Bir bakar misiniz arkadaslar..

Mosmor3

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2017
12
1
1
31
Arkadaslar ben dün paylaşmistim konumu yanlislikla üyeligimi iptal etmisim tekrar dönus saglayamadim ve yeni actim konumu yanitlayanlardan Allah razi olsun simdiden..Mrb arkadaslar 18 yaşından bugune kdar hep internete cok bagimliydim ve bilirsiniz ki lise zamanlari ve 18 yas cok tehlikeli yaşlardi ve ben ilk sevgilide denmez ne bilim oyle biri sevsin hoslansin istiyrdm cunku butun arkdslrmin sevgli vardi cahildim tabi o siralar ve cok sacma arkdslklar kurdum ve Allahtan o cahillikle cok kötu bsy yapmadim ama nasil desem el el tutusma ve gercektn bna inanin kücuk opusmeler gecti ve ben bunu hep aşk saniyrdm her tanistgm kisi bni kisa olrk opup gttktn sonra birakiyordu grcktn inanin aslnda erkklere oyle bir duskunlugum yoktu arkdslarima ozendim ve hep kisacik iliskiler oldu ve sadece kisa opmeler gecti zaten ben oyle cok konusmayan birisym haliyle bni kandirmalari cok kolay oluyordu nolur kizmyn bna ama smdiye kdar 23 yasndym 7 kisiyle knusmusm ama oyle sehvetli hic birsey yasamadim ve cok pismnim kutu kutu psikolog haplari kullaniyorum evden disari cikmiyorum isim vardi bunlri takinti yptim ve ciktim bnim artik hic gücum kalmafigina inanıyorum nmazimda biriyim bazen kendimi ölduresim geliyor sen boyle bir kiz dgldin niye boyle sacma insnlrn hayatina girmesine izin verdin diye simdi ise kimsenn yüzüne dahi bakamıyorum kalbim sksyr nereye gtsem gunahlarim aklimda ve azap yasiyor gibiyim niye boyleyim namaz kiliyorum kuran okuyorum yine ayni hic gecmiyor ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum..nereye elime atsam bir ise baslasam kendimi guclu hussedemuyorum yemek dahi yiyemiyorum ne olck bnim bu halim..

Gözüm kanadı ya okurken sesli harfler nerde .
Kendini ne diye bu yaşta ilaç başımlısı yaptın . Genç kızsın erkek arkadaşlarınla flörtleşmen doğal .

Arkadaslar kardesimin e maili diye kapatir misiniz dedim ona bildirim gidiyormus

Simdi kapattim bildirimleri ne yapmaliyim arkadaslar artik hastalik derecesine kdar geldi

Simdi kapattim bildirimleri ne yapmaliyim arkadaslar artik hastalik derecesine kdar geldi
Dünkü üyeliğinle açtığın konunun yorumlarına bak,bildirimleri kapattığından emin misin?
Sürekli üyelik kapatıp aynı konuyu açacak mısın ,

23 yaşında birinin sadece öpüştüğü için hayattan bu kadar soğuması bilemiyorum
Doğru tedavi gördüğünüze eminmisiniz ?

Bunlar seni pisman ettiyse geçmişinden kurtulup yeni bir.sayfa ac. Madem dini acidan düşünüyorsun tovbe et gecmisini unut. Nasil yasamak istiyorsan oyle bir hayata basla. Gecmiste yaptığın ve hata olarak gördüğün seyleri yapma yeni hayatinda. Zamanla unutur gidersin zaten. Ama kafaya takip psikolojini bozarak olmaz bu. Ayrica evden cikmayip kendini ilaclara vermen hicbir seyi degistirmez tam tersine daha kötü olursun.

Bazı insanlar hayatı kendine zehir etmek için bahane arıyor sanki.yapma Allah aşkına bitmiş gitmiş ayrıca küçük öpüşmeler yani bukadar kendini kahredecegin bişey yok

Onemli olan pisman olman af dilemen Allahta affeder insallah bu kadar kendini heba etme dua et. Insallah karsina dogru duzgun birisi cikar.

okuyabilseydim yorum yapacaktim da
sesli harfler olmayinca okunmuyor
yasliliktan herhalde

Kutu kutu psikolog hapı??? (psikolog hapı diye bir şey olmaz psikologlar ilaç önerisnde de bulunmazlar zaten, antidepresan demek istediniz sanırım) kafanıza göre kullanılacak bir ilaç değildir psikaytrist kontrolünde kullanılır ve hiçbir doktor da sanmıyorum ki sizin durumunuz için kutu kutu ilaç kullanmanızı tavsiye etsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…