Arkadaşım evi nişanlının ailesi sattırmamıştır,bekarlık döneminde aldığı için o evde senin hakkının olmayacağını biliyorlar eğer olası bir boşanma anında senin pay almanı istemediği için yeni eve karşı çıkmışlardır,tabi yeni alınacak evi resmi nikahtan sonra alırsanız o evin yarısı senin olacak ailede bu yüzden karışmıştır,düğün olayına gelince eğer kendi memleketinde yapmak istiyorlarsa senin akrabalarının ulaşım masrafını karşılamak zorunda ama onların akrabası az,sizinki çokmuş nişanlına bunuda hatırlat hangisi daha masraflı olur diye.
Evet canım böyle ayrınıtılı olayı düşününleri tanıyorum çevremden aklıma başka neden de gelmedi önce satmaya razı fakat ailesinin yanına gidince bir insan niye fikir değiştirir durduk yere.Bu kadar ayrıntı düşünmüş olabilirler mi ya ? Böyle bir ihtimal varsa konu sahibi düşünmeli bu durumu. Evlenmeden boşanma olasılığı düşünülmemeliDüşünüldüyse de nişanlısı bu düşüncenin önüne geçmeli... tabi seviyorsa.. ilginç valla
Evet canım böyle ayrınıtılı olayı düşününleri tanıyorum çevremden aklıma başka neden de gelmedi önce satmaya razı fakat ailesinin yanına gidince bir insan niye fikir değiştirir durduk yere.
yani onun tarafı için otobüs tutsalar? olmaz mı kiOnu zaten tutacaklar canım ama birçok akrabam katılamayacak maalesef.
yani onun tarafı için otobüs tutsalar? olmaz mı kiOnu zaten tutacaklar canım ama birçok akrabam katılamayacak maalesef.
sumsuklayın o zaman
annende kabul etmesin. herkes bize küser vs.vs. desin yada daha başka şeyler.
kına gecende giy cık gelinliği ohhhh misssssss.
hem 2 kez gelinlik giymek iyidir iyi :) :)
Sebep elbette bu değil.Bu kadar ayrıntı düşünmüş olabilirler mi ya ? Böyle bir ihtimal varsa konu sahibi düşünmeli bu durumu. Evlenmeden boşanma olasılığı düşünülmemeliDüşünüldüyse de nişanlısı bu düşüncenin önüne geçmeli... tabi seviyorsa.. ilginç valla
Sebep elbette bu değil.
Daha evlenmeden boşanmayı düşünecek yapıda biri değil nişanlım.
2 yıl boyunca bir ilişkimiz olsun diye peşimi bırakmayan biridir.
Sebep şu; Marmaray evin çok yakınında geçecek ve evler değerlenecekmiş.
Bu yüzden ailesi satmamızı istemedi.
Dedim ya canım ev değerlencek diye satmadılar diye.Hmm olabilir o zaman bunu basta söyleseydiniz ona göre yorumlardık.
şimdiden gidişad bellı aslında.. bu adam ailesine ne kadar düşkünmüş? 350 kişi nerde 75 kişi nerde.. 350 kişiye tutsun bakalım otobus, ee gece de kalmak lazım onları da yapsınCanım bizde en az 350 kişi gelecektir.
Ama onların bulunduğu şehirde en fazla 75 kişi gelicekmiş akraba olarak.
İleride bizim takılan takılara çok ihtiyacımız olacak kredi borcumuz var, belkide bir kısmını kapatıp azda olsa rahatlarız ama düğün erkek tarafında olur diye tutturdular artık diyecek birşeyim kalmadı maalesef
Dedim ya canım ev değerlencek diye satmadılar diye.
Nişanlımda sizin gibi düşünüyor.
Fakat benim demek istediğim şu, madem ailenin fikirleri seni kolayca etkileyecek o zaman bana neden tutamayacağın sözler verdin?
Asıl sinirimi bozan nokta bu.
Fakat benim demek istediğim şu, madem ailenin fikirleri seni kolayca etkileyecek o zaman bana neden tutamayacağın sözler verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?