- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Konu fake sanırım ama şunu yazayıp gıdeyom fazla esıp gurlemeyın kızlar buyuk konuşmamak gerek bırılerını gurursuxlukta falan ıtham edıp daha buyuk gurursuzluklar yapanlar gördüm kaç yaşında insanım emın olun hayat tecrübeme guvenınnilayderen hanım siz beni hasta ediyorsunuz
bazı şeyleri kabullenmek, erkektir aman yapar kadın yapışmış filan demek gerçekçi olmak değil maalesef, ne demek olduğunu söylemeyeyim.
ben kocamla maıllesıyorum vallahı hala
daha 2 gun oldu son maılımı atalı
burada kullandıgım nıck bıle mailimben şok oldum şu an
biletixten bilet dökmek harici şahsi mailime girmiyorum
Böylelerinin ç.kü kopsun yaa.
Bence ayrılmayacaksa hiç gördüğünü söylemesin şimdiden yüz göz olurlar.
Erkekleri sizin kadar iyi tanıyamamışız bunca seneKonu fake sanırım ama şunu yazayıp gıdeyom fazla esıp gurlemeyın kızlar buyuk konuşmamak gerek bırılerını gurursuxlukta falan ıtham edıp daha buyuk gurursuzluklar yapanlar gördüm kaç yaşında insanım emın olun hayat tecrübeme guvenın
Bu erkektir yapar degıl gerçekçı olmaktır herkes kendı ışıne baksın bık bık konuşurken bılmış bılmış dünya başınıza yıkılmasın sonra
bizim köyde gerçekçi demezler siz gibilerine midesi konya ovası olmuş derlerBen gerçekçı bır tıpım maalesef böyle durumlar
Bu bünye keklenmekten bıktı canım kendim bide minnoş minnoş üzülmüşüm poffarkadaslar geri dönün
konu sahıbı tescilli coklu üye
kıyamam gelenler ciddi ciddi yorum yapıyorlar bırde bosuna enerjı tuketmeyın
Sızın köye selamlar ben oh aldatsın benı demıyorum heralde sadece yapan çok dıyorum herkesin başına gelebilirbizim köyde gerçekçi demezler siz gibilerine midesi konya ovası olmuş derler
Tabii ki herkesin başına gelme ihtimali var. Burda bunu söylemenize takılmıyordur kimse. Ben dahil herkes "huzurunu bozmasın" demenize ve aldatmayı cinsiyete bağlamanıza takılmıştır. Aldatmanın kadın erkekle değil karakterle ilgisi oluyor.Sızın köye selamlar ben oh aldatsın benı demıyorum heralde sadece yapan çok dıyorum herkesin başına gelebilir
Cicim aylarında flört dönemlerinde aldatılmış bir de. Adamın bahanesi bile olamaz bu durumaTabii ki herkesin başına gelme ihtimali var. Burda bunu söylemenize takılmıyordur kimse. Ben dahil herkes "huzurunu bozmasın" demenize ve aldatmayı cinsiyete bağlamanıza takılmıştır. Aldatmanın kadın erkekle değil karakterle ilgisi oluyor.
Bu durumda da kadında huzur mu kalmış da huzurunu bozmasın ya. Hayatının şoklarından birini yaşıyor muhtemelen. Boşanma imkanı varsa da boşansın, elin sadakat yoksunu adamını niye koca olarak görmeye devam etsin?
Kadın evlenmek için ailesini ikna etmeye uğraşıyormuş ya. O süreçte nasıl yıpranıp üzülmüştür. Hepsi değmeyecek, beş para etmez bir adam içinmiş. En çok da buna üzüldüm.Cicim aylarında flört dönemlerinde aldatılmış bir de. Adamın bahanesi bile olamaz bu duruma
Eee o noktalar çoktan aşılmış??? Ablanız bu adam niye boşandı diye sormamış, bu karakteriyle muhtemelen ilk eşini de aldattı,,, babanızı nasıl kandırdınız acaba pardon ikna ettiniz.adamın 2. evliliği ve çocuğu varmış
burcumsu12 .!.:
Merhabalar. Ablamın üyeliği yok o yüzden onun adına ben sorayım sizlere. Ablam üç yıldır biriyle birlikte. Erkek arkadaşını bende tanıyorum kendi halinde işinde gücünde biri. Gayet uyumlular ama gelgelelim asıl probleme. Erkek arkadaşı daha önce bir evlilik yapmış ve bu evliliğinden bir oğlu var. Ablamla bu konuda problem yaşamadılar. Her şeyi oturup konuşup planlayıp aştılar. Ama ailemin tepkisinden korkuyor. Söyleyemiyor bir türlü. Özellikle annemi biraz tanıyorsak karşı çıkacaklarına eminiz. Tepkiyi hafifletmek için önce sevgilisini tanıştırıp sonradan mı bu durumu söylese diyoruz. Hani tanıyıp güvenseler iyi çocuk deseler önce. Yoksa her şeyi açık açık söyleyip ondan sonra mı tanıştırılmalı . Ama o zaman da şundan korkuyorz hiç tanımak istemeyecekler ya da ön yargılı olacaklar? Sizce ne yapmalı ? Özellikle bu durumu yaşamış ya da çevresinde duymuş olanlar neler oldu yazarsa seviniriz
güncelleme : Ablam hiç evlenmedi ikinin yaşı da 30. Boşnanma sebebi noktasına takılmanızı anlıyorum ama o noktalar çoktan aşıldı. İki yetişkin insan olarak neler yaşayabileceklerini nelere tahammül edip edemeyeceklerini biliyorlar. O nokta aşıldı. Aileler kısmındayız :)
Bi doğrusu yok ama yuzmesmeden olmaz diye düşünüyorum. Karşısındaki kadını enayi yerine koyamayacagini da bilmeli enisteniz. Affetmek düşünüldüğü gibi ezik bir durum değil. Affetdip yine de güçlü bir duruş seegilemek mümkün a eğer karşısındaki kişiye acziyet hussettirirse , gidecek yerim yok, ben naparim şimdi, elalem ne der vs vs şeyleri düşündüğünü karşı taraf anlarla onu manipüle eder ve ezer. Ben empati yaparak düşünüyorum. Böyle bir şeyi sanırım önce kişinin kendisinin hazm etmesi gerekiyor ve durumu kisisellestirmeden bakmak lazım yani bu ablanizi değersiz yapan bir durum değil bu eşinin ahlaki olarak sorunlu bir insan olmasından kaynaklanıyor. Eksikliği kendisinde aramasın. Sakinlestikten sonra alıp karşısına konuşsun . Ben olsam şimdi ben konusucam senden tek kelime duymak istemiyorum . Yaptığın bi rezilliği biliyorum. Bugün çok üzgünüm ailemi zar zor ikna ettiğim çaba sarf ettiğim adamın ne kadar değersiz olduğunu anladım bu benim için yıkım oldu. bundan sonrası için sadece düşünmek istiyorum falan derdimMerhabalar , bizim ailenin kaderinden midir yoksa erkekler mi bu kadar sık aldatır oldu bilmem ablamın aldatıldığını öğrendik. Ablam yaklaşık bir ay önce evlendi. Babamı çok zor ikna ettiler bu evliliğe. Çok çabaladı. Tam mutluluğa kavuştum derken mailde yakaladığı mesajlarla sarsıldı. (Mailleşmişler çünkü enişte kişisi nişanlanınca bu kadını hayatından çıkarıp engellemiş) Eniştemin eski sevgilisi şu tarz mesajlar yazmış: evlenmişsin daha mayıs ayında benimleydin bir anda hayatına girmiş ve evlenmiş olamazsın ikimizi birden idare ettin yattın kalktın namusumla oynadın gibilerinden mesajlar var. O ise karşılık olarak " zorla bir şey yapmadk ben sana birşey vaadetmedim vs yazmış
Çok sarsıldı ama yüzleşmedi. Şu an daha bir aylık evliyken ayrılmak ağrına gidiyor cesaret edemiyor yüzleşirse de affetmekten aldatılmayı kabul eden kadın olmaktan korkuyor. Düşünmekten uyuyamıyoruz nedir bu işin doğrusu?
Görümceme okutmak lazımEee o noktalar çoktan aşılmış??? Ablanız bu adam niye boşandı diye sormamış, bu karakteriyle muhtemelen ilk eşini de aldattı,,, babanızı nasıl kandırdınız acaba pardon ikna ettiniz.
Alan memnun satan memnun, ablanız susacak oturacak. Olacağı bu. Zaten siz de bi gariplik var, farklı kişi farklı konu olsun diye nick ve yılları değiştirip tekrar tekrar konu açıp duruyorsunuz.
İşte aile o kişiyi istemiyorsa altından mutlaka birsey çıkıyor mutlaka. Kızlar ibret alın. Kabul edecekseniz de bile bile kabul edin.
Fırsatını bulan aldatır valla maalesef bu böyle eskıden bende sızın gıbı dusunurdum ama artık daha gerçekçi dusunuyorum aldatmaysn adam sayısı çok az o yüzden ayrıca evlılukten önce olmuş bir olay buTabii ki herkesin başına gelme ihtimali var. Burda bunu söylemenize takılmıyordur kimse. Ben dahil herkes "huzurunu bozmasın" demenize ve aldatmayı cinsiyete bağlamanıza takılmıştır. Aldatmanın kadın erkekle değil karakterle ilgisi oluyor.
Bu durumda da kadında huzur mu kalmış da huzurunu bozmasın ya. Hayatının şoklarından birini yaşıyor muhtemelen. Boşanma imkanı varsa da boşansın, elin sadakat yoksunu adamını niye koca olarak görmeye devam etsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?