ki 1 hafta da kalmam mümkün değil annesi ile kanlı bıçaklıyız
peki şunu soruyorum sana,eşinin belli konularda sana ihtiyacı var değilmi bir eş olarak. 1 ay nasıl onu yanlz bırakmayı düşünüyorsun ? sence bir erkek 1 ay hiçbişey yaşamadan durablr mi..Bilemiyorum ayrı tatil sıkıntıyken bide 1 ay olması dahada sıkıntılı bence.

Boşanmayı ben bile düşünmemiştim. Evlenmemize izin vermezlerdi öyle olsa sadece eşime birkaç konuda baskı yapabilirler eşim geri dönünce yine eski haline döner ama bu süreç yorucu ben bunun için endişeliyim
Adamın seni bosamayacagını ailenin onu etkılemeyecegını biliyor olup bu konuyu acman, kesin seni bosatırlar dedıgınde gayet mantıklı savunman degısık ve guzıde
Sen suan calısmıyor musun?

peki şunu soruyorum sana,eşinin belli konularda sana ihtiyacı var değilmi bir eş olarak. 1 ay nasıl onu yanlz bırakmayı düşünüyorsun ? sence bir erkek 1 ay hiçbişey yaşamadan durablr mi..Bilemiyorum ayrı tatil sıkıntıyken bide 1 ay olması dahada sıkıntılı bence.
Gitmesin o zaman ben gitmeden dururum memleketime ama o durmaz bu durumda ben niye düşüneyim

Evli barkli insanlarin 1 ay ortada saglik vs durumu yokken evlerinden ayrilmasi hele biri baska biri baska evde yasamasi bence cok sacma. Eviniz yuvaniz var neden birakip gidiyorsunuz ikinizde? Karantina dediginiz evde gecirilir siz evinizi benimsediginize emin misiniz? Ayri ayri 1 ay memlekette izin yapmak flort mu ediyorsunuz yahu ben 3 gun bi yere gitsem evimi ozluyorum

Fark etmez ki. Nereye alıyor yani o kadar izni. 1 buçuk ay? Çocuğu mayısa kadar yapmazsa işinden oluyordu, şimdi aylarca izinden bahsediyor.
Ya hıcbısey alamayacak o konuda netız de. Aylar sonrasını dusunup dert ettıgını tahmin etmeliydik 🤗

Adamın seni bosamayacagını ailenin onu etkılemeyecegını biliyor olup bu konuyu acman, kesin seni bosatırlar dedıgınde gayet mantıklı savunman degısık ve guzıde
Sen suan calısmıyor musun?
Boşanmak en son şey beni boşar mı diye düünmedim soğumak dedim

Niye duramasın yahu erkeği kadını mı var bu işin? Hepimizin ihtiyaçları var. Bekarken nasıl durmuş yıllarca? Kadınlar 1 ay durabiliyorsa erkekler de pekala durabilir.

Korkmayın bir ay sevişmeyince normal adamlar hemen başka kadınlara koşmuyorlar. Ama siz yine de dikkatli olun, hasta falan olur sevişemezseniz beyiniz elden gitmesin.

Sogumanın Bı ustu Bosamak guzıdem.
Bır ölçü birimi olarak 'bir tık'
Bu güne kadar da orada duruyordu o kadar etkilense evlenmezdi boşanmak öyle kolay bir şey mi ben beraber aldığımız kararları etkilerler diye düşündüm boşanmayı değil eşim benden ayrılma boşanma diye oturup ağlayan biri

Alamayacağımı nerden biliyorsunuz aldım bile tarihi bile belli devlette değilim
İsten ızın alırsın sıkıntı yok, ıkı saat uzağımda annem babam ablam yegenlerım yasıyor. Covıd19 gıbı uzucu bir durum yasadılar. Sehire gıremedım mevzu senın Sehirden sehire gidememen, ısyerınden ızın alman degıl. Iznı alırsın evde oturursun.

İsten ızın alırsın sıkıntı yok, ıkı saat uzağımda annem babam ablam yegenlerım yasıyor. Covıd19 gıbı uzucu bir durum yasadılar. Sehire gıremedım mevzu senın Sehirden sehire gidememen, ısyerınden ızın alman degıl. Iznı alırsın evde oturursun.
Eşim evde oturmam diyor zorla mı tutayım adam aylardır evde zaten öğretmen

Back
X