Bir bakın lütfen..

Banka kartinizi kaybettim diyip iptal ettirin hesabinizdaki parayi cekmesin, iyice akillanir altinlariniza sahip cikin ailenizin oldugu sehirde is bulabilecek gibiyseniz ihbar surenizi bekleyin o arada artik kiz ceyizini toplayip buyuk esyalari da satacaksiniz adli tatilde bitti saniyorum ki , tabi krediler konusunda da anlasma protokolunde anlasma saglanmasi gerekiyor evlendikten sonra cektiyseniz krediyi zaten borc ikiye bolunur.

leeeeynnnn hamıleyım böyle şeyler okuyup gerılmeyeyım dıyorum ama yok.okurken gerildim.eşime yazdım bak böyle bi konu varmış. o.ç herıf fıstık gıbı karısını aldatmış.koparırım o alttakı bamyanı dedım!! adam kafayı yedım sandı...yaa ben bu halımle gerıldım dısardan okuyarak.senın o aglama krızlerını dusunemıyorum.senı ağlatan kaç tane serefsız varsa planları ayaklarına dolansın...eşini de sakın affetme..bak onurlu kızsın..agzına s..ç ortada bırak ama sakın sakın donme...

affeden cok ınsan tanıyorum..bıldıgın ruh hastaları oldular..kafayı yıyorsun..bende oyle meslek olsa ortalıgın anasını aglatırdım fıstık..sakınn dıyorummm bakk...ılerde aynalara kusmek ıstemıyorsan KENDIN ICIN AFFETME.

SANA ERKEK MI YOK ULAN !!

Alırım onu eve paşa paşa gelecek eminim.
Yatamaz iş yerinde.
Alırım onu.
Evlendikten sonra hepsi aarabayı satıp ödeyeceğiz artık dedi.
Eşyaları satmam otururum bir güzel hepsini zevkime göre aldım çünkü kendi paramla.

Allah korkusu yok işte böylelerinde sevgi aşk falan boş unutulur seni bilmiyorum ama ben olsam süründürürdüm içimde kini söndürmek için Allah yardımcın olsun

Bende öyle düşünüyorum.
Hayırlısı artık ne diyeyim.
Allah korkusu yok evet malesef.

Ailenizin oldugu sehre gideceksiniz sandim
Eve donunce yumusamanizdan korkuyorum ben acikcasi

Kesinlikle canım neler neler var burda anlatmadığım.
Ama altta kalmayacağım delillerim çok.
AVUKAT TUTACAĞIM, allah büyük yanlarına koymam elbet.
Canımsııınnn çıkışta hemen kuaföre gideceğimm, benim çarem orda
Kendime geleyim biraz ayolll

Ailenizin oldugu sehre gideceksiniz sandim
Eve donunce yumusamanizdan korkuyorum ben acikcasi

Yok canım eveal allah şu an hamile değilsem, kesin bitti kendime söz verdim.
Bebek için tedavi gördüm geçen ay.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Affetmeyi %99 düşünmüyorum hamileysem %1.

alısveriş yap kız...nasılsa artık o paraları çatır çatır sen yıyeceksın...mını sort al benım yerıme gıy olur mu?ayrıca cuma akşamı bı arkadasını al felekten bı gece çal,ama telefonunu arkadasına ver ,bılmıyorum alkol alıyomusun?gıdıp o yavsağı arama sonra.malum bılınçaltı sıkıntılı su gunlerde....cıddden yap bunu..harbı yap da kendıne gel yahu....

Hhaha bayıldım size
Maşallahınız var ya.
Beni kendime getirdiniz vallahi
Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah.
Bir tane kredi kartı bende zaten ohh keyfime bakarım bugün akşam
Kendime geldim biraz geç oldu ama geldim evelallah.

Yani umarım hamile değilsindir. Bu pislik baba olmayı haketmiyormuş ki.

Aynen ben tedavi tedavi gezerken enfeksiyonum için kendi bir tarafının derdindeymiş.
Allaha havale ettim ben yüüzne de dedim rabbim yanınıza koymasın inşallah dedim.
Keşke bana yaşattıığın anda bunları bende sana yaşatabilmiş olsaydım dedim allah korusun dedi...

canımsın..ınşallah daha ıyı olucaksın...bakk ıstedıgın kadar agla...anıra anıra.böğüre böğüree.amaa sakınn içine atma..ne rahatlıyor ınsan var ya..sonra kop ye iç meyhanede dansozun memıslerıne para sıkıştır..ama kalbıne kotu seyler sıkıştırma...yaptıklarını da anlat...o g.t herıf gelır belkı evın anahtarını degıstır.ciddiyim

Tövbesine sağdık kaldığına, beni sevdiğine eminsem ve sevmeye devam ediyorsam kendime zaman tanırdım.
Affedip edemeyeceğimi, duygularımın geldiği noktayı görebilmek için zamana ihtiyaç duyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…