- 4 Nisan 2016
- 68
- 29
- 38
- 35
- Konu Sahibi Yineyenibastan
-
Eskiden yanlış bir hayat tarzı yaışyordum birçok e3kek arkadaşım oldu yakınlaşmalarım oldu sonrasında kapandım ve o kadar pişman oldum ki şu an geçmişte yaşıyorum resmen kendimi hiç bişeye layık görmüyorum berbat hissediyorumNeydi senin sorunun cnm
Ya ben etkisi olduğuna inanıyorum ama yine de kalp çarpıntısı terleme bunlar geçmiyor sürece dahil bunlar dedi doktorum hepsi geçecek dedi, doktorum baya eğitimini almış bu işin kendine de güveniyor her seans 150 tl hele ki maaşım var yoksa eşimden isteyemezdim benim geçmişte yaptığım hatalardan onu sorumlu tutup parasını alamazdımCanım yeni başlamışsın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez.
İnşallah faydasını görürsün.
Bak ben emdr tedavisi gördüm 6 seans bende etkili olmadı. Ama dr çok tecrübesizdi bence.
Şuan hala yaşadığım şehirde tecrübeli bir dr araştırıyorum tekrar gidicem denemek için ilaç içemiyorum başka çarem yok çünkü. Allahım herkese şifa versin.
Eskiden yanlış bir hayat tarzı yaışyordum birçok e3kek arkadaşım oldu yakınlaşmalarım oldu sonrasında kapandım ve o kadar pişman oldum ki şu an geçmişte yaşıyorum resmen kendimi hiç bişeye layık görmüyorum berbat hissediyorum[/QUOTE ea
Rabbim affedicidir cnm bol bol dua et hepimiZin hataları olduEskiden yanlış bir hayat tarzı yaışyordum birçok e3kek arkadaşım oldu yakınlaşmalarım oldu sonrasında kapandım ve o kadar pişman oldum ki şu an geçmişte yaşıyorum resmen kendimi hiç bişeye layık görmüyorum berbat hissediyorum
kesinlikle tavsiye ederim..Aranız da emdr tekniği ile tedavi gören var mi kızlar ben 2 seanstir gidiyorum umdudugumdan daha iyigidiyor. Ama seansları tamamlayıp bitiren arkadaşlar varsa suan an nasıllar lütfennn paylasin
ben bursada bahar hastanesinde esra baştürke gidiyorum cnmArkadaşlar hangi doktorlara gittiğinizi yazabilir misiniz lütfen
Cnm Regl döneminin etkisi de vardır ama bende bi Seansta öyle olmuştum ağır gelmişti yüzleşmek ama sonra geçiyobmerak etme:)arkadaşlar merhaba ben de EMDR Tedavisi görüyorum. yaklaşık 5 seans oldu diyebilirim sayısını hatırlayamıyorum . etkisi olduğuna inanıyorum fakat nedense dünkü seanstan sonra çok başım ağrıdı ve adeta depresyona girdim tekrar .Regl dönemindeyim belki o yüzdendir ya da terapide eski ile yüzleştiğim içindir bilemiyorum. sizce neden böyle olmuş olabilir ?
Canım ben EMDR Terapisi aldım ve bitiremesemde iyiyim şükür sen yeni Dr buldun mu?haftanın iki günü yaşadığım şeyleri hatirlayinca gerginlik başağrısı sinir gibi şeyler oluyordu zamanla acimla yüzlestim şu an iyiyim . Herkese geçmiş olsun.Canım yeni başlamışsın ümitsiz olma Allahtan ümit kesilmez.
İnşallah faydasını görürsün.
Bak ben emdr tedavisi gördüm 6 seans bende etkili olmadı. Ama dr çok tecrübesizdi bence.
Şuan hala yaşadığım şehirde tecrübeli bir dr araştırıyorum tekrar gidicem denemek için ilaç içemiyorum başka çarem yok çünkü. Allahım herkese şifa versin.
Nasılsın kurtuldunmuben varım iyi gidiyor şimdilik ama tedavi tamamlanmadı henüz.. yine de iyi gelecek bence
Mrb cnm iyilik halin devam ediyor mu ise yaradi mi emdrYanımda biri varken bile dışarı bi adım bile atamazken şuan taksiyle okula gidip geliyorum kısa mesafelerde yürüyüş yapıyorum ama ağırdı benim durumum baya.efexor kullanıyorum
Yaradı çok şükür cnm tamamen geçti diyemem arada bir yokluyor hele şu sıcaklarda kötü oluyorum arada ama eskiye göre dahabiyiyimMP
Mrb cnm iyilik halin devam ediyor mu ise yaradi mi emdr
Sorununuz neydi tam olarak. Bende sosyal fobi var sizce alsam fayda olurmuYaradı çok şükür cnm tamamen geçti diyemem arada bir yokluyor hele şu sıcaklarda kötü oluyorum arada ama eskiye göre dahabiyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?