• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

siz belli ki çok iyi niyetli bi insansınız bence objektif olmaya gayret edin bundan sonra en ufak hareketinde aklınıza bu yaşadıklarınız gelecek yani ayrılsanız bir ayda toparlarsınız insan anne babasının ölümüne bile alışıor. ayrılmazsanız da hayatımın aşkı o kendime güveniyorum eşim de güvenimi tekrar kazanır derseniz de çocuk yapmayın derim bu yaşadıklarınızı tamamen unutmadan.güvenmede. ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Allah sizi doğru yola iletsin inşallah. çok üzüldm.

Hiç iyi değilim.
Yazılanları tekrar tekrar okuyup kendime eziyet ediyorum.
Hiç iyi değilim.
Çıkmazdayım.
Sabah 9da kız mesaj atmış özür diliyor benden, kafayı yemek üzereyim.
Ağlama krizleri içim daralması..
Nasıl başedeceğim, nasıl bu enkazın altından kalkacağım ben :KK43:

Eşin onu da arayıp suçlamıştır, senin yüzünden evliliğim ne hale geldi diye.

Canım, geçecek bu günler. Dirayetli ol. Zor elbette ama ne zorluklar geliyor insanın başına hayatı boyunca, geçecek bunlar da. Bence sen 1 hafta bekleme, bir an önce kan ver, hamilelik varsa muhakkak çıkar. Umarım yoktur.
Bir an önce kararını ver ve uygula ki canın daha çok yanmasın, böyle sürüncemede çok zor.
Ölüme bile dayanıyoruz, Rabbim verdiği acının sabrını da veriyor. Bak bir karar verip uygulamaya başladıktan sonra daha iyi hissetmeye başlayacaksın gerçekten.
Sevgine layık olmayan bu adamı hala seviyorum deme..

Güzel o zaman kızın bunları yazdığı iyi olmuş. Yok beni tehdit ettiler yok ben istemiyordum falan yalanları ortaya çıkmış oldu. Duygularımıza söz geçiremedik kısmından da olayın içinde sadece cinsellik olmadığını da anlamış oldunuz o zaman. Bu şartlar altında kayınbabanızın izinden gitmenizi tavsiye ederim. "Benim öyle bir kocam yok" çünkü malesef sizin kocanız hiç olmamış.

Kız yalan söylüyor nolursun kanma diyor, yeminler etti.
Oyun oynuyorlar diyor.
Kayınbabam hiç akıl yok mu bu çocukta falan demiş.
Malesef öyle :(
Midem sanki benim midem değil ağrısından kıvranıyorum.
Haftasonu tatil planı yapmış otel ayırtmış gel gidelim diyor, dedim seninle daha şurdan şuraya gitmem, evden git artık ne halin varsa gör dedim. Bana da mesaj atma bir daha dedim.
Bunalmış vaziyetteyim.
Elim ayağım tutmuyor..

siz belli ki çok iyi niyetli bi insansınız bence objektif olmaya gayret edin bundan sonra en ufak hareketinde aklınıza bu yaşadıklarınız gelecek yani ayrılsanız bir ayda toparlarsınız insan anne babasının ölümüne bile alışıor. ayrılmazsanız da hayatımın aşkı o kendime güveniyorum eşim de güvenimi tekrar kazanır derseniz de çocuk yapmayın derim bu yaşadıklarınızı tamamen unutmadan.güvenmede. ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Allah sizi doğru yola iletsin inşallah. çok üzüldm.

Aminnn canım amiinnn..
Haftaya adet olursam iki dakika durmayacağım, ama hamileysem ne yaparım bilmiyorum ::(
Allaha sığınmaktan başka çarem yok.
Sürekli gözümün önüne geliyor yaşadıkları, fotoğraflar gömleği saati gözlüğü.
Kaldıramıyorum..
Ne zormuş yarabbi

Aminnn canım amiinnn..
Haftaya adet olursam iki dakika durmayacağım, ama hamileysem ne yaparım bilmiyorum ::KK43:
Allaha sığınmaktan başka çarem yok.
Sürekli gözümün önüne geliyor yaşadıkları, fotoğraflar gömleği saati gözlüğü.
Kaldıramıyorum..
Ne zormuş yarabbi
ya nasıl bir eziyettir bu insanın insana yaptığı. yalnız kalabileceğiniz bir yer yok u temiz oksijeni bol şimdi iyice kafanız karışır düşün düşün

Eşin onu da arayıp suçlamıştır, senin yüzünden evliliğim ne hale geldi diye.

Canım, geçecek bu günler. Dirayetli ol. Zor elbette ama ne zorluklar geliyor insanın başına hayatı boyunca, geçecek bunlar da. Bence sen 1 hafta bekleme, bir an önce kan ver, hamilelik varsa muhakkak çıkar. Umarım yoktur.
Bir an önce kararını ver ve uygula ki canın daha çok yanmasın, böyle sürüncemede çok zor.
Ölüme bile dayanıyoruz, Rabbim verdiği acının sabrını da veriyor. Bak bir karar verip uygulamaya başladıktan sonra daha iyi hissetmeye başlayacaksın gerçekten.
Sevgine layık olmayan bu adamı hala seviyorum deme..

Eşim onu arasa kız anında bana atardı, kızlar tam yuva bozmalık karaktersizlerden.
Eşim facei geri açıp arkadaşını durdur yuvam bozuluyor demiş ben ilk duydugumda onun bile fotosunu atmış kızlar.
Allah böylelerini bildigi gibi yapsın Allah korkusu olmayan insanları.

Sevmiyorum inanaın çok soğudum.
Ama annem babam ne olur, annem zaten yuvanı koru seni dövmüyor sana sövmüyor diyor herşeyi anlatmadığımdan, kaldıramaz çünkü.
Şımarıklık yapma dedi ahh annem aaahhh :(
Bilse...

ya nasıl bir eziyettir bu insanın insana yaptığı. yalnız kalabileceğiniz bir yer yok u temiz oksijeni bol şimdi iyice kafanız karışır düşün düşün

Hiç sorma canım...
Evde hiç oralı olmuyorum ama illa ki gözümün önünde ben ne yaptım allahım bunları hakedecek ne yaptım ben :(

Eşim onu arasa kız anında bana atardı, kızlar tam yuva bozmalık karaktersizlerden.
Eşim facei geri açıp arkadaşını durdur yuvam bozuluyor demiş ben ilk duydugumda onun bile fotosunu atmış kızlar.
Allah böylelerini bildigi gibi yapsın Allah korkusu olmayan insanları.

Sevmiyorum inanaın çok soğudum.
Ama annem babam ne olur, annem zaten yuvanı koru seni dövmüyor sana sövmüyor diyor herşeyi anlatmadığımdan, kaldıramaz çünkü.
Şımarıklık yapma dedi ahh annem aaahhh :KK43:
Bilse...

Arkadaşı ne yapıyor tam anlamadım. neyin fotolarını koyuyor.

Eşin de tatil falan ayarlamış. He yavrum her pisliğin çaresi tatildi zaten.

Burda sana herkes ztn defalarca bunu söylüyor. Unutamazsın, aklından çıkaramazsın. Affettim sanarsın ama hep başa dönersin. Kız msj atmış, özür mü diliyor? Töbe töbe ... sanki yanlışlıkla ayağına basmış. Allah ıslah etsin. Cnm kendine yüklenmekten vazgeç. Herşey olacağına varacak. Bu adam çk yüzsüz ya... hala otel motel ayarlıyabilecek cesareti var. Burdan bile affedeceğini bildiği belli.

Burda sana herkes ztn defalarca bunu söylüyor. Unutamazsın, aklından çıkaramazsın. Affettim sanarsın ama hep başa dönersin. Kız msj atmış, özür mü diliyor? Töbe töbe ... sanki yanlışlıkla ayağına basmış. Allah ıslah etsin. Cnm kendine yüklenmekten vazgeç. Herşey olacağına varacak. Bu adam çk yüzsüz ya... hala otel motel ayarlıyabilecek cesareti var. Burdan bile affedeceğini bildiği belli.

Affet ne istersen yapacağım yalvarıyorum dedi.
Günde 3 paket sigara içiyor bırakacam dedi, istediğin ne varsa yapacağım dedi.
Bir şans haketmedim mi dedi, tek bir şans istiyorum deyip duruyor.

Allah o kızı zaten ıslah etsin, evli olduğunu bile bile görüşmüş, boşanın da evlenelim diye beklemiş yazışmalar öyle :(

Bana fotoğrafların hepsini kızın arkadaşı attı.
Evet oldu dedim bende, ayrı yalnız tek başıma evde kalmaya ihtiyacım var. :KK43:

O kızları yuva yıkmaya çalışan kızlar olarak düşünme. Eğer kullanabilirsen sana inanılmaz bir şans verdiler onlar. Birincisi daha fazla enayi yerine konmanı engellediler. İkincisi yuvanı yıkan da onlar değiller.

Bana fotoğrafların hepsini kızın arkadaşı attı.
Evet oldu dedim bende, ayrı yalnız tek başıma evde kalmaya ihtiyacım var. :KK43:
keşke bi tatil gibi bişey yapsan oturup netleştirsen sen kendini daha iyi tanırsın affetmek gerçekten zor bi yol garantisi de yok öte yandan hamilelik ihtimali ah ah.. sana örnek olsun diye söylüyorum benim babam da annemi hamileyken aldatmış sonra annem evi terkedince peşinden gelmediği yer kalmamış sonra annem affetmiş sonuç ne oldu dersn bi yüz yüzelli kez daha aldatmıştır sonunda da başka bi kadınla evlendi kadın bizi istemedi babam da kadının istediğini yaptı 8 yıl oldu görüşmüyorm öldü diyorum. cocuğun olsa dahi sen güçlü birine benziyorsun güvenemediğin bir insanla birlikte evladını büyütebilir misin sırf babasıdır diye? bunlar zor sorular sakinleş kendini dinginleştir başkası yaşamış gibi düşün başına gelenleri. napman gerektiğini göreceksin.

O kızları yuva yıkmaya çalışan kızlar olarak düşünme. Eğer kullanabilirsen sana inanılmaz bir şans verdiler onlar. Birincisi daha fazla enayi yerine konmanı engellediler. İkincisi yuvanı yıkan da onlar değiller.

Bilmyiroum canım nasıl ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Evet gözüm açıldı hala beni ezecekti belkide eşim , bilmiyorum... :(

keşke bi tatil gibi bişey yapsan oturup netleştirsen sen kendini daha iyi tanırsın affetmek gerçekten zor bi yol garantisi de yok öte yandan hamilelik ihtimali ah ah.. sana örnek olsun diye söylüyorum benim babam da annemi hamileyken aldatmış sonra annem evi terkedince peşinden gelmediği yer kalmamış sonra annem affetmiş sonuç ne oldu dersn bi yüz yüzelli kez daha aldatmıştır sonunda da başka bi kadınla evlendi kadın bizi istemedi babam da kadının istediğini yaptı 8 yıl oldu görüşmüyorm öldü diyorum. cocuğun olsa dahi sen güçlü birine benziyorsun güvenemediğin bir insanla birlikte evladını büyütebilir misin sırf babasıdır diye? bunlar zor sorular sakinleş kendini dinginleştir başkası yaşamış gibi düşün başına gelenleri. napman gerektiğini göreceksin.

Konu sahibi arkadaşım işte sana bir örnek daha.

Evet garantisi olmayan bir yok.
Sürekli gözümün önüne gelecek ve sürekli başına kalkacağım.
Onu da yine fırsatını bulup yapacakmı diye sürekli didikleyeceğim.
Nasıl bu enkazın altından kalkarım, allahım bana yardım etsin.

Amiiin amin ... Sadece şu an sakinleşmeyi dene bi anda bi karar verme. Bak biz buradayız. içine atma

Öncelikle annenize söyleyin artık. Bu kararınızı daha net almanıza yardımcı olur. Anneniz dayanamaz demeyin. Anneler nelere dayanıyor. Evlat acısına bile dayanıyorlar yeri geliyor. Tek başınıza kalkmayın zaten altından. Ailenizin de desteğiyle kalkarsınız. Biz de burdayız. Her zaman buraya yazın. Gece gündüz demeden derdinize çare olmaya çalışan insanlar olacaktır. Şu kkdaki herkesin destek olacağı bir konumdasınız. Kimse eleştiremez.

Amiiin amin ... Sadece şu an sakinleşmeyi dene bi anda bi karar verme. Bak biz buradayız. içine atma

İnanır mısın o kadar tuhaf duygular içersindeyim ki.
Acaba KK nın aklına gelecek miyim beni soracaklar mı diye bekledim tüm gün :D:D
Psikopat mıyım nedir :KK60::KK60:
Atmıyorum hereşyi yazmaya çalışıyorum.
Allah hepinizden tek tek razı olsun.

• Beğen
Reactions: wuu
Öncelikle annenize söyleyin artık. Bu kararınızı daha net almanıza yardımcı olur. Anneniz dayanamaz demeyin. Anneler nelere dayanıyor. Evlat acısına bile dayanıyorlar yeri geliyor. Tek başınıza kalkmayın zaten altından. Ailenizin de desteğiyle kalkarsınız. Biz de burdayız. Her zaman buraya yazın. Gece gündüz demeden derdinize çare olmaya çalışan insanlar olacaktır. Şu kkdaki herkesin destek olacağı bir konumdasınız. Kimse eleştiremez.

Değil mi :(
Allahım içim çok kötü, haketmedim diyorum sürekli.
Yatıyorum kalkıyorum haketmedim diyorum.
Psikopata bağladım.
Tedavi olmam gerekecek sanırım.
Ama ben güçlü bir kadınım kalkabilirim ALLAHIN İZNİYLE...

Back
X