- 18 Ekim 2018
- 8.192
- 33.959
- 548
Okuduğunuzla yazdığınız çelişiyor farkında mısınız??Yok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
Kıyafetime, ayakkabıma nasıl karıştırmamayı başarabilirim.. Konu bu..
Ne gibi..Okuduğunuzla yazdığınız çelişiyor farkında mısınız??
Hayır bacım bunun adı dervişin fikridir o öyle giyinen kadınlara bakıyor ki sende öyle giyinirsrn sana da bakacaklarını düşünüyor ve istemiyorHayır çok dindar bi insan değildir.. Namaza bile 1 haftadır başladı ve sabahları kılmıyor.. Sadece kıyafeti dine bağlayıp aklınca ordan yürüyor ki bi şey diyemeyeyim.. Ya da dini sadece kadının kıyafeti olarak algılıyor..
Tam da bunu yazacaktımKardeşim kapaliysan evet ayağın gözükmeyecek yanı bundan kastım bildigin ayağından tul çorap normal corap falan olmadan bildigin açık sandalet terlik giyiyorsan olmaz. Kapalılık da budur. Gozukmemesi gerekir. Bende açık ayakkabı giyerim ama altına şeffaf olmayan tul corap giyerim. Bunun ayak fetişi olmakla alakası yok ki.
Ya tam kapanacaksin yada yarim kapali olmayacaksın.
Ha eşin ne kadar yapıyor dini vazifesini o önemli. Ayaga gelene kadar çok şey var
En nefret ettiğim düşünce yapısı, kendi geri kafalılığına dini alet eden insanlar aynı dine en çok zarar verenler malesef. Ayrıca ayak haram değil, hangi yazıları çıkarıp getiriyor bilmiyorum da. Dinlemeyin yahu ne derse desin!Hayır çok dindar bi insan değildir.. Namaza bile 1 haftadır başladı ve sabahları kılmıyor.. Sadece kıyafeti dine bağlayıp aklınca ordan yürüyor ki bi şey diyemeyeyim.. Ya da dini sadece kadının kıyafeti olarak algılıyor..
Banlanmak istemiyorum taze geldimNe gibi..
Birşey soracağım, siz çalışmanız konusunda ne düşünüyor eşiniz?Yok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
Bildiğinden şaşmayacaksin, tribini umursamayacaksin, o da eninde sonunda alisacak.Kıyafetime, ayakkabıma nasıl karıştırmamayı başarabilirim.. Konu bu..
Çalışıyor muymuş arkadaş bi de?Birşey soracağım, siz çalışmanız konusunda ne düşünüyor eşiniz?
PYok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
Ona kalsa çıkayım işten ister... Ama hayat bu belki ölüp giderim en azından kimseye muhtaç olmazsınız, oğlumuza bakabilirsin diyor.Birşey soracağım, siz çalışmanız konusunda ne düşünüyor eşiniz?
Evet çalışıyor, ay sonu karısının maaşını alırken din aklına gelmiyordur, çalışmaya karşı değilim ben ama açık ayakkabı istemeyen erkeğin çalısan eşinin olması birde o parayı bir güzel yemesi tam bir ironi.Çalışıyor muymuş arkadaş bi de?
Spor ayakkabım var ve spor giymekten çok sıkıldım.. Gezmelik bi tane yazlık almak istiyordum..Boşanmak tan başka tek cozum spor Ayakkabı almaniZ hem topuksuz hem rahat hemde kapalı cozum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?