• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.

Çok üzüldüm hayatın bize ne göstereceği hiç belli olmuyor eşinizin yaptığı kabul edilebilir gibi değil kim olsa çok kırılır eskisi gibi güveniniz olmayacak belki ona karşı yada zamanla o tekrardan güven verecek size ama zaman her insan hata yapabilir eğer gerçekten eşinizi seviyor değer veriyor ve aynı zamanda eşinizi tanıyorsunuzdur karakter olarak onun size verdiği bu sözler ve yeminlere inanıyorsanız ikinci şansı vermenizde fayda var belkide :KK51: Hakkınızda hayırlısı olsun :KK51:

affedın dıyenlerın agzına kurekle vurasım var.!!!

kız 2013 den berı salak yerıne konuluyor...ordan ne guzel nagralar atıyosunuz yerım sızı ya!!!

tek gecelık olsa eyvallah...

ulan kızın utuledıgı gomlekle naneler yıyor herıf.rabbım buyuk konusmaktan alıkoysun ama bu ıs aldatılmaktan cok salak yerıne konmaktır..bak merve nasılda ayakta uyuttum senı demektır...

canım yazılarını baştan beri takip ediyorum. ve her okuduğumda bu adam bu kızı sevmiyor diyordum.seni bırakıp düğüne gitmeler annesi için sana sürekli bağırmalar senin isteklerini dikkate almamalar..bütün bunlar sevgisizliğin göstergesi... inanın hiç boşanma taraftarı değilim ama sizin boşanmanız ve kendinize yeni bir hayat kurmanız lazım..eşim beni seviyor deyip kendinizi kandırmayın ve ayrıca şahsi düşüncem şu ki siz boşanmayacaksınız buna cesaretiniz yok...sizin adınıza çok üzüldüm..Allah yar ve yardımcınız olsun...

Canım inan ben artık elimden geleni yapıyorum.. ne dese tamam diyorum telefonunu hic elime almıyorum o istedi diye annesiyle ilgili yorum yapmıyorum rahatsız olmasın diye..
Sanırım tepeme çıkardım en ufak şeyde evi terk etmeler yatağı ayirmaya çalışmalar... o yatağı ayirsada yuzsuzluk yapıyorum yanına yatıyorum...

Canım şurda yazdığın şeylerle eşin kendini belli etmiş aslında. Aldatandan hele ki bu kadar uzun süre pişman olmadan sürdürüp üstüne karısına ..k muamelesi yapan (M)adamdan hayır gelmez ama yine de sen bilirsin..Allah yardımcın olsun..

affedın dıyenlerın agzına kurekle vurasım var.!!!

kız 2013 den berı salak yerıne konuluyor...ordan ne guzel nagralar atıyosunuz yerım sızı ya!!!

tek gecelık olsa eyvallah...

ulan kızın utuledıgı gomlekle naneler yıyor herıf.rabbım buyuk konusmaktan alıkoysun ama bu ıs aldatılmaktan cok salak yerıne konmaktır..bak merve nasılda ayakta uyuttum senı demektır...
Canımsin benim 41 kere maşallah sana :nazar::nazar:

Canım şurda yazdığın şeylerle eşin kendini belli etmiş aslında. Aldatandan hele ki bu kadar uzun süre pişman olmadan sürdürüp üstüne karısına ..k muamelesi yapan (M)adamdan hayır gelmez ama yine de sen bilirsin..Allah yardımcın olsun..
Aminnnn..
Evet unutmustum su an beynim yerinde degil yazilarimdsn biri gozume sokman iyi olmus
Insanin gözüne iyi gunler geliyor halbuki neler cektim

canım yazılarını baştan beri takip ediyorum. ve her okuduğumda bu adam bu kızı sevmiyor diyordum.seni bırakıp düğüne gitmeler annesi için sana sürekli bağırmalar senin isteklerini dikkate almamalar..bütün bunlar sevgisizliğin göstergesi... inanın hiç boşanma taraftarı değilim ama sizin boşanmanız ve kendinize yeni bir hayat kurmanız lazım..eşim beni seviyor deyip kendinizi kandırmayın ve ayrıca şahsi düşüncem şu ki siz boşanmayacaksınız buna cesaretiniz yok...sizin adınıza çok üzüldüm..Allah yar ve yardımcınız olsun...

Boşanmaya kararliyim..
Son kararim..
Amin rabbim bana dayanma gücü versin..
Dedikleriniz cok doğru ne kadar körmüsum megerse ne kadar

çocuğunuz da yokmuş, böyle bir durumda ben olsam aldatılmayı (gelip geçici heves olarak tanımlamayacak bir durumdaki) asla kaldırmaz, boşanırdım, arkama bile bakmazdım.

Aminnnn..
Evet unutmustum su an beynim yerinde degil yazilarimdsn biri gozume sokman iyi olmus
Insanin gözüne iyi gunler geliyor halbuki neler cektim

Allah'tan buraya konular açmışsın ilerde sakinleşip daha mantıklı düşünmeye başladığın zaman yazdıklarına yaşadıklarına bakıp nasıl bir adamdan kurtulduğuna bir kez daha şükredersin umarım...

Allah'tan buraya konular açmışsın ilerde sakinleşip daha mantıklı düşünmeye başladığın zaman yazdıklarına yaşadıklarına bakıp nasıl bir adamdan kurtulduğuna bir kez daha şükredersin umarım...

Değil mi ama yaaa..
Yoksa hep iyi yönünü düşünecektim.
Iyiydi beni seviyordu bir sans verseydim diyecektim ama zaten sorunlu bir evlilik sorunlu bir kayinvalide..
Allahım ıslah etsin hepsini..
Al oğlunu vur anasına.
Benim gibi saygılı gelin ve es bulsun larda görelim

çocuğunuz da yokmuş, böyle bir durumda ben olsam aldatılmayı (gelip geçici heves olarak tanımlamayacak bir durumdaki) asla kaldırmaz, boşanırdım, arkama bile bakmazdım.

Evet tek duam çok şükür ki çocuk yok.
Allahım vermemis varmış bir bildiği diyorum..
Umarım su anda hamile degilimdir o zaman bosanmak beni 2 kere dusundurecek..
Hayırlısı herşeyin

Cik bir tatile...gez toz kiz....koy faceye bomba resimlerii..otursun.kurusun seyi.....
Tobe tobeeeeeeeee.....

Haha supersinnnnn..
Düşünmedim değil iznim yok olsa ooooo bir dakika durmazdim..
Birinci adimi attim saçlar kısaldi ve tengi degisti...
Aldatılan kadın. ..
1-) renk değiştir :KK55::KK55:

Aaa şunu demeyi unuttum..
Saçlarım ilk tanistigimzda sariydi sarı güzel degil dedi siyaha boyattim..

Sevgilisinin saçları sarı :KK48::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bana beğenmiyorum demek istememis sizi karistirmayim demek istemiş zamaninda demek ki :KK70::KK70:
Bugunde ne zamandir istediğim sac rengi Kızıla boyadım herkes cok begendi...:cool::cool:

Eşin nişanlıyken evlıyken topladıgın zaman senın evlılıgınden daha uzun suredır bu kadın var zaten..kadın esınden ayrılmasaydı da devam edecektı buyuk ıhtımalle...dusunsene dugun gununde bıle yazısmıs olabılırler..bu cok asagılık bı durum ..kocan mı ıtıraf ettı sen mı ogrendın ...bu onemlı kısım...cocugun da yok en guselı..

bak canım aldatmayı göze alan erkek ne karsısındakını sevıyordur,ne saygı duyuyordur..SENİ KAYBETMEYI göze almıs olmasa yakalanana kadar bu ılişki sürmezdi..Ben hamılelıgımın 6.ayında aynen senın gıbı aldatıldıgımı ogrendım ..Ama emınım kı 2.ayında ogrenseydım su an 3 yasına gelen melegımı coktan aldırmıs bosanmıs yoluma bakmıs olurdum...O an kapıya koysaydım yıllarım bı serefsızle bıtmezdı..

Ben hata ettım haa sızın gıbı ayrı odalarda dogum olana kadar 3,5 ay agladık ..ama yok ıcım kaldırmadı sadece doguma kadar durcaksın kımseye bu halde acıklama yapamam dedım..ne oldu ..dogumla affettım vs vs ..sonra bambaska bı yabancıyla oldum yıne bosanacagız..YOK...affetme..asla ...

Hiçkimse aldatılmayı hak edecek kadar kötu degıldır..Bunu bır daha yasarsam cok buyuk konusuyorum ama arkama bıle bakmıycam ben dersımı aldım ayrıldım..sen de ıbret olsun gör ve ayrıl..

Back
X