Aman burada ayakkabi mantığını gütmüyor en azından. Bilmiyorum maaşınızı eşinize veriyor musunuz ama vermeyin, ayakkabı için dini hüküm arayan eşinize İslam'da kadın eşine kazandığı parayı vermekle mükellef değil, isterse bu konuda dini hükümlere baksın bir zahmet.Ona kalsa çıkayım işten ister... Ama hayat bu belki ölüp giderim en azından kimseye muhtaç olmazsınız, oğlumuza bakabilirsin diyor.
Kesinlikle, ikiyüzlülüğün daniskasi.Evet çalışıyor, ay sonu karısının maaşını alırken din aklına gelmiyordur, çalışmaya karşı değilim ben ama açık ayakkabı istemeyen erkeğin çalısan eşinin olması birde o parayı bir güzel yemesi tam bir ironi.
Konuyu okumadan aklımdan acaba muhtaç birinin ayakkabisi mi yok öyle düşünen. Tek derdin bu olsun kusmege degmezSlm kızlar... Gerçekten daraldım, bunaldım ne yapacağımı bilemiyorum..Gönlümce bir ayakkabı bile alamıyorum.. Yine bir ayakkabı alma durumum kavgaya dönüştü, ne yapayım yalın ayak mı dolaşayım..Eş kişisi yok topuklu olmasın, yok açık olmasın diye ayakların gözükmesin{kapalıyım} bunalttı.. Diyeceksiniz ki kendi başına al, ee o zaman da istediği gibi olmazsa giydirmez..hep kendini haklı çıkarmak için bir yolunu buluyor özellikle dinden, kapalılıktan, koca hakkından giriyor.. Sitelere giriyor bunlarla ilgili yazılar bulup bana atıyor... Konu din değil oraya taşınmasın, ben bu adamı nasıl kıyafetime, şuyuma, buyuma karıştırmamayı başaracağım.. Tepkimi koydum, şu anda da kendine çekidüzen verene kadar konuşmak istemiyorum diyip psikolojik şiddet uyguluyor.. Boşanma dışında ne yapabilirim..
İşine gelmiyorsa anlamazlıktan geliyordur canım napsin adam haklısın mi desin :)Ben de ona kadının koca üzerindeki haklarını atıyorum.. Kısasa kısas.. Ama yok anlamıyor..
Sitelerde bu konuda bizim gibi..Başaramazsınız. Belli ki eşiniz sizden daha baskın biri. Sanmıyorum yola gelsin. Baskıcı biriyse baştan evlenmeyecektiniz. Kimse kimseyi değiştiremiyor çünkü.
Kocanızla din bilgilerinizi "beraber" tazeleyin bence. Hem din diyorsunuz ikiniz de, hem de ortak paydada buluşamıyorsunuz. Bu işte bir gariplik var.
Böyle ömür mü geçer, ben buradan daraldım. Kendi bildiğinizi okumaktan başka çare yok. Ayak sizin ayakkabı sizin, herkes kendi işine baksın.Slm kızlar... Gerçekten daraldım, bunaldım ne yapacağımı bilemiyorum..Gönlümce bir ayakkabı bile alamıyorum.. Yine bir ayakkabı alma durumum kavgaya dönüştü, ne yapayım yalın ayak mı dolaşayım..Eş kişisi yok topuklu olmasın, yok açık olmasın diye ayakların gözükmesin{kapalıyım} bunalttı.. Diyeceksiniz ki kendi başına al, ee o zaman da istediği gibi olmazsa giydirmez..hep kendini haklı çıkarmak için bir yolunu buluyor özellikle dinden, kapalılıktan, koca hakkından giriyor.. Sitelere giriyor bunlarla ilgili yazılar bulup bana atıyor... Konu din değil oraya taşınmasın, ben bu adamı nasıl kıyafetime, şuyuma, buyuma karıştırmamayı başaracağım.. Tepkimi koydum, şu anda da kendine çekidüzen verene kadar konuşmak istemiyorum diyip psikolojik şiddet uyguluyor.. Boşanma dışında ne yapabilirim..
Canım kuran da bile var, sitelik bir durum değil. Ayak, el yüz gibi serbest...Sitelerde bu konuda bizim gibi..
Modern kapalılık ne olakiNe gibi..
En azından yazlık ayakkabıyı çorapla birlikte giymek istememek..Modern kapalılık ne olaki
En azından yazlık ayakkabıyı çorapla birlikte giymek istememek..
Yazlık ayakkabı altında evet..Çorap modernliğe engel yani.
Modern kapalı tesettür olmuyor açıktan farkı yok benceYok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
TıkandımEn azından yazlık ayakkabıyı çorapla birlikte giymek istememek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?