Bir bakar mısınız? Sizce sonuç nedir?

Yakın bir zamanda bir Arkadaşımın başına geldi. Önce silik çizgi çıktı. Ertesi günkü kan testi ise olumsuz çıktı. Hayal kırıklığına uğradı. Fakat hamileymiş. Bunda birkaç gün sonra düşük yaparak öğrendi. Allah korusun sizin böyle durumunuz olmaz inş. Bu Örneği şu Yüzden verdim . Hemen yarın kan testi olumsuz çıkarsa bi süre daha dikkat edin Ağrı kesici falan içmeyin diye

3 gebeligim oldu ucundede bu sekilde cikti biri silik. Allah gonlunuze gore versin

kan testi yani betahcg 50 nin altındaysa idrar genelde silik çıkarmış kızlar, adete bkaç gün kala, ya da adet gecikmesi ilk 3 günde falan silik çıkması olası, yani hamile olman yüksek ihtimal, tabi ultrasonda görülünceye kadar doktorlar net konuşmuyorlar pek... hayırlı ollun hakkında

Maalesef kızlar hamile değilim, hakkımızda hayırlısı olsun, isteyen bekleyen planlayan herkesin çocuk sahibi olmasını diliyorum, destekleriniz için de teşekkürler heyecanlı bi zaman aralığı oldu benim için :)

Kimyasal gebelik mi cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…