• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Huylu huyundan vazgeçmez, lütfen kanmayın sözlerine. Çocuğunuzun olmaması çok büyük şans,eğer devam edecekseniz şans verecekseniz de bebek olayını erteleyin derim.Çünkü gerçekleri gördüğünüzde çocuğunuz elinizi kolunuzu bağlar.

Herşeyi bir kenara bırak, madem seni annesine ezdirmeden, durduk yere sana zulmetmeden de yaşayabilirdi, bunu daha önceden niye yapmadı? Niye sizi bu kadar yaralayarak bu kadar konu açmanıza neden oldu BDV de? İlla kalbinizi paramparça mı etmesi gerekiyordu hayatınızı güzelleştirmek adına bir şeyler yapmak için? Bak bu fedakarlıkları yapıyorum şimdi, fit olalım diyor. Kaldı ki kabul etseniz, tamam deseniz bu konuda da sözünde durmayacak o da ayrı.

Haklıısn canım benim.
Sözünde duracağını bende bilmiyorum ama eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Bana neler çektirdi Allah yukarda.

aynı şeyi sen eşine yapsaydın ne olacaktı?? tabi ki arkasına bakmadan gidecekti.. annesi oğlunu avutacağına alsın karşısına bu pisliği nasıl yaptıysan öyle temizle o kızın gururunu hiçmi düşünmedin bunları yaparken nie dememiş.. sen yapsaydın aynı hatayı ooo oğlum boşan bu namuzsuzdan derdi.. azcık üzüntüne saygı duysunlar.. yuva bu kadar çabuk yıkılırmıymış ihhanet etmeden önce düşünecekti sana hey yavrum heyy..işine gelmiştir oğluyla konuşmak ağlamak yüzsüzler.. affetme kız sürünsünler..

Sürünsünler şu anda eşim dakikada bir mesaj atıyor.
Kv her gün 2 kere en az arıyor açmıyorum tabii...
Gitti o Merveyi rüyalarında görürler artık çok zor çok.

mervecim canım benim inan sabah ilk aklıma sen geldin ilk önce kocana asla güvenme nisanlıyken başlamış hala o haltı yemiş sen görmesen dahada hem seni hem onu uyuyacak sen şaçıcını siyaha boyaki çünkü annelerin eşlerin namusuna kimse bakmasın sarı daha dikkat çekici renk ya onu sadece seygililer kulansın sen iyi geli ol iyi eş ol ütü yap ev temizle aman namuslu ol kaynanayla süpper geçin koca bişey derse yut oooohhhhh ne ala memleket adamda her fırsatta başkasının dadına baksın pişmanım pişmanım yok ögle yagma sen görmeseydin ne olcakdı hamile kalsan yılalrca onu seni mi idare edicekdi arkadasları tabi arkadasından yana olur hem cinsi çünki kıymetli anneside düşünüyodur gelin giderse yedik ayvayı evli adamla aşna fişne yapmayı göze alan gelin bana birdak su mu verir diye sakın geri adım atma şunuda unutma aldatan insan aldatılmaya mahkumdur ilerde en güvendiği kişide onu aldatır emin olllllll.......

İnşallah aldatılır.
Ben hep dedim beni aldatırsan bir gün dedim umarım aynı saatte bende seni aldatırım dedim dualarım tutmadı malesef.
Allah büyük rabbime sığınıyorum.
Bu yuvayı çok zorluklarla herşeye katlanarak kurdum ama o başka alemlerdeymiş ondan çok yanımda olamamış..
Yazık !

çok yavşak bı adamla evlısın.okurken sınırlerım zıpladı...ne haysıyetsız bı adam bu ya! onursuzz!! tutmayın benı dalıcam adama çok pis..

Dal bebeğim dal.
Adres vereyim hemen senden önemli miiii :KK48::KK48:
Düşündükçe ne kadar hata yaptığımı daha iyi anlıyorum.
Çok hatalıyım evet acayip hatalıyım çünkü çok sevdim çok sustum çok ezdirdim kendimi.
ALLAHA SIĞINIYORUM.
Elimden gelen tek şey bu şu anda....

Bir de biri bana şunu söyleyebilir mi? Kadın tokat yer yuva kolay kurulmaz dağıtma derler. Kadın aldatılır aynı şey. Tokat atan adama, aldatan adama da biri der mi yuva kolay yıkılmaz sen neden bunu yaptın. Bir aile büyüğü de(kendi tarafından) karşısına alır utandırır mı? Sen nasıl böyle bir şerefsizlik yapabildin diye. Yani aldatılan dayak yiyen kadından beklenilen özveri bu adamlardan beklenir mi? Artık gıkını çıkaramazsın, ömrünün sonuna kadar sen bu kadına kendini affettireceksin derler mi? Hiç erkeklere böyle tavsiye verenler var mı? Duydunuz mu? Çok merak ediyorum.

Yok nerde baban da yaptı dayın da yaptı amcan da yaptı diye örnek vermiş kv.
Ağlamış sızlamış vs.. Yuva bozmayı istemiyor ya (güyaaaa ) !!
Yuva bozanın yuvası olmaz ne kv ne kb ne de o kız ne de eşim.
ALLAHA SIĞINIYORUM BEN...

Merve, bunlar çok ucuz numaralar. Çabuk yola getiriyor seniii. İntihar edecek adam onunemi dizer, boğazına dizer. Bırak Allah aşkına... Bak bana kızma ama sen bu şeref yoksunu adamı affedeksin gb duruyor. Bari kolay olmasın dize getir. Başka ne diyim arkadaşım herşey güzel olsun inşlh.

Affetmeyeceğim bacım.
Siz ve benim dışımda arkamda olan yok şu anda herkes bir şans ver yuva kolay kurulmuyor derdinde...
Ama ben kaararlıyım, size yazarak daha fazla güç alıyorum..

Haklıısn canım benim.
Sözünde duracağını bende bilmiyorum ama eskisi gibi olmayacağını biliyorum.
Bana neler çektirdi Allah yukarda.
MERVE SÜREKLİ SENİ ARAMASINLAR HATTINI KAPAT KUDURSUNLAR BU İŞE YARIYOR SÜRÜNMESİ İÇİN BİRDE EVDE NİE DURUYOR GİTSİN ANNESİNE BARINDIRMA EVDE YA SÜRÜNDÜR BACIM VALLAHİ ÇOK ÜZÜLDÜM SENİN İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH FERAHLIK VERSİN KALBİNE SABIR VERSİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

Yok nerde baban da yaptı dayın da yaptı amcan da yaptı diye örnek vermiş kv.
Ağlamış sızlamış vs.. Yuva bozmayı istemiyor ya (güyaaaa ) !!
Yuva bozanın yuvası olmaz ne kv ne kb ne de o kız ne de eşim.
ALLAHA SIĞINIYORUM BEN...

Sen de bizlerden örnek ver canım.
Benim eşim aldatmadı, buradaki yüzlerce üyenin eşi aldatmadı ve aldatılsalar da ayrılırlardı. Yok öyle bir dünya yani.
Beni anam saatlerce sancılar çekerek, bir yerleri yırtılarak 'elin adamının eziyetini çekeyim' diye doğurmadı.

Biz eşimle birkaç kere konuşmuştuk aldatma mevzusunu, ikimizin de fikri ayrı, 'seni sevmiyorsam, başkasına ilgi duyabiliyorsam konuşurum, ayrılırım.'
Burada bir noktaya dikkatini çekmek isterim, aldatmayı direkman sevgisizlikle ilişkilendiriyoruz, çünkü seven insan aldatamaz, ben kabul etmiyorum.

Aldatan kendini aldatır, o kadar aşağılık bir durum ki.
Zayıf olma, kendine saygılı ol ve yapman gerekeni yap.

Ben adliyede çalışıyorum, boşanmayı düşünürsen sana bununla ilgili yardımcı olurum elimden geldiğince.

Affetmeyeceğim bacım.
Siz ve benim dışımda arkamda olan yok şu anda herkes bir şans ver yuva kolay kurulmuyor derdinde...
Ama ben kaararlıyım, size yazarak daha fazla gübiliyorumç alıyorum..
Bana kalırsa aslaa affteme. Genceciksin çocukta yok. Yeni bir hayat, gerçekten seni seven biri... bunlar, eşinin vereceği şansı hakkıyla değerlendirme ihtimallinden daha gerçekçi duruyor inan bana. Yani bz de burda affetme derke senin yuvanın yıkılmasından bir çıkarımız yok ki. Ayrıca yuvayı eşin çoktan yıkmış. Biz daha gerçekçi bakıyoruz olaylara. Sizi tanıyanlar duygusal konuşuyor. Affettiğini farzedelim, en fazla 7 8 ay veriyorum eşine sen yine buraya kırılmış, üzülmüş ve keşkelerle dolu bir konu açıcaksın biliyorum. Ahh keşke ben yanılıyor olsam ama hçç sanmıyorum. O kv tam bir ....... Hala oğluna ztn bzm ailenin erkekleri yapıyor ne var bunda demeye getirmiş heralde. Hala akıllanmıyor. Timsah gözyaşlarını kendilerine saklasınlar, senin bilmene gerek yok. Biz tlf ağlaştık diye sana anlatmasına gerek yok.

MERVE SÜREKLİ SENİ ARAMASINLAR HATTINI KAPAT KUDURSUNLAR BU İŞE YARIYOR SÜRÜNMESİ İÇİN BİRDE EVDE NİE DURUYOR GİTSİN ANNESİNE BARINDIRMA EVDE YA SÜRÜNDÜR BACIM VALLAHİ ÇOK ÜZÜLDÜM SENİN İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH FERAHLIK VERSİN KALBİNE SABIR VERSİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

Amin bacım allah razı olsun.
Geliyor ne yapabilirim bilmiyorum.
İş çıkışlarıma geliyor.
Hattımı kapatsam kendi annem bbam merak eder.

Sen de bizlerden örnek ver canım.
Benim eşim aldatmadı, buradaki yüzlerce üyenin eşi aldatmadı ve aldatılsalar da ayrılırlardı. Yok öyle bir dünya yani.
Beni anam saatlerce sancılar çekerek, bir yerleri yırtılarak 'elin adamının eziyetini çekeyim' diye doğurmadı.

Biz eşimle birkaç kere konuşmuştuk aldatma mevzusunu, ikimizin de fikri ayrı, 'seni sevmiyorsam, başkasına ilgi duyabiliyorsam konuşurum, ayrılırım.'
Burada bir noktaya dikkatini çekmek isterim, aldatmayı direkman sevgisizlikle ilişkilendiriyoruz, çünkü seven insan aldatamaz, ben kabul etmiyorum.

Aldatan kendini aldatır, o kadar aşağılık bir durum ki.
Zayıf olma, kendine saygılı ol ve yapman gerekeni yap.

Ben adliyede çalışıyorum, boşanmayı düşünürsen sana bununla ilgili yardımcı olurum elimden geldiğince.

Canım inan çok sevinirim.
Ne yapacağımı nasıl avukat tutmam gerekli mi onları bilmiyorum.
Hiçbir hak iddia etmeyeceğim ne istiyorsan o olsun mahkemede dedi.

Bana kalırsa aslaa affteme. Genceciksin çocukta yok. Yeni bir hayat, gerçekten seni seven biri... bunlar, eşinin vereceği şansı hakkıyla değerlendirme ihtimallinden daha gerçekçi duruyor inan bana. Yani bz de burda affetme derke senin yuvanın yıkılmasından bir çıkarımız yok ki. Ayrıca yuvayı eşin çoktan yıkmış. Biz daha gerçekçi bakıyoruz olaylara. Sizi tanıyanlar duygusal konuşuyor. Affettiğini farzedelim, en fazla 7 8 ay veriyorum eşine sen yine buraya kırılmış, üzülmüş ve keşkelerle dolu bir konu açıcaksın biliyorum. Ahh keşke ben yanılıyor olsam ama hçç sanmıyorum. O kv tam bir ....... Hala oğluna ztn bzm ailenin erkekleri yapıyor ne var bunda demeye getirmiş heralde. Hala akıllanmıyor. Timsah gözyaşlarını kendilerine saklasınlar, senin bilmene gerek yok. Biz tlf ağlaştık diye sana anlatmasına gerek yok.

Evet bende eminim yeni konular açacağıma....
Şerefsiz kadın neler neler diyor allah bilir.
Tüm erkekler yapıyor demiş, atlayıp gelelim mi babanla demiş.
Allaha sığınıyorum ve hepsini allaha havale ediyorum.
Haketmedim hiç haketmedim.

Eşinin seni sevdiğine eminsin yani ? O zaman affet ne diyelim

Emindim.
Çok emindim.
Ne desem yapan, son zamanlarda beni ailesine ezdirmeyen, her zmaan yanımda olmaya çalışan akşamları evine saatli gelen bir koca oldu bana.
Sevgisini hep hissettrdi.
Ama şu an acaba mı diyorum....

Ve kızlar hani nişanlıyken başladı benimle ihtiyacını göremediğinden değil.
İmam nikahımız vardı aileler huzurunda ve utanarak söylüyorum ki biz evlenmeden birlikte olmuştuk:KK42::KK42:
Ve ben ona kendimi verdiğim günden tam tamına 1 ay sonra o çakma facebook açılmış.
İhtiyaç için değil yani nişanlıyken açması :KK42::KK42:
Kendimi şu anda öyle salak, öyle aptal, öyle bitkin hissediyorum ki.
Verdiğim tüm emeklere yazık ! :cry:

Affetmeyeceğim bacım.
Ama ben kaararlıyım, size yazarak daha fazla güç alıyorum..
Merve`cim merhaba,
Sana yuva kolay kurulmuyor diyenler çok haklılar ama burada önemli ola nokta sizin aslında bir yuva kurmamış olmanız. Sen hayalini yaşamışsın, o oyunlar oynamış. Dolayısı ile yıkılacak şey yuva değil, eşinin oyun alanı.
Bu ilişki evlendikten sonra olsa ve açıkça ayrılalım dese sana, gönül bu deyip tercihine kızsamda saygı duyabilirdim ama daha evlenmeden başlamış bu ilişki. Annesinin seni çok istemesi ve onun ana kuzusu olması bana zaten seninle annesini mutlu etmek için evlendiğini düşünürdü. Annesi istediği için seni eşi olarak kabul etmiş ama gönlü onda kalmış gibi geldi. Zaten sürekli seni dikkate almaması, ezmesi de bence gönlündeki ile yanındakinin aynı kişi olmamasından kaynaklamış olabişir. Bu olay ortaya çıkmasaydı ne olacaktı, bu ikili hayat daha ne kadar sürecekti ? Belli değil. Şu anda neden pişman, bence sen üzüldüğün için değil, annesini hayal kırıklığına uğrattığı için. Tabi alıştığı konforu, iki kadın tarafından arzulanmanın yarattığı egoyu kaybetti. Hatta anne zoruyla evlendirildiği, hep ezdiği kadın bile onu istemiyor. Dolayısı ile kocanın gözyaşları gerçek canım, ama nedeni seni kaybetmesi değil, kaybettiği egosu ve konforu.
Sana ayrıl veya ayrılma diyemem. Sana üç sene boyunca böyle nir yalanı, hemde canını çıkartarak, hiç acımadan yaşatan bir adamla devam edersen bundan sonra o sana nasıl saygı duyacak diye sorarım. Daha önemli soru ise, affedersen sen kendine nasıl saygı duyabileceksin?
Kararın ne olursa olsun, evinden ve işinden ayrılma, ailenin yanına dönme. Bahsettigin koşullarda orada, hemde yeni bir iş, herşeyi merak eden eski ahbaplar ile daha çok bunalırsın ve kararından pişman olursun.
Lütfen hemen bir psikiyatriste veya psikoloğa git ve destek al.

Back
X