Kesinlikle sorun ondasorun nişanlında,kım ne derse onu kabul ediyor..
Canım nişanlım tek çocuk ve fazlası ile ana kuzu olarak büyümüş.bence moralinin çok bozulduğunu üzüldüğünü belli et,
açıkca konuş bir karar alıyoruz, benden ayrıldığın an fikir değiştiriyorsun, biz evleneceğimize göre kararları biz almalıyız de, esas kız benim ama hiç söz hakkım yok diye sitem et bakalım ne olacak
Konuşacağım canım ama pek birşey değişeceğini düşünmüyoorum maalesefvalla canım al nişanlını karşına adam akıllı konuş yani ne yapmaya calısıyorsun de
Öyle yapacağım canım ama birşey değişmeyecek bunu biliyorumal karşına konuş canım
senle karar alcagı şeyleri önemsememeye bak.Öyle yapacağım canım ama birşey değişmeyecek bunu biliyorum
Bu kesinlikle çok mantıklı kuzumsenle karar alcagı şeyleri önemsememeye bak.
nasıl olsa ailenle konuşunca degişir gibi tripler vs. at.
Bu kesinlikle çok mantıklı kuzum
Teşekkür ederim :*
Kesin yine kavga etmeye başlayacağız ama ev olayında sustum bunda susmayacağım.
İnsanları kırmamaya, üzmemeye çalıştıkça kırılan taraf ben oluyorum.
Nişanlımın annesi nişan alışverişine çıkmadan önce benim annemi arayıp lütfen çok masraflı şeyler almamaya çalışalım demiş.
Annem şok olmuştu.
Nişanlım evin tek çocuğu, annesi emekli banka müdürü, babası amerikan konsolosluğundan emekli.
Dar bütçeli insanlar değiller, elbetteki durumları iyi dahi olsa ben önüme geleni alacak kadar görgüsüz bir insan değilim.
Bu durum benim çok garibime gitmişti gerçekten.
Canım nişanlım tek çocuk ve fazlası ile ana kuzu olarak büyümüş.
Annesinede çok düşkün.
Elbette ailesine düşkün olmalı bir insan fakat bu düşkünlük evleneceğiniz insanla aldığınız ortak kararları anında değiştirecek kadar olmamalı.
Şimdi soğuk davranıyorum, elbette ki soracaktır o zaman konuşacağım canım
kavga et. susma. sustukca böyle devam eder.
alacakları 2-3 parca gecelik vs.
ne kadar gözlerinde büyütüyolar ya...
annesinin o lafına nişanlın bişey demedimi. istedigini al anneme bakma sen gibi.
maddi durumlarıda cok iyi gözüküyor. hem tek cocuk. başka evlendiricek cocukları yok.
insan tek gelinine harcamazda kime harcarki...
Uf evet o daha kötü canımcanım bunun tek çocuk olmasıyla alakası yok bunun en açık örneği bdv, gün geçmiyorki bir görümce, kayın, elti konusu açılmasın, hatta sanırım kv den daha çok açılıyor, belki kardeşleri olsa daha kötü olcaktı bi de onlar karışcaktı al sana tarhana çorbası
Nişanlıma annesinin annemi arayıp böyle şeyler dediğini söylemedim kuzum.
Olayın büyümesini istemedim
Belkide hiç haber yoktu.
Bu arada Neden soğuk konuşuyorsun falan yazdı, bende uzun uzun yazdım konuyu canım.
Yine haksız olan benim, bu duruma şaşırmadım gerçekten.
Elbetteki fikirlerini söyleyecekler falan diyor, ben büyütüyormuşum.
Ya ben söylemesinler demiyorum onlar benim hayatımı devam ettireceğim insanın annesi ve babası.
Başlarımın üstünde yerleri var ama bu tutum ve davranışları gerçekten çok düşüncesizce.
Aslında biraz sorun benim nişanlımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?