Bir bakarmısınız LÜTFEN!!

BaBy_LoVe

Seviyo & Seviliyo
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
595
3
296
Antalya
ya kızlar lütfen yardım edinn..
BENDE 12 haftalık hamileyim ve karnım çatlamaması için aktarcıdan yağ almak istedim.
Bir aktarcı bana esas yağlardan karışım yaparsak malliyeti 100 tl gibi bir fiyat çıkarırım dedi ama yok sentetikli işlenmiş yağları tercih edersen ki onlar bebeğe zarar verebiliyomuş allah korusun..
benimda kafam karıştı hem diğeri çok pahalı geldi bana gönül isterdi almaya ama malesef..
Sizden ricam bitkisel yağları değilde doktorların tavsiye ettiği reçeteli satılan kremleri mi alsam..ŞİMDİYE KADAR EN ÇOK MEMNUN OLANLAR GENELDE mutela kremini KULLANANLAR..
siz ne diyosunuz peki hiç bu kremi kullananız varmı aranızda??YADA tavsiye edebileceğiniz ,önereceğiniz bir fikir varmı..sİZ neler yaptınız ne kullandınız??
ŞİMDİDEN TEŞEKÜREDERİM..

ya bakma sen onlar para kazanmaya bakıyo ben eczaneden badem yağı almıştım uygun bi fiyata
oda kıllandırıyo diye hiç bişey kullanmadım normal vazelin veya nemlendirici kremerden sürdüm
fazla çatlağım yok çoook az.
doktorun verdiği en iyisi bence

canım bende ayse20 ye katılıyorum para kazanmak için yapıyorlar böyle şeyleri.
ben bebe yağı kullanıyorum badem yağı kıllanma yapıyor
doktorlar çatlayacaksa ne kullanırsanız kullanın çatlar genetiktir diyorlar ama önlem almak açısından bebe yağı hem zararı olmayan hem de hesaplı bir yöntem

canım bende 1 hafadır tatlı bağdem yağı kullanıyorum.çatlaklardan ziyade karnımıda yumuşatıyor.iyi geldi yani.

Kızlar çok sağolun yaa içimi rahatlattınız inanın..
kafam karıştı ne yapsam diye.evet mesela bende kayısı çekirdek yağı ve susam yağı birleştirip kullandım zaten kumrallım nasıl göbeğim kıllandı anlatamam:((bilseydim kullanmazdım ama iştee allahtan doğumdan sonra dökülüyomuş güyaa..
bende Jonsonun bebe yağını kullanıyorum,barridediğiniz gibi onunla devam edeyim 10 gün sonrada doktor muayenem var 3 aylık olucam hem yazarsa tavsiye ederse alırım napim..
benim ailede genetik hiç çatlak yok bide derimiz çok elastiktir hiçte su içmeyiz yanii:))inşallaah çatlamaaam herzaman bikini giyerim ilerde..
ÇOK SAĞOLUN HERBıRıNıZE ÇOK TEŞEKÜREDERıM:))

canım ben de hmileliğimin başından beri kakao yağı ve kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum

Ben hamileyken Johnsons baby nin bebe yağını kullanmıştım ( doktorumun önerisiydi )...Karnımda hiç çatlak oluşmadı...Ama şunu da belirteyim: Çatlaklardan korunmanın en iyi yolu bol su içmek..:kahve:

karnınız biraz büyüyünce gerilmeden dolayı kuruma ve kaşıntı başlıyor önemli olan deriyi nemli tutmak ben elime ne geçerse sürüyorum bebe yağı nemlendirici ne bulursam bence çok para vermeye gerek yok benim bi hemşire arkadaş sadece bepantene sürmüştü hiç çatlağı yokmuş

he bu arada bende badem yagı aldım ama kullanmadım. bebe yagı kullanıyorum ve gunde en az 2 lt su ıcıyorum. cok sukur cok catlagım yok karnımın alt kısmı cok az catladı... ıns bu kadarla atlatırız son 3 haftamız kaldı...

Ben Çok isteyerek hamile kaldım o zaman diyopdumki catlım ne olacak yeterki hamiel kalayım cocukarımız olsun...
hamile kaldım ve hiç krem kullanmadım.. cok nadir arada susam yagı kayısı ve çilek yagınıkarıştırdım onu sürdüm oda 3-4 felandır anca bazen ise normal nemlendirici sürdüm ama cok düzensiz ve cok nadir hani toplasan asla 10 kere değildir..
buarada annemde teyzemde hiç yok catlak patlak
10.hafta popom
bunları takiben iç bacaklarım dize kadar gögüslerim karnım gecen gün fark ettim ayak bileğimin üstüde catladı bence bu tamamen aldıgım fazla kilodan 22 kg aldım ..
Çok pişmanım keşke kullansaydım krem bence sizde aktar yerine doktorunuza danışın

hamileliğimin başından beri johnson baby nin yağını kullandım hem göbeğime hemde kaşındıkça göğüslerime 35. haftamdayım hiç çatlağım olmadı hemde 20 kilo almama rağmen ben memnun kaldımyerimseniben

arkadaşlar çatlıyacağı varsa ne kullanırsanız kullanın çatlar.ne ucuzu ne en pahalısı hiç bir krem çatlamasını engellemiyor malesef.rahatlamak amaçlı özellikle duşdan çıkdıkdan sonra ıslak ıslak masaj yaparak sürerseniz biraz olsun gerginliği alır rahatlarsınız..
çatlama da genelde bebek büyüdükce 33 34 35.haftadan sonra kaşıntıyla beraber çatlar ..

Kızlaaaar herbirinize tek tek teşekürederim çok sağolun..
BENDE AYNEN SıZıN GıBı BEBE YAĞINA DEVAM:))
bide nolur nolmaz bir kakao yağı da alayım onu zaten haftada 3 kez öneriyolar ama doktorum tavsiye ederse şu mutela denilen kremide almak istiyorum ondan çok kişi malum..
ben suyu çok sevmiyorum ama varya sanki zeytin yağı içiyomuş gibi oluyorum .2 lt nerdeeee:S böğ
o yüzden ben önlemimi alayımda ister çatlasın ister çatlamazsın vallahi sonra keşke sürseydim pişmanlığını yaşamayayım..
benimkilerde ikiz yaaa bakalım kaç kilo alıcam neler olucak vucudumda mutlaka ilerleyen günlerde yazıcam..hem bu topikten çok kişi yararlanır..
TEKRAR SAĞOLUUUN YAZAN ELLERıNıZ DERT GÖRMESıııııN GÜZEL ANNECıKLEEEEEEER

KIZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR !!!!!! o markamı daha iyi bu marka mı daha iyi araştırması yapmayın boşuna. elinize hangi nemlendirici geçerse sürün. arko olur nivea olur dove olur bebek yağı olur hiç farketmez. yeterki her gün düzenli olarak sürün ,karnınızın kuru kalmamasına özellikle dikkat edin. önemli olan bu.

Aktarın verdiği karışımın garantisi varmıki..Boşver bilmediğin şeyi sürme.Benim çevremde tanıdığım çoğu bayan arkadaşım hamileliklerinde bebek yağı yada badem yağı kullandı ve işe yaradı.Önemli olan cildin nem dengesini korumak.Bende şu an bebek yağı kullanıyorum,pamuk gibi oluyor cildim,bol bol su içiyorum,elime geçerse diğer nemlendiricilerden de sürüyorum.Sadece karnıma değil tüm vücuduma özellikle göğüs bölgesine.Sende böyle yap arkadaşım,aktarlara pek güvenmiyorum ben.

sağolun valla allah razı olsun artık hiç tedirgin değilim..dediğiniz gibi nemlenmesi önemli onuda zırt pırt sürmüyorumda banyo yaptığımda ancak..
tekrar sağolun kızlar teşekürederiiiiiiiiim

selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim :((

Back
X