• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Ay Uzak Kalmak

Güzide hanım ben sizin gibi sahte rapor alanlara da o raporu düzenleyenlere de hakkımı helal etmiyorum.Umrunuzda olmadığını biliyorum ama söylemek istedim.
Düzeni bozan kendi planlarına göre şekil verdiren insanlar yüzünden yıllık izinlerimizi bile doğru düzgün kullanamıyoruz.
Sehire giremeyecekler zaten alsın o ıznı😂

Şu an çok şaşkınım.
Hani siz hemşire idiniz?
Bizim işyerinde işyeri hemşirelerimize bile izinler kaldırıldı. Ne olur ne olmaz diye hepsi geliyor.
Siz bir de devlette 1.5 ay nasıl izin alabiliyorsunuz???

Ayrıca diyelim rapor alacaksınız.
Dünyada pandemi var. Millet can derdinde.
Sağlıkçı olarak size en çok ihtiyaç duyulan zamanda nasıl sırf memlekete gitmek için rapor alacaksınız???
Yoktan rapor aldığınızda gene de o ay yatan maaşı gönül rahatlığı ile nasıl yiyeceksiniz?

Benim boğazımdan vallahi billahi geçmezdi o maaş.
Şu an Hipokrat mezarında isyanlardadır..:KK34:

Öyledir şimdi virüs var diye ama o kadar çok var ki bu tür insanlar bu kadar rahat şekilde yazması üzdü ben utandım.
Varsa hakkımız haram olsun ne diyelim.
Ozelde Calıstıgını yazmıs ozelı geneli var mı saglıkta bılmıyorum. Tum saglık calısanları canla basla calisip evlerine gidemezken guzıde zaten kurban bayramını dert etmıs
Bana normal geldı rahatca yazması buyuzden

Tum saglık calısanları canla basla calisip evlerine gidemezken guzıde zaten kurban bayramını dert etmıs
Ama bu hanimabla kocasi ona abdest al gerekirse aksam yine alirsin dedi diye beni istemiyor, hamile kalırsam çocuğumu da istemeyecek diye dert edinen bi insan 😂

Şu an çok şaşkınım.
Hani siz hemşire idiniz?
Bizim işyerinde işyeri hemşirelerimize bile izinler kaldırıldı. Ne olur ne olmaz diye hepsi geliyor.
Siz bir de devlette 1.5 ay nasıl izin alabiliyorsunuz???

Ayrıca diyelim rapor alacaksınız.
Dünyada pandemi var. Millet can derdinde.
Sağlıkçı olarak size en çok ihtiyaç duyulan zamanda nasıl sırf memlekete gitmek için rapor alacaksınız???
Yoktan rapor aldığınızda gene de o ay yatan maaşı gönül rahatlığı ile nasıl yiyeceksiniz?

Benim boğazımdan vallahi billahi geçmezdi o maaş.
Şu an Hipokrat mezarında isyanlardadır..:KK34:
Benim çalıştığım yerde yoğunluk yok şu an öyle virüslüler gelmiyor

2 aya kadar o yasaklar kalkacak kalkmasa keşke ben dururum evde ama eşim yasak kalkar kalkmaz gider
Virüs olmasaydı eşim ailesinin yanına giderdi ama tabiki iki gün filan. Öyle bir aylık izni olmazdı. Hiç de benden soğur mu aklına girerler mi diye düşünmezdim/düşünmedim. Siz önce kendinize ve kocaniza güvenin.yoksa aklı o kadar kitsa bu söz bakış yeter i akli başından almaya.

Umarım ban yemem yorumumdan dolayı.Cidden totosunun üzerine oturmak zor geliyor bizim millete.Coronanın pik zamanlarındayız.Canınızın kıymeti yok mu yahu?Gelip geçici dönem şu illet geçsin isterseniz sokakta yatın ama şuan bunun zamanı değil.Oturamadınız bir evinizde.

Nerden biliyosun ıkı aya kadar yasakların kalkacağını kim dedi?
Koronavirüsle haberleşmiş, Instagram’dan yazışmışlar. Güzide ben iki aya kadar gidiyom, ona göre tatil planınızı yapın demiş korona.

Gözden uzak olan gönülden ırak olur derlemiş şaka şaka 🤣🤣yani zaten kabul etmissiniz soguma olursa zaten gelince görürsünüz ki sanmıyorum öyle bisey olacağını, insan sevince seneler gecsede soğumaz ha ben oyle bisey istermiyim istemem esim zaten istemez aile meselesi🤷‍♀️

Açık bulmak için değil profilinizi gezerken gördüm. Bal gibi de 3 sene demişsiniz :)
Ee hemşireyseniz nasıl izin alabiliyorsunuz ben bütün izinler kapatıldı diye biliyorum ki öyle de hemşire arkadaşlarım var bulunduğu şehirden 1 saatlik uzaktaki ailesinin şehrine gitmeye bile yasağı var nöbet aralarında bile

kardesim ve esi ogretmen, birlikte de tatil yapiyorlar,
ama kardesimin esi koyde tatil yapmak istiyor, kardesim o kadar istekli olmayinca cozumu boyle bulduler,
bir ay kadar ayri takiliyorlar, sonra birlesip ailece tatil yapiyorlar.

Bence fena fakesiniz.
Fake iseniz çok komik değilseniz hiç komik değil...

Girerler ablacım, başıboş bırakma, hergün ara, uzun uzun sohbet edin.
Riske atma.

Hemşire dahi olsanız ben sizin şu an çalıştığınıza inanmıyorum. Hem bu bilinçsizliğinizden hem de 26 yaşındayım dediniz diğer konunuzda. 26 yaşında 1 ay kesintisiz yıllık izniniz nasıl oluyor acaba özelde çalışırken? Üstelik bu süreçte. Yıllık izniniz 2 haftaysa peşine gelen önceden tarihi belli izin aldık bile dediğiniz uydurma raporu hangi özel kurum kabul ediyorsa söyleyin de orada çalışalım biz de. Tabi bunları profilinizde yazdığı gibi lisans mezunu olduğunuzu varsayarak yazdım.

Back
X