- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
-
İsteyen kişi muhafazakar bir yerde yaşar isteyen muhafazakar olmayan bir yerde. Bu bir tercih ve saygı duyulmalı. Kavga çıkarmaya çalışma.
toplum derken canim
kac kişi ile rahatsiz oluyorsunuz
İstersen de senin demeni kim takar. İyice nimetten saydınız kendinizi ya. Kimse kimseyi ülkeden atamaz. Bölücülük yapmayın artık. Gelip konumu kıçından tutup başka yere çeken iki kişiden birisin derdin ne senin ya git işine burda senlik bir şey yokbuna karışan yok ki..ne münasebet.
acik acik hakaret edebiliyorsa acik acik cevapta alacak tabiki..
ben burada diyebilir miyim ki bütün antimuhafazakarlari ülkeden atalim denize dokelim diye..bu suç olmaz mi?
bu ikilik cikarma otekilestirme olmaz mi?
buna karışan yok ki..ne münasebet.
ben burada diyebilir miyim ki bütün antimuhafazakarlari ülkeden atalim denize dokelim diye..bu suç olmaz mi?
Evet çivilerle uğraşmıyor onlar gemiyle görüyolar işlerini haklısıniz ..
Beni siyaset ilgilendirmiyor hanımefendi ..
Biz Atatürk ün onderliginde ilerlerleriz onu esas biliriz .
Rica ediyorum 70 IQ yüksekliği ile cevap vermeyin iyi günler ...
Ha bı de agzinizdaki ampulü çıkarın patlayacak
Sanırsın muhafazakarlara bir laf ettim. Muhafazakar yoğunluklu bir yerde yaşamak istememek hakkımız yani. Sanki muhafazakarları öldürelim vs dedim gerçi öldürmeyi katletmeyi onlar bilir ama...İsteyen kişi muhafazakar bir yerde yaşar isteyen muhafazakar olmayan bir yerde. Bu bir tercih ve saygı duyulmalı. Kavga çıkarmaya çalışma.
Atatürk'ün izinden gitseniz keşke..
Türk öğün çalış güven der..90 yıldır bi duran adam bi oturan adam olmaktan öteye gidemediniz
Oturdugunuz yerden çağdaş çağdaş afkurmanizda cabasi..
Türk öğün çalış güven der..90 yıldır bi duran adam bi oturan adam olmaktan öteye gidemediniz
İstersen de senin demeni kim takar. İyice nimetten saydınız kendinizi ya. Kimse kimseyi ülkeden atamaz. Bölücülük yapmayın artık. Gelip konumu kıçından tutup başka yere çeken iki kişiden birisin derdin ne senin ya git işine burda senlik bir şey yok
gerçekten buluttan nem kapıyorsunuz. Ortada bir hakaret bile yok ki anlatımını beğenmediyseniz daha kibar cevap verebilirdiniz. Sizin mesajlarınızın savunulacak hiçbir tarafı yok.
Muhazakar olmasin demek Bölücülük değil
NE hakareti be. Hakaret içeren tek cümle yok uydurmabuna karışan yok ki..ne münasebet.
önceki mesajlarda hakaret var canim.
iyi bakarsan görürsün.
siz eğitim için gittiginize emin misiniz ona bi karar verin..
Uzun adam , vuran adaminiz var sıkıntı ne
Ya kız buraya Isparta diyo
Sen nerden girdin nerde kaldın ya
Muhafazakarlık tartışmasını bu konuda istemiyorum dedimheh işte..
sizin toplum muhafazakarlari istemiyor afkurmaniz da bizi ilgilendirmiyor..
esas otekilestirmeyi kimin yaptığını esas toplum cook iyi biliyor.
Muhazakar olmasin demek Bölücülük değil muhafazakârlarda sana bayiliyordu demek Bölücülük oyle mi?
demogoji ve hakaret ile konuyu manipule eden yine sizlersiniz..
buda zaten fitratinizdan..
Muhafazakarlar öcü diye bi laf etmedim. Muhafazakar çoğunluklu bir şehirse biz orda yaşamak istemeyiz dedim bu bizim tercihimiz kimseye hakaret yokisparta demiyor muhafazakarlar öcü diyor..
herkese acik bir yerde söylüyor.
herkese cevap hakki doguyor.
Isparta da yaşayan bir muhafazakar
banane senin inancindan giyiminden buraya ne için geliyorsun da bizi sorguluyorsun demiyor diye mi bu rahatlik..
ülke insanini beğenmeme hadsizligini kim veriyor size..
Alıntıla göster bakalımönceki mesajlarda hakaret var canim.
iyi bakarsan görürsün.
himm anladim siz ilerici olan yerlerde cagdas cagdas kadin olduren yetmedi varile koyup yakanlari seviyorsunuz..
yeterki sizden olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?