- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Canım bizde en az 350 kişi gelecektir.ee madem onun tarafı sayılı o zaman otobus tutar ve onları almaya gönderır. kımın tarafı kalabalıksa orada yapılır. saçmalığa bak.
Son durum onların orada oluyor kuzum.son durum ne ?
iki tarafta birden neden yapmıyorsunuz?Canım bizde en az 350 kişi gelecektir.
Ama onların bulunduğu şehirde en fazla 75 kişi gelicekmiş akraba olarak.
İleride bizim takılan takılara çok ihtiyacımız olacak kredi borcumuz var, belkide bir kısmını kapatıp azda olsa rahatlarız ama düğün erkek tarafında olur diye tutturdular artık diyecek birşeyim kalmadı maalesef
o zaman kuzum sende kendi şehrinde gelinliğinide giy.Son durum onların orada oluyor kuzum.
Beyefendi dün bana ben onları nasıl kırabilirim dedi.
Yani onları kıramam fakat seni kırabilirim gibi birşey oldu :)
Moralim hala çok bozuk.
Ben elbette ailesini kırmasına asla dayanamam.
2 gün geçse dahi aradın mı sizinkileri diye sorarım ederim.
Ama maalesef insanlar benim düşündüğüm gibi değiller ya.
ama onlara da hak ver onlar da eşe dosta oğullarının düğününü göstermek istiyor. onlar da haksız değil yani.Son durum onların orada oluyor kuzum.
Beyefendi dün bana ben onları nasıl kırabilirim dedi.
Yani onları kıramam fakat seni kırabilirim gibi birşey oldu :)
Moralim hala çok bozuk.
Ben elbette ailesini kırmasına asla dayanamam.
2 gün geçse dahi aradın mı sizinkileri diye sorarım ederim.
Ama maalesef insanlar benim düşündüğüm gibi değiller ya.
İki tarafı üzmek istemediğinden böyle davranıyormuş canım.her konuda böyle mi? herkesten etkileniyor mu?yoksa iki tarafı da üzmek istemediğinden mi böyle davranıyor?
Canım nişan alışverişinde annesi annemi arayıp durumları fazlası ile iyi olmasına rağmen çok masraf yapmayalım falan demiş.iki tarafta birden neden yapmıyorsunuz?
bazen öyle olabiliyor. hem kızın memleketinde, hem de erkeğin.
Kaynanacığımın yine annemi arayıp 2 minübüs yerine 1 küçük minübüs neyinize yetmiyor demesinden korkuyorumo zaman kuzum sende kendi şehrinde gelinliğinide giy.
iki yerde gelinlik giymiş olursun hem.
eee sizin aile akraba eş dost daha kalabalık. onlardamı onların oraya gidicek.
masrafını görmedimi ne kaynanacıgın :) :)
Öyle diyorlar sevgim, erkek tarafı oldukları için 1 kişi dahi gelse orada olmalıymış ...ya ben sahiden anlamadım sizin işi, hadi bizimki gibi uzak memleketlerde olsa neyse dicem ya senin şehirle onların şehri arası 1.5 saat tartışma etmeye bile değmez. Onların geleni daha azsa sizin orda yapılması daha mantıklı ama tabi kendilerine ... sürdürmicekler ya biz oğlan tarafıyız düğün burda olacak diye.
Öyle diyorlar sevgim, erkek tarafı oldukları için 1 kişi dahi gelse orada olmalıymış ...
Kaynanacığımın yine annemi arayıp 2 minübüs yerine 1 küçük minübüs neyinize yetmiyor demesinden korkuyorum
Utanmasam ben tutacağım valla tatlım.
Nikahı bizim burada yapacağım kuzum, dediğin gibi gelinlik giyeceğim.
Burada giymedim diye içimde kalmaz en azından :)
Canım bizde en az 350 kişi gelecektir.
Ama onların bulunduğu şehirde en fazla 75 kişi gelicekmiş akraba olarak.
İleride bizim takılan takılara çok ihtiyacımız olacak kredi borcumuz var, belkide bir kısmını kapatıp azda olsa rahatlarız ama düğün erkek tarafında olur diye tutturdular artık diyecek birşeyim kalmadı maalesef
Öyle diyorlar sevgim, erkek tarafı oldukları için 1 kişi dahi gelse orada olmalıymış ...
Merhaba kızlar.
Nişanlımın ailesi hiç birşeye karışmıyor gibi görünüyor fakat aslında herşeyin baş rollerinde kendileri olduğunu bugün daha net anladım.
Nişanlımın kendine ait bir evi var, evlenirsek orayı tadilat yaptıracaktık ve en az 25 TL gidecekti.
Bizde nişanlımla birlikte konuşup kararlaştırmıştık, o eve o kadar masraf yaptıracağımızı kendimize sıfır bir daire alırız diye.
Hatta alacağımız sitedeki dairelere bile bakmıştık.
Daha sonra nişanlım ailesinin yaşadığı şehire gitti bir kaç günlüğüne ve Hayatım bence evi satmayalım, şuan ki sitemizde olan bölge ileride daha iyi bir konum alacak falan dedi.
Geldiğinde tamamen düşünce ve fikirleri değişmişti.
Neyse onu geçtim, bugünde şunlar oldu; Nişanlımın bulundukları şehirde pek akrabaları yok düğünümüz orada olsa çok az kişi katılacak, benimse akrabalarım çok daha kalabalık acaba bizim yaşadığımız şehirde mi yapsak falan diye düşündük nişanlımda mantıklı buldu hatta dün kendisi gidip bulunduğumuz bir şehirde olan mekandan fiyat dahi aldı.
Bu sabah ailesi nişanlımın yanına geldiler ve az önce beyimiz bana mesaj attı Aşkım bence bizim orada yapalım azda olsa bu sefer bizimkiler gelemeyecek falan diye.
Çok çok sinirlendim, elbetteki ailesi fikirlerini söyleyebilir fakat bir karar alıyoruz fakat ailen birşey dediği an sen 180 derece dönüyorsan bir problem var demektir.
Ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuldu, herşeyde onlar sıkıntıya girmesin sıkışmasınlar diye hep masrafın azına kaçtım. Halada öyle yapıyorum fakat bu durum beni gerçekten üzmeye başladı sizce nasıl bir tavır takınmalıyım
Arkadaşım evi nişanlının ailesi sattırmamıştır,bekarlık döneminde aldığı için o evde senin hakkının olmayacağını biliyorlar eğer olası bir boşanma anında senin pay almanı istemediği için yeni eve karşı çıkmışlardır,tabi yeni alınacak evi resmi nikahtan sonra alırsanız o evin yarısı senin olacak ailede bu yüzden karışmıştır,düğün olayına gelince eğer kendi memleketinde yapmak istiyorlarsa senin akrabalarının ulaşım masrafını karşılamak zorunda ama onların akrabası az,sizinki çokmuş nişanlına bunuda hatırlat hangisi daha masraflı olur diye.Merhaba kızlar.
Nişanlımın ailesi hiç birşeye karışmıyor gibi görünüyor fakat aslında herşeyin baş rollerinde kendileri olduğunu bugün daha net anladım.
Nişanlımın kendine ait bir evi var, evlenirsek orayı tadilat yaptıracaktık ve en az 25 TL gidecekti.
Bizde nişanlımla birlikte konuşup kararlaştırmıştık, o eve o kadar masraf yaptıracağımızı kendimize sıfır bir daire alırız diye.
Hatta alacağımız sitedeki dairelere bile bakmıştık.
Daha sonra nişanlım ailesinin yaşadığı şehire gitti bir kaç günlüğüne ve Hayatım bence evi satmayalım, şuan ki sitemizde olan bölge ileride daha iyi bir konum alacak falan dedi.
Geldiğinde tamamen düşünce ve fikirleri değişmişti.
Neyse onu geçtim, bugünde şunlar oldu; Nişanlımın bulundukları şehirde pek akrabaları yok düğünümüz orada olsa çok az kişi katılacak, benimse akrabalarım çok daha kalabalık acaba bizim yaşadığımız şehirde mi yapsak falan diye düşündük nişanlımda mantıklı buldu hatta dün kendisi gidip bulunduğumuz bir şehirde olan mekandan fiyat dahi aldı.
Bu sabah ailesi nişanlımın yanına geldiler ve az önce beyimiz bana mesaj attı Aşkım bence bizim orada yapalım azda olsa bu sefer bizimkiler gelemeyecek falan diye.
Çok çok sinirlendim, elbetteki ailesi fikirlerini söyleyebilir fakat bir karar alıyoruz fakat ailen birşey dediği an sen 180 derece dönüyorsan bir problem var demektir.
Ne yapacağım bilmiyorum moralim çok bozuldu, herşeyde onlar sıkıntıya girmesin sıkışmasınlar diye hep masrafın azına kaçtım. Halada öyle yapıyorum fakat bu durum beni gerçekten üzmeye başladı sizce nasıl bir tavır takınmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?