- Konu Sahibi RaskolnikovunSonyasi
-
Muhafazakarlık rahatsız edici bir şey evet ama kimse ham yapamaz merak etme
Hahaahaha yok canım yasamiyorum ama çok iyi biliyorum o taraflarıAbla ispartada yaşıyorsan ben kütüğümü ıspartaya aldırıcam
Kızlar selam. Başkası için konu açmak yasak değildir umarım çünkü sizden başka akıl alıcak kimsemiz yok. En yakın arkadaşım Isparta ya eğitim için gitmeyi planlıyor ama ısparta nın insanı nasıldır, ortamı nasıldır, öğrenciyi maddi olarak zorlar mı? Bunları hiç bilmiyoruz. Küçük yer olduğu için kararsızız. Isparta çok muhafazakar diyenler olmuş buda bizi çok rahatsız etti. Ispartalılar yada ıspartada yaşamış olanlar nasıldır ısparta.Yorumlarınız çok önemli
Eğitim için gittiğimiz yerde gericilere maruz kalmak istemiyoruz haklı olaraksiz eğitim için gittiginize emin misiniz ona bi karar verin..
ülkenin okumuş cahillere ihtiyacı yok zira o kontenjan yeterince dolu..
Çay kativerem miEn yakın can arkadaşım Ispartalı
Çalışma hayatımda da Isparta ve esnafları ile uzun yıllarım geçti
Genelinin tutucu olduğu doğrudur, muhafazakar yaşarlar ama yaşamayana da bulaşmazlar
Çok cana yakın, misafirperver, sıcak kanlı insanlardır
Lavanta bahçeleri insan ömrünü 20 yıl uzatır eminim
Bir de çay koyayım mı demezler, çay katayım mı derler ki bayılıyorum söyleyişlerine
Çok güzelmiş. Zaten önemli olan kimseye bulaşmamaları yoksa kimsenin yaşayışı bizi ilgilendirmez. Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkürlerEn yakın can arkadaşım Ispartalı
Çalışma hayatımda da Isparta ve esnafları ile uzun yıllarım geçti
Genelinin tutucu olduğu doğrudur, muhafazakar yaşarlar ama yaşamayana da bulaşmazlar
Çok cana yakın, misafirperver, sıcak kanlı insanlardır
Bir de çay koyayım mı demezler, çay katayım mı derler ki bayılıyorum söyleyişlerine
Bilemem yakmalı veya yakmamali kısmına madımak otelini yakanlar kimlerse onlar bakiyor. Aydın kesim O kısmı ile ilgilenmez . Özgürlük esastır .
Polemik yaratmayın işinize bakin..
Çay kativerem mi
Çok güzelmiş. Zaten önemli olan kimseye bulaşmamaları yoksa kimsenin yaşayışı bizi ilgilendirmez. Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkürler
siz eğitim için gittiginize emin misiniz ona bi karar verin..
Kimsenin derdi başörtüsü namaz kılan öğrenci değil. Biz herkesin özgürce kendi hayatını yaşamasını yaşarkende başkasına baskı uygulamaması taraftarıyız. Yıllarca bu ülkede muhafazakarlar insnaları ödürmedimi katletmedimi. Sizin derdiniz kim namaz koluyormuş kim kılmıyormuş vs bu bizim derdimiz değil. Biz insanları inancına göre yargılamayız.Aydin kesim ikna odaları kurup muhafazakarları ötekileştirir, basaramazsa yallah bi yere der ama o kadar aydinlardir ki 90 yilda ulkeye bir civi cakmamislardir :))
Niyee çünkü dertleri başörtülü avi, ezan susturma, namaz kilan öğrenci olmuştur.
Uzaya füze firlattilar da oda başörtüye takildi yapamadılar zaten..
Muhafazakarlardan o kadar korkmayin ya :)) Devlet Başkanı oluyorlar cok cok
Eğitim için gittiğimiz yerde gericilere maruz kalmak istemiyoruz haklı olarak
Aydin kesim ikna odaları kurup muhafazakarları ötekileştirir, basaramazsa yallah bi yere der ama o kadar aydinlardir ki 90 yilda ulkeye bir civi cakmamislardir :))
Niyee çünkü dertleri başörtülü avi, ezan susturma, namaz kilan öğrenci olmuştur.
Aydin kesim ikna odaları kurup muhafazakarları ötekileştirir, basaramazsa yallah bi yere der ama o kadar aydinlardir ki 90 yilda ulkeye bir civi cakmamislardir :))
himm anladim siz ilerici olan yerlerde cagdas cagdas kadin olduren yetmedi varile koyup yakanlari seviyorsunuz..
yeterki sizden olsun..
Ya lütfen muhafazakarlık tartışmanızı başka yerde yapın bu benim konum ve derdim muhafazakarlık modernlik tartışması değil. Rahatsız olduysan yazmazsın birde beğenmedim atmışsıntoplum olarak muhafazakarlardan rahatsız oluyoruz çünkü rahatsız ediyorlar sen ister beğen ister beğenme
Hanimefendi simdi tercih zamani insanlar gelip burada bilmedikleri illeri okullari yasami pahaliligi iklimleri sorabilirler.Aydin kesim ikna odaları kurup muhafazakarları ötekileştirir, basaramazsa yallah bi yere der ama o kadar aydinlardir ki 90 yilda ulkeye bir civi cakmamislardir :))
Sen ne saçmalıyorsun ya... diyanet işleri bakanı bizzat kadın cinayetlerini meşrulaştıran kişi. Cinayetler bu kadar çoksa o bile muhafazaklarlar yüzünden o zaman. Ülkede bütün cinayetleri tek bir kesim işliyor olamaz dimi. Lütfen git başka yere saldır senin yüzünden aklı başında insanların yazıklarını kaçırıyorum.himm anladim siz ilerici olan yerlerde cagdas cagdas kadin olduren yetmedi varile koyup yakanlari seviyorsunuz..
yeterki sizden olsun..
Burda bile gelip rahatsız ediyorsunuz düşün artıktoplum derken canim
kac kişi ile rahatsiz oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?