Bir bakarmisiniz

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Selam kizlar
Konu benimle alakası yoktur. Teyzem adina açmaktayım. Kendisinin burada hesabi yoktur.

Simdi oğlum yeni evlendi. 1 hafta oldu düğünü. Halen tatildeler. Yeğenim Instagram takip ediyor. Gelini ve kızkardeşlerini orada görmüş balayında gelinin kızkardeşi ve yegeni de varmış. Henüz oğlumu aramadim çekindim.Hala saskinim. Sizce donunce oglumla konusmalimiyim. Selamlar.

Niyeki belki onlar tatile gitmek istedi hazır gidiyolarken birlikte vakit geçirmek istediler tamam ben olsam başka zaman seçerdim ama ablamla kuzenlerimle tatil yapmak isterim ve herkes istedigiyle gidebilir
Yani siz olsanız kizmazmisiniz daha ilk gördüğünüz şeyde hesap sorar gibi oğlunuzla konuşmak ?
Gelininizin hoşuna gitmez sanırım benimde gitmeZdi
Hem ne diyeceksiniz ki?

Annesinin belki dirdir edecegini düşündü ve söylemë gereği duymadı damat bey....

Evet balayı keyifle tatil yapabileceklerini düşünüp beraber planlamislardir. ... sonuçta aynı odayı kullanmayacaklar ...

Teyzen hiç konudan bahsetmesin cidden hesap sorar gibi olur .....onlar derse iyi ha demiyorlarsa o zaman dirdir etmesinden korkmuslardir sorunsuz tatil gecirmek istemişlerdir .

Teyzeye selamlargülüyprum çünkü gülünesi bir konu. Teyze oğlunuz evlensi.o bir birey. Gelininz de bir birey. Sizin o nıye gitti bana neden söylemedin bu niye geldi deme hakkınız yok. Bu özel hayata mğdahaledir. Yersiz bir davranış olur. Oğlunuz söylemek istese söylerdi. Başkalarının dolduruşuna da gelemyin. Önemli olan oğlunuzun ve gelininizin mıtluluğu olmalı sizin için değil mi?

Gençler yaptıkları her şeyin hesabını anne babalarına vermek zorunda değiller. Evlenecek kadar büyümüşlerse, kendi hayatlarını yaşayacak kadar da büyümüşlerdir. Ebeveynlerin görevi, zamanı gelince çocuklarını rahat bırakmak olmalı, yardıma ihtiyaçları olursa onlar sizi bulur.

Evlenmiş yuva sahibi olmuş nereye kiminle gideceğini söylemek zorunda değil bence
Ayrıca başkası adına başlık açmak yasak değil mi ?

Benim de bir arkadaşım balayına ablası ve eniştesi ile aynı otele gitmişti. Beraber eğlenmişler bunda bir kötülük yok. Daha ilk günden bir şeylere karışıp kendini kötü kaynana ilan etmesin teyzeniz. Onu ilgilendiren ya da izin almaları gereken bir konu değil sonuçta. Biraz mesafeli olsun özel hayatlarına karşı. İleride başı ağrımaz.

Hemen arasın teyzen hesap sorsun, kardeşini balayına götürmüş o pis kötü kalpli gelin de kaynanasını neden ayırmış...

Geçin bu işleri ya kim ne isterse yapar koca koca insanlar.... ilk günden huzur kaçırmasın.

Kaynana değil mi illa Bi taraftan ters gelecek durum olacak..
Senide götürmediği için alındın mı?

Damadın Kız kardeşi orda olsaydı ayaklanmisti herkes görümcenin orda isi ne balayında bile rahat birakmiolar yazık o geline falan diye bi alemsiniz ayol.

Balayına gittiğim yerde eniştemin eşinin de işi varmış, bizden 2 gün önce gitmişlerdi. Bizi terminalden aldılar, servisle gideceğimiz 1.5 saatlik yolu götürdüler. Orda resim falan çektik, paylaştık. Yine başka zaman biz merkeze indik servis saatleri geçmiş, taksiye 150 TL verecektik ki eniştem yetişti. Yardımcı oldu.
Aynı benim kaynanagil de merak etmişler onlarla mı gittik vs diye ama alakası yoktu. Herkes kendi tatilini kendisi yaptı biz onlara yük olduk üstelik. Birlikte gitsek de kafa yapısı uyduğu sürece sorun yok.

Oğlunuzla konuşup ne diyeceksiniz? Konuşmanıza ne gerek var? Sizlik bir durum yok ki ortada? Tamam bence de başbaşa vakit geçirip, tek gitseler daha iyi ama birlikte bile gitmiş olsalar sizi . Yani üstüne düşüp konuşmanız hoş olmaz.

Hemen arayın, yok yok, en iyisi toplayın valizi soluğu enselerinde alın
Çok güldüm. Yahu oğlunuz yetişkin bir adam. Arayıp ne diyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…