bir ayda adamın evine yerleştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastanıza geçmiş olsun. Kaç kişi gelip yerleşti anlamadım sizi evden gönderecek kadar? Keşke biraz zaman geçseydi daha iyi olurdu, ama mecburiyet olmuş yapacak birşey yok.

Bir aylık eşyalı ev tutun bence kendınızı bu kadar açıga vurmayın erkkeler ulaşamadıkları elde edemedikleri kadınlara hep hayran olurlar ve sizin eve gelip kalsın sevgiliniz gerçekten herşey yaşanınca sklmalar başlıyor yeni arayışlar içinde oluyorlar

yeni tanıma değil. 3-4 senedir tanıdığım biri, ortak arkadaşlarımız, işimiz vs var. sevgililik yeni başladı. inanın adam olmasa nereye giderdim bilmiyorum. kuzene demiştim gelebilir miyiz diye kediyi istemediler. beni kedimle kabul edecek biri lazımdı yani.

Hastanıza geçmiş olsun. Kaç kişi gelip yerleşti anlamadım sizi evden gönderecek kadar? Keşke biraz zaman geçseydi daha iyi olurdu, ama mecburiyet olmuş yapacak birşey yok.
hasta bizde işte. salonda o yatıyor. bir dayım bir kuzenim bir teyzem bir de annem var. biz annemle iki kişi yaşıyorduk o yüzden evde iki yatak var. hani kalsam kalırım da odam bile yok şu an.

Adam adam diyorsunuz sizde çok benimsememişsiniz sevgi varmı anlamadım
Sevgi den cok tutkuya dönüyor aynı ev olunca sadece tutku istekler daha baskın oluyor sevgi biraz ikinci planda kalıyor ama aynı evde ben olsam kalmam çünkü erkekler kolay kadınları elimn altında diye kafası rahat olur zor kadın peşinde koşarlar bunları görün L lightblue87

Erkek arkadaşıma taşınsam benim yakın çevrem kafama tavaylan vururdu heralde
Hayalimdeki modernlik ahh
yok şükür annem hep moderndi bu açıdan. birkaç kez kalmıştım daha once bu adamın evinde, pek ses etmemişti. gerçi bu adama gelene kadar kimsenin evine bile gitmemişimdir. ama artık 32 yaşındayım hani iş güç sahibi kadın yani. benim yaşımda insanlar yalnız yaşıyor.

Adam adam diyorsunuz sizde çok benimsememişsiniz sevgi varmı anlamadım
ben sanırım daha çok seven tarafım. belki de bu konuyu açma nedenim bile bu olabilir. hani o yüzden yük müyüm diyorum. mesela buluşacağız on dakika gecikicem dese stres oluyorum on dakika geç göreceğim diye. bu aynı evde olunca daha çok ortaya çıkıyor. mıç mıç çok seven bir kadın, daha cool takılan arada bir sevdiğini söyleyen erkek rolleri.

bu adam beni üç senedir falan beğenen biri. ara ara dışarı çıkmayı teklif eden kibarca reddettiğim. ilişkiye başladığımız anda sağır sultana duyurdu öyle heyecanlıydı. şimdi çok sakinledi öyle avucundayım ki. kavga edip gidemem onu bile biliyor yani.

ya ben de bu yorumdan sonra tekrar okudum ilk mesajımı. hakikaten kedi toplanıp gitmiş de ben de peşine gitmişim gibi olmuş ahahahah
Bence siz çok şeker bı insansınız.
Aslında sizi geren konu her kadının sesli yada sessiz düşündüğü acaba işi bitti mi benimle...
İnanın hiç belli olmuyor bu işler, belki böyle olması ikiniz içinde hayırlısı birbirinizi iyi tanıyarak karar alacaksınız olumlu ya da olumsuz.
Fakat zaman ilerledikçe beyimize bu hayat tatlı gelip sorumluluk almak istemezse ayrılın.
İnşallah gönlümden geçen çok iyi olması
Ben eşimle ilişki anlatsam...
Fakat şu an 4 yılı geçti evliyiz, birde babasının kopyası çok cingöz bı erkek evladımız var.

kedi tapıyor resmen. inanamıyorum öyle diyeyim. bana gelmiyor, adamın kucağından inmiyor. "hadi beni bi öp oğlum" diyorum, adama bakıyor. adam "öp anneni" derse öpüyor. aşırı kıskanıyorum ahahha
Kız deli misin? Kedi seven adamdan zarar gelmez. Amma vesvese yapmışsın. Tadını çıkar.

candan ercetının dedıgı gıbı ben ıstemedım kı senı kedı ıstedı cagır onu gelsın dıye bana kedı soyledı
aılenızlekı hastalık mevzusunu hep bırlıkte aılecek cozsenız yanı yanlarında olsanız ıyı olurdu onlar gecıcı surec ıcın geldı kedı odanızda kalırdı o surecte ıdare edılırdı bır sekılde

İşte bu durum beni çok mutsuz ederdi mesela. Avucunda, cepte olduğunu bilmek. Ona mahkum olduğumu bilmesi filan.
Sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok, ama belliki sizi de rahatsız ediyor heyecanın azalması.
Şu saatten sonra orayı terkedip evinize de dönseniz ilişkiniz tekrar canlanmayacak muhtemelen.
Eğer bu tip 10 senelik evlilik gibi bir ilişki istemiyorsam ben elveda derdim :)
Şimdi 10 senelik evliler biz hala haftada 14 kez sevişiyoruz diye taşlamasın, libidonuza sağlık :)

Kedi seven adamdan zarar gelmez kardeşim. En yakınının sana yapmadığını yapmış. Bence iyi bir insan. Zaten sana bir şey de yapmamış. Sen vesvese yapıyorsun. Ya bir rahat ol bir tadını çıkar gözünü seveyim. Niye kaygılanıp kendine zehir ediyorsun bu güzel anları?

Rahat ol şekerim , haftada 1-2 :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…