• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Ay Uzak Kalmak

Korkmayın bir ay sevişmeyince normal adamlar hemen başka kadınlara koşmuyorlar. Ama siz yine de dikkatli olun, hasta falan olur sevişemezseniz beyiniz elden gitmesin.
Bı de neden bir ay sevısemeyınce erkek duramıyor kadın ney robot mu acaba. Kadına durabilecek mısın degıl de kocan durabilecek mı? Şap yesin yemeklerinde durur ozaman,🤗

Gitmesin o zaman ben gitmeden dururum memleketime ama o durmaz bu durumda ben niye düşüneyim
ne dediğinizin farkındamısınız.Bunu onun düşünmesi kadar sizinde düşünmeniz gerekir kocam ben olmadan ne yapr ? sorusu hiç rahatsız etmiyor mu sizi.Bende gitmesin diyorum zaten mesele bizim değil senin kocana lafını dinleyebilmen kusura bkmada eşini fazla serbest bırakma derim.Hele bu düşünceyle..

Bı de neden bir ay sevısemeyınce erkek duramıyor kadın ney robot mu acaba. Kadına durabilecek mısın degıl de kocan durabilecek mı? Şap yesin yemeklerinde durur ozaman,🤗

Erkek duramaz zihniyetiyle erkek her zaman sevişmeye hazırdır zihniyeti ölümüne kapışır bence. Acayip kafalar.

ne dediğinizin farkındamısınız.Bunu onun düşünmesi kadar sizinde düşünmeniz gerekir kocam ben olmadan ne yapr ? sorusu hiç rahatsız etmiyor mu sizi.Bende gitmesin diyorum zaten mesele bizim değil senin kocana lafını dinleyebilmen kusura bkmada eşini fazla serbest bırakma derim.Hele bu düşünceyle..
Kocası zeka ozurlu degılse guzıde yokken de normal hayatına devam eder
Neden ben yokken kocam napar diye dusunsun ki?

Hadi duramıyor diyelim yani ne yapacak? Tutuversin kendini bir zahmet ya. İnanılır gibi değil bazı düşünceler. 1 ay durabilir miymiş.

Ne yani ben hamile olduğumda veya 1 ay hasta olsam beni aldatacak mı 1 ay sevişmeden durur hayvan değil ya

Korkmayın bir ay sevişmeyince normal adamlar hemen başka kadınlara koşmuyorlar. Ama siz yine de dikkatli olun, hasta falan olur sevişemezseniz beyiniz elden gitmesin.
ben neden korkayım ? konu sahibi korksun eşinin duygularından emin bile değil o yuzden eşim benden soğurmu diye sormuş.Ailesinin lafıyla karısından soğuyan adam neler yapr neler.

Hala böyle kafalar var mı ya:KK51:

ben neden korkayım ? konu sahibi korksun eşinin duygularından emin bile değil o yuzden eşim benden soğurmu diye sormuş.Ailesinin lafıyla karısından soğuyan adam neler yapr neler.
Hasta falan olursanız korkun bence. Bir ay gibi bir süre sevişmeyen adam neler yapar neler 😂

Mümkün değil yani bazı sebeplerden dolayı.
Eşim bu 1 ay sonunda benim memlek
Bu sebepler ne? O kadar endiseliysen beraber gitmelisiniz yok gidemiyorsan adami annesinden babasindan koparamazsin. Kendine guvenmedigin bir durum mu var aklina girerler diye korkuyorsun?

Kurban bayrama kadar yaşayacağımız bile kesin değilken tatil planını yapmak saçma bence. Sağlık bakanı bizzat sizi arayıp bilgi mi verdi nasıl emin olabiliyorsunuz kurban bayramına kadar her şeyin yoluna gireceğine? Daha bilim kurulu bile olasılıklar üzerinden hareket ederken siz nasıl kesin eminsiniz anlamadım.

Kurban bayrama kadar yaşayacağımız bile kesin değilken tatil planını yapmak saçma bence. Sağlık bakanı bizzat sizi arayıp bilgi mi verdi nasıl emin olabiliyorsunuz kurban bayramına kadar her şeyin yoluna gireceğine? Daha bilim kurulu bile olasılıklar üzerinden hareket ederken siz nasıl kesin eminsiniz anlamadım.
İznini bile almış, şak diye 1 aylık izni vermişler vallahi inanılmaz. Sahte raporunu bile ayarlamış.

Güzide hanım ben sizin gibi sahte rapor alanlara da o raporu düzenleyenlere de hakkımı helal etmiyorum.Umrunuzda olmadığını biliyorum ama söylemek istedim.
Düzeni bozan kendi planlarına göre şekil verdiren insanlar yüzünden yıllık izinlerimizi bile doğru düzgün kullanamıyoruz.

Kurban bayramı bu dediğim
isim soy isim üyelikleri ciddiye alamıyorum hele ki konuları birbirinden garipse :KK70: kurban bayramına kadar kim öle kim kala yarına çıkıcağımız belli değil.bu sene kim tatil düşünmeye cesaret edebilir diyodum ki cevap geldi.o kadar korkuyosanız, kocanız da o kadar kendi aklı fikri olmayan biriyse 1 ay yollamayın ya da zincirlerinizi kırın siz de gidin beraber.bi de normalde izin vermem gibi bi mesajınızı okudum da izin vermek ne demek ya?eşimden anamı babamı görmeye gitmek için izin alıcam oldu başka? evlendiniz diye birbirinizin sahibi olmuyosunuz.

İznini bile almış, şak diye 1 aylık izni vermişler vallahi inanılmaz. Sahte raporunu bile ayarlamış.
Isyerınden aldı da izni sehire nasıl gırıcek, ben suan calısmıyorum evdeyım tekım. Toplu tasımaya bınmeyecegım. Buna ragmen gıdemedım annemlere.
Sehire giremiyosun. Istedıgı kadar isten ızın alsın o, evde oturur ancak.

Back
X