- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Elbette karşılıklı bir durumdu ama şimdi ďüşününce sanki dünyadaki en kötü şeyi yapmışım gibi geliyorkarşılıklı isteyerek oldu ise kimseyi ilgilendirmez. yanlış olduğunu düşünmüyorum. gerçekten pişmanım yanlıştı diyorsanız bi daha yapmazsınız olur biter. ama toplumun geneline göre hareket etmek zorunda da değilsiniz.
Günlerdir aklımda bu konu
Biliyorsunuz yakın geçmişte bir ayrılık yaşadım. Yaşanmıslıklardan pişmanlık duyulmalı mı? Yani evlilik öncesi yakınlaşmak sizce çok mu yanlıs? Düsündükçe kendimi dünyanın en berbar insanı gibi hissediyorum. Diğer bir yandansa ozunde bu dünyanın en doğal, biyolojik olayı sadece toplumca bunu fazlasıyla zorlaştırıyoruz. Bilemiyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce çok yanlıs bir şey yaptım?
Elbette karşılıklı bir durumdu ama şimdi ďüşününce sanki dünyadaki en kötü şeyi yapmışım gibi geliyor
Teşekkır ederim :) Toplum ve nereden elde ettiklerini bilmediğim haklarıyla kafam baya karışık doğrusu. Ayrılıgımız hakkında dahi bir konu açılsa anında herkes bana dönüyor ve illa birinden. Ee öyle bielikte yaşayıp içli dışlı olursan konu elbet buralara geldirdi. Oluyor. Gerçekten kötü hissettiriyor ama anlatamıyorsunYaşadığının arkasında durmak, yaşadıktan sonra yakınmamak önemli
Konuyu dini açıdan yorumlamıyorum herkesin kendi hesabı çünkü
41 yaşındayım, kendimi bildiğimden beri toplumun bedenim üzerinde söz hakkı olmasına izin vermedim, benim özel hayatım toplumu ilgilendirmez. İlgilenirim diyen adamda ötede oynasın bir zahmet , yaşanmışsa istenmiş ve yaşanmıştır, dik durun bu konuda kimseye hesap sorma hakkı vermeyin
Tamamen kisisel bir konu bu. Nedense kizlarimiz evlenecek gozuyle bakip/bakildigini sanip iliski yasayip sonra hata olarak degerlendiriyor. Hayir efendim , hata degil bu. Hayat tecrubesi , yasanmislik ne olarak adlandirirsan adlandir.Günlerdir aklımda bu konu
Biliyorsunuz yakın geçmişte bir ayrılık yaşadım. Yaşanmıslıklardan pişmanlık duyulmalı mı? Yani evlilik öncesi yakınlaşmak sizce çok mu yanlıs? Düsündükçe kendimi dünyanın en berbar insanı gibi hissediyorum. Diğer bir yandansa ozunde bu dünyanın en doğal, biyolojik olayı sadece toplumca bunu fazlasıyla zorlaştırıyoruz. Bilemiyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce çok yanlıs bir şey yaptım?
Bazen ayrılığımız ya da malum şahısla ilgili konular açilıyor. Takıldıklarò tek konu birlikte yaşamamız direk bu yüzüme vuruluyor. Bu sefer bende kendimi sorguluyorumniye öyle düşünüyorsunuz ki?
Bazen ayrılığımız ya da malum şahısla ilgili konular açilıyor. Takıldıklarò tek konu birlikte yaşamamız direk bu yüzüme vuruluyor. Bu sefer bende kendimi sorguluyorum
Umuyorum ki o düsüncede değildir :) Çok ilgili ya da kendini açan bir adam değildi o yüzden bu konu için ne düşünüyordu bilemiyorumDoğal bir güdü, sevişebilirsiniz yani. Ancak nasıl hissettiğiniz karşı tarafın davranışlarına da bağlı. Oo haneme bir sayı yaz daha kafasında bir insansa kötü hissetmeniz normal. Ama medeni bir insansa, karşılıklı yaşandı, zevk aldık falan vesaire diyorsa kötü hissetmeniz gereksiz.
Anlatabilsem keşke.. Kendisi de biraz enteresandı hoş bilemiyorum bu düşünceden bir an önce kurtulmam lazımkim takılıyor ki onlara ne, başkalarını ne ilgilendirir?
Evleneceğimizi düşünüp bu işe kalkışmadım aslında öylece spontane gelişti. Ama haklısın çıkan seslere aldırmamalıyım belki zamanla böylece kendimi de sustururumTamamen kisisel bir konu bu. Nedense kizlarimiz evlenecek gozuyle bakip/bakildigini sanip iliski yasayip sonra hata olarak degerlendiriyor. Hayir efendim , hata degil bu. Hayat tecrubesi , yasanmislik ne olarak adlandirirsan adlandir.
Buradaki bir kac yorum ya da toplumdaki tiz sesler seni etkilemesin.
Teşekkır ederim :) Toplum ve nereden elde ettiklerini bilmediğim haklarıyla kafam baya karışık doğrusu. Ayrılıgımız hakkında dahi bir konu açılsa anında herkes bana dönüyor ve illa birinden. Ee öyle bielikte yaşayıp içli dışlı olursan konu elbet buralara geldirdi. Oluyor. Gerçekten kötü hissettiriyor ama anlatamıyorsun
Evleneceğimizi düşünüp bu işe kalkışmadım aslında öylece spontane gelişti. Ama haklısın çıkan seslere aldırmamalıyım belki zamanla böylece kendimi de sustururum
Galiba dediğin gibi hazır değildimEvleneceginizi dusunmuyordun ama isin sonunda ayrilik da olabilir. Ayrilmayi hesaba katmamissin.
Evlenip ayrilabilirsin.
Sevgili olup ayrilabilirsin.
Hayat bir kisi uzerine kurulu degil.
Kendini susturmama nedenin aslinda bu konuda cok fazla rahat olmamandan kaynaklaniyor. Yani acikcasi bunlari yasamaya hazir degilmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?