• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Yahu bu adam ilk gün valizini alıp gitmemis miydi? "herşeyi sana bırakacağım" dememiş miydi? Akşamında geri geliyor ve sonraki günlerde de evi kullanmaya devam ediyor. Hangi yüzle? Neden def etmiyorsunuz? Valizi alıp çıkması blöfmüş belli ki. Son anda boynuna atlayıp nolur gitme diyeceğinizi sanıyordu. Sonra bakıyor yöntemi yanlış, yakınında olayım ki vazgeçemesin beni sevdiğini unutmasın diyor. Siz de konuşuyorsunuz.. Üzgünüm ama kendisini affettirmeye çalışması için alan yaratıyorsunuz.

Amin kızlar...
Rabbim kimseye kaldiramayacgi yük vermesin..
Evde 3 yabancı gibiyiz kendime çay demliyorum o gidip kendi içiyor. Bana kahve yapıyor.. gurbetteyim tekte kalmak istemiyorum açıkçası korkuyorum evde yalniz kalmaktan :( :( :(

Her cuma tanistigimizdan beridir ailesini ararim..
Bugün aramadim kb demiski bize kafa mi tutuyor niye aramiyor demis..
Eşim de bagirmis biz bosanma derdindeyiz siz ne derdindesiniz diye

Her cuma tanistigimizdan beridir ailesini ararim..
Bugün aramadim kb demiski bize kafa mi tutuyor niye aramiyor demis..
Eşim de bagirmis biz bosanma derdindeyiz siz ne derdindesiniz diye
vay yiğide bak daha önce yapaydı ya bunları demek senden başka insanlara da kafa tutabiliyomuş isteyince :KK11:
bunları varya meydanda sallandırıcan bak bakalım bi daha yapabiliyomu :KK62:
en çok ta o kıza canım cicim derken sana işkence edip ezmesine kızdım başından beri takip ediyorum çok üzüldüm gerçekten inşallah doğru kararı verirsin ama barışırsan bile süründür sürünsün :KK67:

vay yiğide bak daha önce yapaydı ya bunları demek senden başka insanlara da kafa tutabiliyomuş isteyince :KK11:
bunları varya meydanda sallandırıcan bak bakalım bi daha yapabiliyomu :KK62:
en çok ta o kıza canım cicim derken sana işkence edip ezmesine kızdım başından beri takip ediyorum çok üzüldüm gerçekten inşallah doğru kararı verirsin ama barışırsan bile süründür sürünsün :KK67:

Bir daha yapmayacagina inanıyorum çünkü tüm sulaleye rezil oldu..
Dedim zaten benden sonraki çok şanslı onu aldatmayacagina eminim aklın başına gelmiş senin dedim..
Annesini susturmus aksam aksam kendine bagirtiyorlar biz ne derdindeyiz falan dedi...

Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
evlendikten sonra mı öğrendin nişanlıyken aldattıgını bunu kendısımı söyledı bence esınıze neden okızla konustugunu yuzyuze gelıp sormalısınız

Dedim zaten benden sonraki çok şanslı onu aldatmayacagina eminim aklın başına gelmiş senin dedim..
Annesini susturmus aksam aksam kendine bagirtiyorlar biz ne derdindeyiz falan dedi...

Onemli olan bundan sonra yapmayacagi degil, su ana kadar yapmis olmasi. Lutfen sik sik hafizanizi tazeleyin bu adam size az cektirmedi.

Cnm.bosanda demem,bosanmada.ama su varki beni aldatani asla affetmemmmm.iliski evlilik bunun uzerine kurulmazmi.diger kisilerde ne demekk.yaaaaaa.ay resimler falan,bir an kendimi koydum yerine icim cizzzzzzettii.cok zor ama,dogru karar ver.
Birde ne o oyleher istedigini yParim diyor.ona de ki git simdi o kizlaevlen.al simdi rahat rahat yasayin hayatinizi.artik cekinmek korkmak yok.

Bak hep olanları mışlı anlatıyorsun. Sana hoş görünecek şeyleri mi anlatıyor. Bugün annemlere posta koydum falan filan.

Nasıl oldun bir de? Hep aklımdasın.

Seviyorsaniz zaten bi sekilde esinize nanirsiniz ya ilerde bu durum tekrar ederse ve gorurseniz bu defada askin gozu kordur yine inanirsiniz hep inanirsiniz...

Sabah dedim ailen böyle işte dedim.
İnsanın barışası bile gelse bu ailen boşanmaya iter dedim.
Haklısın dedi.
Bana destek çıkacaklarına ya kız iyi değil aramamış olabilir biz arayalım bari diyeceklerine, kv ye bizi aramadı kafa mı tutuyor diyen kb, ve bunu saniyesinde oğluna yetiştiren bir kv.
Allahım sen ıslah et yarabbiiii

Sabah dedim ailen böyle işte dedim.
İnsanın barışası bile gelse bu ailen boşanmaya iter dedim.
Haklısın dedi.
Bana destek çıkacaklarına ya kız iyi değil aramamış olabilir biz arayalım bari diyeceklerine, kv ye bizi aramadı kafa mı tutuyor diyen kb, ve bunu saniyesinde oğluna yetiştiren bir kv.
Allahım sen ıslah et yarabbiiii
ve bunları sana yetiştiren bir eş!
Uzaklaşın artık birbirinizden canım.

Yanımda aradı canım suratı düştü ondan...

Yanında aramasın canım. Aynı odada durmayın. Yüzü isterse yerleri süpürsün dönüp bakma, dinleme, ilgilenmiyorum de. O düşen suratına başka kadınların elleri değdi. Sana çemkirirken başka kadınlara güzel sözcükler söyledi. Şu adamla artık aynı odada bari durma. kapat kitle kapını.

Ben affetmezdim,affetsem bile sürekli aklımda şüphe olurdu,kendimi yiyip bitireceğime bir kere üzülürdüm daha iyi...Tabi benim fikrim..

Back
X