Bir bakar mısınız? Sizce sonuç nedir?

Hamilesin canım yani öyle anlaşılıyor teste ama kan testi yaptırarak durumu iyice netleştir
yarın hemen yaptıracağım şu an bir ağlayıp bir gülüyorum kesinleşmeden kendimi kaybedeceğim herhalde :)

Allah tamamına erdirsin inşalllah sağlıkla kucağına alırsın.
Amin inşallah.. :)

Hamilesin. Yeni olduğu için silik çıktı. Bak bu da benim tesim. Adetim geciktikten bir gün sonra yaptım. Çizgi silik. Kızım şimdi 9 aylık. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah :) :) Sizin test daha net sanki :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunuzu :)

Evet şimdi bakınca ben de net olduğunu fark ettim. O zamanlar hiç hamile olma ihtimalinin olmadığını düşündüğüm için silik ggörmek istemişim.

Evet şimdi bakınca ben de net olduğunu fark ettim. O zamanlar hiç hamile olma ihtimalinin olmadığını düşündüğüm için silik ggörmek istemişim.

bende hazır hissetmiyorken geldi bebek sanırım :) çok şaşkınım sancılar nedeniyle ufak bir şüphe sonucu yapayım dedim :) :)

Allah gönlünüze göre versin hayırlı olsun

ALLAH Kendisine layik kul, Peygamberimiz(sav)'e layık ümmet, ana babasına layık evlat eylesin inşaALLAH. Seni tanımasam da senin adına çok sevindim

Bende yanııtt istiyorummmmm aderimin gecikmesi 3.gün.. Testlerede ucuz diye inananamadm dün ve bugünn yaptımmm :) heyecanlanndmmm

Eklentiler

• DSC_0498.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 95
Allah gönlünüze göre versin hayırlı olsun
Çok sağolun teşekkür ederim

ALLAH Kendisine layik kul, Peygamberimiz(sav)'e layık ümmet, ana babasına layık evlat eylesin inşaALLAH. Seni tanımasam da senin adına çok sevindim

Güzel dilekleriniz, güzel mesajınız için çok teşekkür ederim.. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Rabbim gönlünüze göre versin, sağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip etsin inşallah :)

Amin çok teşekkürler çok çok sağolun

bende hazır hissetmiyorken geldi bebek sanırım :) çok şaşkınım sancılar nedeniyle ufak bir şüphe sonucu yapayım dedim :) :)
Tebrikler canim gozun aydin adetine kac gun kaliyor birde nasil belirtiler yasiyorsun bir az anlatirmisin bende bu ay bir cok belirti yasiyorum adetime 1 hafta var

Bence hamilesin diyeceğim ama tecrübem yok ama bana dediklerine göre evet hamilesin canım
Kasık ağrım çok, baş dönmesi çok hafif, ara arada mide bulantısı oluyordu, dün yaptım test silik.çıktı inanmadm bidaha yaptım yine aynı, bide bugün yaptımmm :) bebek istiyordm bi kaç aydır ama bakalımm kısmetimizde varsa hayırlısı neyse o olsun :)

Tebrikler canim gozun aydin adetine kac gun kaliyor birde nasil belirtiler yasiyorsun bir az anlatirmisin bende bu ay bir cok belirti yasiyorum adetime 1 hafta var
Kan testinde kesin sonuç çıkacak ama belirtiler bende özellikle sancı giriyor kasıklarıma yani c saniye suren agrılar olarak dusun. baska bir belirti dersen göğüslerde hassaslık var ama regl gunum de geldiği için ben gebeliğe hiç yormamıştım bunları canım. zaten sanırım ilk zamanlarda çok belirti olmuyormuş, olanlar da regl donemi belirtilerine benziyor sanırım.

Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin canım :) aslında bu silik durum insanı cok arada bırakıyor kimseyi arayamadım bekliyorum kaldım olduğum yerde :) bakalım yarın ogrenecegım cok heyecanlıyım. :))

hayırlısı bakalım, bende çalışıyorum izin olayım kısıtlı o yüzden bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum, yada bi akşam gidicm 18.30 a kadar muayene oluyor, hem adet günüm 1 hafta geçmiş olucak daha garanti olucak :)

Sonucu buraya yazarsan çok sevinirim hayırlısı olsun bende yarın için heyecanlıyım :)

Kasıklarında çimdiklemme gibi bişey de oluyor. Yerleşme aşamasıymış. Ben 3 gün kala yaptım gecikmedi yani. Çıkıyor yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…