• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Fakat daha önce açtığı konulardan birinde bu adam beni nişanlıyken bile aldattı diyor, yani önceden de biliyordu. Eski konularına bakınız

Hangi konusu, hangi yorumu bana söyleyebilir misiniz? Bir de bu konu salı günü açılmış acaba o yorum hangi gün yapılmış onu da söyleyebilir misiniz acaba?

Kaderingüzelolsun nişan zamanı 1 kere aldatma dediğin yine bu kızla mıydı?
Bu kızla olsun olmasın o zaman aldatmış herhalde bir şekil affettin şimdi bir daha yaşadın sen bu adama daha nasıl güveneceksin ki?

1. 11 Temmuz 2014
    Konu Sahibi : kaderinguzelolsun

2. kaderinguzelolsunAktif Üye
    Üye

Beğenileri:
    99
    Ödül Puanları:
    28

ben bi evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederim...
    Onu ikna etmem çok zor. Bende sorun olduğunu düşünür hep. Kendi beni bugüne kadar nişanlılıkta bir kere aldatmasına rağmen ona sorsanız sütten çıkmış ak kaşık.
    kaderinguzelolsun, 11 Temmuz 2014K.İ.B.
    #3Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

Evliligin ilk aylarinda baska kadinla konusmak? En mutlu, en tutkulu zamanlarda? Birbirinizden sikilamayacaginiz ilk aylar? O zamab yapan adam sikilinca da yapar. Senin ilgin cocuga kayinca da yapar. Yapar da yapar. Ama sen zaten affedeceksin bence.

Konuyu en bastan beri takip ediyorum.. Dayanamadim eşime anlattim.. Affedersiniz ama.. " o heriften bir cacik olmaz, bir kere yapan yine yapar" dedi.. Erkek gözüyle yorumu bu.. Lütfen iyibdusunun.. Affetseniz bile çocuk yapmayan bir sure..

Ben konu sahibininn esinden asla ayrilicagini dusunmuyorum.surekli sinirle aciyo konulari giydiriyo giydiriyo sonra barisiyo.surekli sorunlari var.baslardaki konularinda ben de destek oldum kendisine ama anladigim kadariyla kendiside kolay bi insan degil.hic dirdiri bitmiyo,ne ayriliyo ne susuyo.hem affediyo hem adami yiyip bitiriyo.ayrica aldatildigini onceden de biliyordu evet..

Kizlar merhaba adet oldum ondan iyi değildim bugün yazamadım..
Nisanliyken telefonunda bir video görmüştüm bir kere izlemisti yemin ettirdim bir daha izlemedi..
ondan dolayı aldatildim demiştim..

Bugün ben başka odada uyudum o başka odada..
Evde tek kalamaayan biriyim korkuyorum daha önceki konulardada acmıştım bu sorunumu..
Gurbetteyim kimsem yok, oturdugum semtte hep suriyeli var hırsızlık cok fazla.. :KK43:

Bugün ben başka o başka odada uyuduk derken? Lütfen bundan önceki günlerde geceleri birlikte uyuyorduk demeyin :(
Aldatılınca boşanılır boşanılmaz, affedilir affedilmez bunlar kesin değildir ama daha ilk gecelerden de hemen birlikte aynı yatakta uyunmaz be arkadaşım. ne olur sen yanlış anladın de.

Bugün ben başka o başka odada uyuduk derken? Lütfen bundan önceki günlerde geceleri birlikte uyuyorduk demeyin :KK43:
Aldatılınca boşanılır boşanılmaz, affedilir affedilmez bunlar kesin değildir ama daha ilk gecelerden de hemen birlikte aynı yatakta uyunmaz be arkadaşım. ne olur sen yanlış anladın de.

Haha yok yok yanlis anladin..
Bugün evdeydik tatiliz diye odadan çıkmadım o anlamda dedim bacim

Haha yok yok yanlis anladin..
Bugün evdeydik tatiliz diye odadan çıkmadım o anlamda dedim bacim

Ay Allah razı olsun. Yani affettim desen neyse ne de bunu kaldıramazdım. Hoş bana ne oluyorsa :)

Artık hamile olmadığın da kesinleştiğine göre var mı aklında bir plan. Annen arıyor mu hiç?

Ay Allah razı olsun. Yani affettim desen neyse ne de bunu kaldıramazdım. Hoş bana ne oluyorsa :)

Artık hamile olmadığın da kesinleştiğine göre var mı aklında bir plan. Annen arıyor mu hiç?

Anneme herseyi anlattım Uğuru oğlu gibi seviyor benim icin bir sans ver bir daha yapacagina inansam inan ki senin mutsuz olacağını bilsem evladimsin yaptirmam dedi ama Ugur bir şansı hakediyor kızım dedi...hakkımı helal etmem bak sana dedi ben kendimden emin konuşunca... her insan tek bir şansı hakeder dedi bu da ilk be son şansı olsun nolursun dedi ve kötülendi annem :( :(
Evet su anda hastayım yolumu çizmem gerek :(

Anneme herseyi anlattım Uğuru oğlu gibi seviyor benim icin bir sans ver bir daha yapacagina inansam inan ki senin mutsuz olacağını bilsem evladimsin yaptirmam dedi ama Ugur bir şansı hakediyor kızım dedi...hakkımı helal etmem bak sana dedi ben kendimden emin konuşunca... her insan tek bir şansı hakeder dedi bu da ilk be son şansı olsun nolursun dedi ve kötülendi annem :KK43: :KK43:
Evet su anda hastayım yolumu çizmem gerek :KK43:

Peki annen diğer sıkıntıları biliyor mu? Evliliğinin aslında güllük gülüstanlık olmadığını, eşini sevse bile eşinin iyi bir eş olmadığını biliyor mu?

Anneme herseyi anlattım Uğuru oğlu gibi seviyor benim icin bir sans ver bir daha yapacagina inansam inan ki senin mutsuz olacağını bilsem evladimsin yaptirmam dedi ama Ugur bir şansı hakediyor kızım dedi...hakkımı helal etmem bak sana dedi ben kendimden emin konuşunca... her insan tek bir şansı hakeder dedi bu da ilk be son şansı olsun nolursun dedi ve kötülendi annem :KK43: :KK43:

Ben bu konuya son kez yorum yapacağım, yazacağım şeyler sizi üzerse lütfen sizin kendinizi daha fazla üzmeyi planladığınızı unutmayın rica ediyorum.

Kayınvalidenizin beyanlarını tartışmak bile saçma, eski konularınızı okuyan herkes nasıl vıcık vıcık bir samimiyetsizlikle dolu olduğunu görür zaten size attığı mesajların.

Annem,yani dünyadaki en değerli varlığım, bana gelip de yaşadığım ihanetle ilgili affetmezsen hakkımı helal etmem derse görüşmeyi keserim. Çünkü bu şu demek bana göre: Ben çevrenin ne düşündüğüne daha fazla değer veriyorum ve senin boşanma sürecindeki sorumluluğu kaldırmak istemiyorum. Yoksa mümkün değil yani bir insan gözünden sakındığı kızının bu kadar ağır maruz kaldığı haksızlığa bu şekilde tepki versin.

Yani şimdi ben kendinize dürüst olmanızı öneriyorum. Annem böyle dedi, zaten istediğim her şeyi yapıyor, inanamıyorum her yer fotoğrafımla dolu, insanlar şöyle diyor ben kararlıyım da aslında bilemiyorum falan demenin anlamı yok. Bunların hepsinin sizin tavrınız karşısında şekillendiğinin farkındasınız. Annenizi arayıp ayrılacağım diyorsunuz ama, kadın bir bakıyor aynı evde kalmaya devam ediyorsunuz. Eşiniz ise belki çekeceği 3 ay sonrasında eski rahat ve sadakatsiz hayatına dönebileceğinin farkında, o nedenle her türlü role bürünüyor şu an. Ailesinin size çok kızdık bir daha yapamaz falan demesi ise tam bir kepazelik onu geçiyorum.

Bakın demek istiyorum ki, aslında pişman olup olmamasının, bir daha yapmasının yapmamasının zerre kadar önemi yok. Size değer vermemiş, sevmemiş, aldatmış. Bu değişebilecek veya etkileri ortadan kaldırılabilecek bir durum değil. Peki ben bunu neden yazdım? Boşan demiyorum falan demeye ihtiyacım yok, gayet de boşanmanızı teklif ediyorum. Eğer boşanmazsanız da gerçekleşecek her türlü olayın sizin sorumluluğunuzda olduğunu anlamanızı istiyorum.

Bir kez aldatılan ve bir daha aldatılmayan kadınlar o adamlara kendileriyle 1 gün geçirme şansı bile tanımayan kadınlar. Bir kez kandırılırsanız onun suçu, iki kez kandırılırsanız sizin.

Kizlar merhaba adet oldum ondan iyi değildim bugün yazamadım..
Nisanliyken telefonunda bir video görmüştüm bir kere izlemisti yemin ettirdim bir daha izlemedi..
ondan dolayı aldatildim demiştim..
5 sene sonra yatakta yakalayıncada bu olayı çok önemsemeyip , o zaman sadece öperken fotoğrafı vardı, eşim yemin etmişti ilişkisi olmadığına dersiniz.
Neyse, hakkınızda hayırlısı olsun.
Bilmiyorum desenizde boşanmayacağınız o kadar belli ki.

Anneniz bunu size neden yapiyor? Kendi kizim olsa sizin yasadiklarinizi yasasa yemin ediyorum hepsini mahveder dunyayi onlara dar eder yaptiklarina pisman ederdim. Ama anneniz bu yasananlar basit birseymis gibi hala yuvan da yuvam diyor. Ya hepsini anlatmadiniz ya da duyduklarinin sokuyla kadin kendisinde degil ne dedigini bilmiyor. Yoksa hicbir annenin bu laflari etmesine ihtimal vermiyorum.

Back
X