- Konu Sahibi yellowbomb
-
ay canım bu sıkıntılı halimde güldürdün beni sinirilerim bozuk biraz
çalışmıyomuda seninki ya çalışmadan ne bekliyorki canım
çalışıyo seninkinden daha ii bi maaşla ama gözü yükseklerde sanırım yani aslında o da herşeyini kendi yapıcak ve her şey tam olduktan sonra ailemin karşısına geçmek istiyoo ama işte olan bize oluyooo zaman yıpraıyo
peki herzamanki cevaı verirse?
bu maaşla babanın karşısına çıkamam birikim yapmadım henüz diyemem babana
kendi ailemin karşısına çıkıp bu şartlarda hadi istemeye gidelim diyemem derse ? ozaman ne diyeyim ki
merhaba arkdslar yellowmomb benzer bır durumu bende yasıyrm senı cok ıyı anlaybılyrm ben unv btrdm erkek arkdsm calısyr ama bırıkımı yok ben de iş aryrm bır yerden kursa gdyrm beklemekten baska care kalmıyr sanırım senin de eğitimin var bir yerde çalısmayı dene maddi anlam da destek olmamız gerek nişan konusunu bende dusunmstm ama aıleler karısınca daha cok karısır gbı gelyr bana
bak ben ailemi ikna ettim de. acelemiz yok hemen evlenmeyeceğiz. hayatımızı bir düzene soktuğumuz zaman evleneceğiz. ama bu beraberliği bir ciddiye dökelim dedim onlarda olur dediler dersinki ,sende bunu ailene diyeceksin aynı şeyide o ailesine söyler. nişanda değil bu isteme başınızı bağlama yani söz.
sonra sende harekete geçersin.. iş ,kurslar falan....
ama bunlar olduğu zaman hemen evliliği düşünmeyeceksiniz. herşey rayına oturacak işte o zaman bir ev geçindirebilecek duruma geldiğiniz an oda ollacaktır..
ah canım iyiki buldun beni derdimiz aynı çünkü...benim yaşadıklarımı yazdın resmen...
her şeyi tam olduktan sonra ailemin karşısına geçmek istiyor o da öle..olan bize oluyor gerçekten...beklemek ne zormuş ya sen söz nişan işini açıyomusun ne diyor bu işe?
karamsarlıklarda yüzdüğümüz için o konulara girmiyorum zaten şuan askerbenim okulumm varr kendimde evlilik için erken diyorum ama o da ayrı kendi çapında bişiler düşünüyo fikirleri sürekli değişiyo şimdide askerde uzmanlık sınavlarına girmek istiyomus:44:
sıkma canını bende senın gbı bır aralar uzulyrdm aglyrdm ama hıc bır sey duzelmyr zamana bıraktım o yuzden zamanla inş herşey olur şimdi iş aryrm işe grıp yardımcı olmak erkek arkdsma tek maaşla olmyr çünkü.
bunun firikleri pek değişmio hep dediğini uyguluo ama ne yazar ...
iştee zamanla her şey olur kısmetse bekliyoruz napalım Allah gönlümüze göre versin
herkes ister herşeyi tam olsun ama yalnız olunca öle olmuyo malesef benimde gönlüm herşeyi beraber el ele yapmk:2:
bi belirsizlik olunca el elede veremio insan dimi
benim çıkmam lazım kızlar yatıcam kafam ağrıyor resmen bugece konuşucam inşallah doğru karar alırız
Eeee aile baskısı yok!
Aksine kendini geliştirmen için yardımcı olmak istemişler!
Sen hesapladın mı peki?
Eğer boşanırsam ya da eşim vefat ederse aileme ne kadar el açarım diye?
Yellow kızma,üzülme ama sevgilini kendinden soğutacaksın bak bu gidişle! Hiç bir erkek kendine bu kadar muhtaç bir kızdan hoşlanmaz. Maddi manevi hazır olmadığı halde evliliği ölüm kalım meselesi yapman sadece kendini küçültür!
Hee biliyor musun bu söylediklerimi asla ama asla kaale almayacağını biliyorum aslında! Çünkü zihniyet asla değişmiyormuş ben bu forumda bunu öğrendim.. İnsanlar dertlerini yazıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bizi dinlemek en azından bizlere kulak vermek yerine kendi bildiklerini dayatıyorlar!
Çalışamam,okuyamam,o istemiyor,kendi yapacakmış mışmışmış...
İnan bana bunlar en kolayı!
Ancak senin sandığın kadar kolay değil!
Ne diyeyim ki yaşayarak göreceksin.. Dilerim ki mutlu olursun ama kendine çok yazık ettiğini düşünüyorum.. Sen kendini bu kadar aciz gösterirsen zaten çevrendeki herkes ki buna kendi ailen,sevgilinin ailesi ve sevgilin de dahil sana zavallı muamelesi yapar...
Hayat zor yellow çok zor bana inan!
Bak evlendim boşandım..
Allahıma şükürler olsun ki maddi ya da manevi hiç bir eksiğim yok ama neden evlilikten bucak bucak kaçıyorum hiç düşündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?