Bir ayakkabı meselesi..

Ona kalsa çıkayım işten ister... Ama hayat bu belki ölüp giderim en azından kimseye muhtaç olmazsınız, oğlumuza bakabilirsin diyor.
Aman burada ayakkabi mantığını gütmüyor en azından. Bilmiyorum maaşınızı eşinize veriyor musunuz ama vermeyin, ayakkabı için dini hüküm arayan eşinize İslam'da kadın eşine kazandığı parayı vermekle mükellef değil, isterse bu konuda dini hükümlere baksın bir zahmet.

Kesinlikle, ikiyüzlülüğün daniskasi.
Sadece işine geldiği yerde dini sapık zihniyetine kalkan olarak kullaniyor bence de.

Konuyu okumadan aklımdan acaba muhtaç birinin ayakkabisi mi yok öyle düşünen. Tek derdin bu olsun kusmege degmez

Ben de ona kadının koca üzerindeki haklarını atıyorum.. Kısasa kısas.. Ama yok anlamıyor..
İşine gelmiyorsa anlamazlıktan geliyordur canım napsin adam haklısın mi desin :)

Başaramazsınız. Belli ki eşiniz sizden daha baskın biri. Sanmıyorum yola gelsin. Baskıcı biriyse baştan evlenmeyecektiniz. Kimse kimseyi değiştiremiyor çünkü.

Kocanızla din bilgilerinizi "beraber" tazeleyin bence. Hem din diyorsunuz ikiniz de, hem de ortak paydada buluşamıyorsunuz. Bu işte bir gariplik var.

Aman burada ayakkabi mantığını gütmüyor en azından. Bilmiyorum maaşınızı eşinize veriyor musunuz ama vermeyin, ayakkabı için dini hüküm arayan eşinize İslam'da kadın eşine kazandığı parayı vermekle mükellef değil, isterse bu konuda dini hükümlere baksın bir zahmet.
[/QUOTE]
Eline vermiyorum ama evin çoğu ihtiyacını karşılıyorum, kendisi için isterse de borç olarak istiyorum sonra yerine koyarım der..

Sitelerde bu konuda bizim gibi..

El ayak yüz tesettür alanının dışında eğer konu dinse. Muhtemelen ayak fetişi var eşinizin ondandır bu tepkisi

İster din desin ister kıskançlık desin kimse bunları bahane ederek kimsenin kıyafetine karışamaz. Ha sevgili eşindir, fikir bildirirsin ama karışmak giydirmemek bana fazla geliyor

Böyle ömür mü geçer, ben buradan daraldım. Kendi bildiğinizi okumaktan başka çare yok. Ayak sizin ayakkabı sizin, herkes kendi işine baksın.

Yok gerçekten o anlamda bir zikri olmadığına eminim... Ben modern kapalı olmak istiyorum, o neredeyse çarşafa girmemi istiyor.
Modern kapalı tesettür olmuyor açıktan farkı yok bence
Çarşaf güyene de saygı duyarım mini etek topuklu giyenede

40 derece sicakta ortunmus geziyorsun bir de ayagina da mi karisiyor?cidden resmi olarak dinen boyle bir hukum var mi?Kutsal kitapta geciyor mu?HErHANGİ biri degil lutfen ilahiyat fakultesi mezunu biri cevaolayabilir mi

Bazı ayakkabılar var harbiden tesettüre uymuyor şimdi yalan değil. Nasıl bir şey istiyorsun bilemeyiz ki? Kocanda sana babanne ayakkabısı giydirmek istiyorsa o da haksız. Bir orta yol bulun.

Spor değil, açık değil, gayet rahat şık topuksuz bir sürü ayakkabı modeli var. Kendine uygun birini al giy.

Son düzenleme:
Tüm konudan bağımsız açık ayakkabı mevsimi geldi mi

Ben ayağımda botlarla geziyorum da

Piyasaya çıktı mı açık ayakkabılar ya da alsan hemen mi giyeceksin

Yani açık ayakkabı için haziran temmuz vs gelsin hava ısınsın

Bu arada bir görsel aradım yıllar önceden aklımda kalan ama bulamadım

Tesettürlü, ojeli tırnaklarına topuklu ayakkabısına zum yapılmış bir kişi

Tesettür dikkat çekmemeyi de içinde barındırır bence yani tesettürlü olup turunculu yeşilli kocaman desenli başörtüsü, çivi topuklu bantlı ayakkabısı ile karşıdan gelen birisi kızıl saçlı şort ve sandalet giymiş birinden daha çok dikkat çeker bence

Bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz ama bu görüşümü eşim olsanız size de söylerdim olaya bir de eşinizin gözünden bakın

Sonra da günahı da bana sevabı da bana deyin ve Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…