Bir bakın kızlar, EMDR tedavisi gören var mi arkadaşlarr???

Hanimlar mrhb emdr doktoru secerken neye gore sectiniz sizmi istiyosunuz yoksa onlarmi size bu tedaviyi oneriyo anksyete depresyon ve migrene iyi geliyormu

Ben denk gele gittim terapi alayım diye emdr aldım memnun kaldım çok şükür eskiye göre iyiyim

Ben denk gele gittim terapi alayım diye emdr aldım memnun kaldım çok şükür eskiye göre iyiyim
Yani doktor size onermedi siz istediniz dmi?emdr terapisi gorurken ilac tedaviside bi yandan devam edebiliyomu peki?yoksa ilac kullanmayanlarami yapiliyo bu emdr terapisi

Bide buarada neyiniz vardida iyi geldi size ilac falan kullaniyomuydunuz k.bakmayin cok soru soruyorum ama bilgi almak istiyorum

HEm ilaç hem emdr devam etti.ben gittiğimde emdr yapıcaz dedi araştırmadan kabul ettim ama iyili etmişim.panik atak anksiyete agorofobi vardı

Merhaba bende emdr almaya karar verdim izmirde iyi bir doktor buldum ama aklımda bir srou var emdr ilaçsız da etkkili oluyor mu?çğnkü ben artık ilaç kullanmak istemiyorum.çünkü ilaç içince baska biri oluyorum içimdeki ben uyuyomusum gibi hissediyorum.ilaç almadan knedi isteğimle düzelmek istiyorum.

sen tövbe diye birşey duymadınmı..tövbe edipde birdaha hatalarını tekrarlamassan tertemiz bir insan oluyorsun...ayrıca herkesin günhları var ve çeşitleri farklı..seninde bu konuda günahın olmuş kafan takma, bir sünger çek ve o olayları hiç yaşmadım gibi düşün canım...

Yok canım en rahatsız edici görüntüyle başlanıyor her seansa, diğerlerini beyin otomatik olarak tarıyormus, 14 nisanda 3. Seans alacağım eğer bir faydası olmazsa cidden ölmek istiyorum
merhaba konunun üzerinden uzun zaman geçmiş tedaviniz nasıl sonuçlandi acaba annem için emdr yaptirmayi düşünüyoruz.Tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…