Bir bakın kızlar, EMDR tedavisi gören var mi arkadaşlarr???

Yineyenibastan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
68
29
38
35
Aranız da emdr tekniği ile tedavi gören var mi kızlar ben 2 seanstir gidiyorum umdudugumdan daha iyigidiyor. Ama seansları tamamlayıp bitiren arkadaşlar varsa suan an nasıllar lütfennn paylasin

Ne için gidiyorsunuz bende merak ediyorum dr ne yapıyor cevaplamak isterseniz anlatın tabi.

Canım diğer konuma baktin mu okudun me bilmiyorum ama emdr geçmişte yaşanan ve bugün halen rahatsız esen olaylara karşı duyarsizlasmayi sağlıyor panik atak obsesyon gibi pek çok psikolojik rahatsızlığın tedavisinde kullanılıyor

Yok tatlım eski üyeliğini de hatırlayamadım ama diğer konuna baktım.
Allah yardımcın olsun. faydası oluyor mu yani her bir seansta bir olayı mı işliyorsunuz? bir olay bir seansta duygusal olarak seni etkilemiyor mu sonrasında?. bende gittim ama fazla faydası olmadı ya da ben ne kadar inandıysam yapılan çalışmaya o kadar fayda oldu. bir de benim dr 2 senedir yapıyordu fazla tecrübesi yoktu sanırım.

Yok canım en rahatsız edici görüntüyle başlanıyor her seansa, diğerlerini beyin otomatik olarak tarıyormus, 14 nisanda 3. Seans alacağım eğer bir faydası olmazsa cidden ölmek istiyorum

Bende eylülden beri gidiyorum faydasını gördüm çok şükür iyiyim eskiye göre.bende panik atak anksiyete depresyon agorofobi hepsi var

Yok canım en rahatsız edici görüntüyle başlanıyor her seansa, diğerlerini beyin otomatik olarak tarıyormus, 14 nisanda 3. Seans alacağım eğer bir faydası olmazsa cidden ölmek istiyorum

İnşallah faydası olur canım iyileşirsin, benim dr böyle değildi. lütfen gelişmelerden haber ver. ayrıntıları çok merak ediyorum ben aslında nedense
Bende eylülden beri gidiyorum faydasını gördüm çok şükür iyiyim eskiye göre.bende panik atak anksiyete depresyon agorofobi hepsi var

Canım çok geçmiş olsun kaç seanstır gidiyorsun sende lütfen buradan bilgi ver bizlere ben tekrar başka dr gitmeyi düşünüyorum mesela. Başka düşünenlerede faydası olur hem.

9 Seans falan olmuştur cnm.

Henüz fayda görmediniz mi peki benim umudum gitgide azalıyor çünkü
Aksine çok fayda gördüm ama o arada bi bioenerji uzmanına gittim çok bozdu psikolojimi o iyileşme sürecimi uzattı.en büyük sorunum agorofobi dışarı çıkamaZdım ama şimdi yavaş yavaş tek başıma çıkıyorum.ağır bi major depresyon geçirdim ondan yavaş ilerliyorum.dha çok az olmuş cnm senin sabret biraz

Baya olmuş ne kadar ilerleme var durumunuzda?
Yanımda biri varken bile dışarı bi adım bile atamazken şuan taksiyle okula gidip geliyorum kısa mesafelerde yürüyüş yapıyorum ama ağırdı benim durumum baya.efexor kullanıyorum

Peki ama benim durumuma fayda eder mi sence doktor fayda edecek olmasa boşa paranı da vaktini de almam dedi

Benim durumum epey karışık canım, Daha 2 seans oldu doktorum çok umutlu konusıyor hepsi geçecek diyor güveniyorum ama bi yandan da insan geçmişte yaptığı hataları nasıl hazmeder diye umudum gidiyor

Canım yeni başlamışsın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez.
İnşallah faydasını görürsün.
Bak ben emdr tedavisi gördüm 6 seans bende etkili olmadı. Ama dr çok tecrübesizdi bence.
Şuan hala yaşadığım şehirde tecrübeli bir dr araştırıyorum tekrar gidicem denemek için ilaç içemiyorum başka çarem yok çünkü. Allahım herkese şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…