Bir ayakkabı meselesi..

Kardeşim kapaliysan evet ayağın gözükmeyecek yanı bundan kastım bildigin ayağından tul çorap normal corap falan olmadan bildigin açık sandalet terlik giyiyorsan olmaz. Kapalılık da budur. Gozukmemesi gerekir. Bende açık ayakkabı giyerim ama altına şeffaf olmayan tul corap giyerim. Bunun ayak fetişi olmakla alakası yok ki.

Ya tam kapanacaksin yada yarim kapali olmayacaksın.
Ha eşin ne kadar yapıyor dini vazifesini o önemli. Ayaga gelene kadar çok şey var

Hayır bacım bunun adı dervişin fikridir o öyle giyinen kadınlara bakıyor ki sende öyle giyinirsrn sana da bakacaklarını düşünüyor ve istemiyor

Tam da bunu yazacaktım

En nefret ettiğim düşünce yapısı, kendi geri kafalılığına dini alet eden insanlar aynı dine en çok zarar verenler malesef. Ayrıca ayak haram değil, hangi yazıları çıkarıp getiriyor bilmiyorum da. Dinlemeyin yahu ne derse desin!

Eger esini uzmek istemiyorsan ayağını göstermeyen spor tarzı giyin güzelim. Takıldığı evet saçma bir şey ama vardır bi bildiği. Etraf pislik dolu malesef

Ya da seninle konusmamasini umursama istediğini giy. Umrunda olmadığını farkedince belki pes eder.

Yok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
Birşey soracağım, siz çalışmanız konusunda ne düşünüyor eşiniz?

Ayakkabılarina karışın. Beyaz çorap üzerine siyah sandalet giymediği/ size uygun biri olmadığı sürece konuşmayın. Bu nedir ya hu? Bir de kılıf uydurmus....

Yok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
P
Modern kapali. Bu aksam isten gelirken bir kadin gordum diz alti etek ten rengi corap babet dar bluz ve basortuluydu. Eger modern anlayisiniz buysa cirkin bir goruntu ama yazin spor olmuyor mecbur babet tarzi giyiliyor. Topuklu da yerine gore olur ki gunluk kullanimda yuruyebiliosanz sorun degil ama giyim az onceki gbi degilse.esiniz biraz abartiyor.

Çalışıyor muymuş arkadaş bi de?
Evet çalışıyor, ay sonu karısının maaşını alırken din aklına gelmiyordur, çalışmaya karşı değilim ben ama açık ayakkabı istemeyen erkeğin çalısan eşinin olması birde o parayı bir güzel yemesi tam bir ironi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…