Bir bakarmisiniz

Hemen arayın oğlunuzu da gelininiz sizden ilk hafta hemen soğusun. Sonra hep sizi öyle bilsin de arıza çıkarsın hatta Buraya haklı olarak konu da açsın. Ben balayına kaynanamı götürmem. Başka Nedenlerle kardeşimi falan götürdüysem de kaynanam arayıp hesap sorarsa ona neymiş de derim eşime. Artık evlenmiş çocuk. Bir şeyi isteyip istemediğine kendi karar verecek Yaşta. Siz arayınca onun hakkını mı aramış olacaksınız yoksa ben niye yokum diye üzüldünüz de onun hesabını mı Soracaksınız

Teyze de balayina gitmek istemis. Jet ski yapacak, bronzlasacak, sicak kumlardan serin sulara baliklama atlayacak vs vs.
Rahat birak gencleri onlar oyle tercih etmis teyzem.

Kaynanaliga giris1

Geçmiş olsun teyzecim senin oğlan hanim köylü olmuş. Artik aramasini bekle oğlunun aklina gelirsen

Oğlunuzla derhal konuşun teyzecim hatta dönmesini beklemeyin arayın boyle saçma sey mi olur deyin..Ya da hemen alın bir bilet gidin gelinin kizkardesi ve yegeninin odasında mutlaka yer vardır ..Siz de takılın sizin de hakkınız tatil :)

Damat erkek kardeşimde gelsin balayına ben onu da istiyorum deseydi ve buraya kız anası konu açsaydı sevgi pıtırcığı km üyeleri yıkardı burayı.
Ama konu kız aradıysa her şey mübah.
Erkek annesiyseniz vay halinize. Oğlunu rahat bırak diyenler hiç kızını rahat bırak demez.
Teyzenize söyleyin, tınlamasın bile.
Ben olsam iplemez ama mesafemi koyarım. Hatta teyze dibine kadar tatil yapıp sosyal medyadan versin mehteri, dokundursun lafları.

İnstagramda görüp yetiştiren yeğen sen oluyorsun tabii? Bastaki "benimle bir alakası yoktur" yorumun hükümsüz. Şahsen kuzenimin böyle bir durumunu sosyal medyada öğrensem anasına haber vermek en son yapacağım şeydir. Hadi haber verdim, burada onların derdi için teyzemin agzindan konu açmak kadar boş bir işi yapmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…