- 28 Kasım 2009
- 62
- 15
neydi insanları böylesine duyarsız yapan acaba yardım isteyenlerin samimiyetine mi inanmıyorlar yoksa zaman kaybı olarak mı görüyorlar.Ay bugün neyi neyle giysem hangi parfümü sürsem yoksa aç kalmadan diyete mi girsem ?Yok yok en iyisi kırmızı rujumu sürsem .Öfff amma da zormuş işiniz karar veremediniz değil mi?Bu senenin trendy rengi,saçı vesaire vesaire .dudaklarımızdan dökülen bu trendy hiç mi kalbinize uzanacak bir akım yaratamıyor.Bazı imkansızlıkları bilmiyor olabilirsiniz.Anlatıyoruz dinlemiyorsunuz, gösteriyoruz bakmıyorsunuz söyler misiniz daha nasıl anlatalım derdimizi
ŞİMDİ TEKRAR ANLATIYORUM KULAK VERİR MİSİNİZ?Biz büyükliman ilkokulu ailesiyiz hemde 800 kişilik kocaman bir aile .bir bakın bize bizim size baktığımız gibi..hepimiz ne kadar farklı bakıyoruz ama siz bakmayın görün farkında olun gülüşlerimizin ve hüzünlerimizinBen bu kuzularımın öğretmeniyim bazen kızar bazen severim çünkü ben onların ikinci anneleriyim.onlar için elimden gelen her şeyi hiç gocunmadan sırtıma yüklenirim .ya siz ?SADECE BİZ DE BURDAYIZ HEP BERABERİZ DEYİN .İşte şimdi tamam oldu.
ŞİMDİ TEKRAR ANLATIYORUM KULAK VERİR MİSİNİZ?Biz büyükliman ilkokulu ailesiyiz hemde 800 kişilik kocaman bir aile .bir bakın bize bizim size baktığımız gibi..hepimiz ne kadar farklı bakıyoruz ama siz bakmayın görün farkında olun gülüşlerimizin ve hüzünlerimizinBen bu kuzularımın öğretmeniyim bazen kızar bazen severim çünkü ben onların ikinci anneleriyim.onlar için elimden gelen her şeyi hiç gocunmadan sırtıma yüklenirim .ya siz ?SADECE BİZ DE BURDAYIZ HEP BERABERİZ DEYİN .İşte şimdi tamam oldu.