Bir bakın lütfen :(

Bu kadar ayrıntı düşünmüş olabilirler mi ya ? Böyle bir ihtimal varsa konu sahibi düşünmeli bu durumu. Evlenmeden boşanma olasılığı düşünülmemeli Düşünüldüyse de nişanlısı bu düşüncenin önüne geçmeli... tabi seviyorsa.. ilginç valla

Evet canım böyle ayrınıtılı olayı düşününleri tanıyorum çevremden aklıma başka neden de gelmedi önce satmaya razı fakat ailesinin yanına gidince bir insan niye fikir değiştirir durduk yere.

Evet canım böyle ayrınıtılı olayı düşününleri tanıyorum çevremden aklıma başka neden de gelmedi önce satmaya razı fakat ailesinin yanına gidince bir insan niye fikir değiştirir durduk yere.

Karşı gelemediği içinde olabilir. Ama her şey olabilir cidden..

sumsuklayın o zaman
annende kabul etmesin. herkes bize küser vs.vs. desin yada daha başka şeyler.
kına gecende giy cık gelinliği ohhhh misssssss.
hem 2 kez gelinlik giymek iyidir iyi :) :)
Sebep elbette bu değil.
Daha evlenmeden boşanmayı düşünecek yapıda biri değil nişanlım.
2 yıl boyunca bir ilişkimiz olsun diye peşimi bırakmayan biridir.
Sebep şu; Marmaray evin çok yakınında geçecek ve evler değerlenecekmiş.
Bu yüzden ailesi satmamızı istemedi.

Hmm olabilir o zaman bunu basta söyleseydiniz ona göre yorumlardık.

şimdiden gidişad bellı aslında.. bu adam ailesine ne kadar düşkünmüş? 350 kişi nerde 75 kişi nerde.. 350 kişiye tutsun bakalım otobus, ee gece de kalmak lazım onları da yapsın
yemek vs.. ooo çok zor iş valla. onları ne yapacakmıs merak ettım?
o ınsanlar oraya nasıl gelecek, napacaklar söyledı mı?

Nişanlımda sizin gibi düşünüyor.
Fakat benim demek istediğim şu, madem ailenin fikirleri seni kolayca etkileyecek o zaman bana neden tutamayacağın sözler verdin?
Asıl sinirimi bozan nokta bu.

Canim erkekler kadınlar gibi ince fikirli olamiyorlar malesef hoş gör sana tutamayacagi sözler veriyor aslında ailesini de hayal kırıklığına ugratiyor bu sefer ikilemde kalıyor ortalık karışıyor bnce hiç alınma nisanlinin yaninda ol ailesi konusundada yardımcı ol sen mutlu olursun eşinde

Fakat benim demek istediğim şu, madem ailenin fikirleri seni kolayca etkileyecek o zaman bana neden tutamayacağın sözler verdin?

Canim erkekler kadınlar gibi ince fikirli olamiyorlar malesef hoş gör sana tutamayacagi sözler veriyor aslında ailesini de hayal kırıklığına ugratiyor bu sefer ikilemde kalıyor ortalık karışıyor bnce hiç alınma nisanlinin yaninda ol ailesi konusundada yardımcı ol sen mutlu olursun eşinde

Kesinlikle yuz verme... Masraf olmasin diye de dusunme. Acima acinacak duruma gelirsin bu gibi durumlarda genelde..

Kesinlikle yuz verme... Masraf olmasin diye de dusunme. Acima acinacak duruma gelirsin bu gibi durumlarda genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…