• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakın lütfen..

Üşenmedim eski konularınıza baktım ve daha ne beklediğinizi anlamadım. Bekara boşanmak kolay tabi ama anlatılanlar gerçekten de kaldırılcak gibi değil, eşinizin hali tavrı hiç doğru değil, size günah.

Sizi kırmak istemiyorum ama siz butda yazıp sadece stres atıyorsunuz bu kadar insanı da Eşinizin size yaptığı gibi içiniz dışınız farklı olarak oyalıyorsunuz bence. Bir sürü kişi yapma etme affetme diyo yine bir sürü kişi kendinden ya da tanıdıklarından örnek veriyor ama siz diyosunz hamile olabilirim o bitti diyosunuz karanlıkta korkarım hırsız mırsız yok annem hakkını helal etmiyo.ya siz annenize eşinizin tüm yaptıklarını anlatacaksınız o da kızının çektiklerini bilecek ama diycek barış hakkımı helal etmem niye ben damadımı çok seviyorum. Yapmayın Allah aşkına bunu kendinize yazıktır size. Kusura bakmayın biraz ağır yazmış olabilirim ama burdan görünen o.kaç gündür sizib konularınızı okuyorum artık yazma gereği duydum burda kimse saf değil niyetiniz anlaşılıyor diye ayrıca siz de saf değilsiniz onun için kendinizi ateşe atmayın.

boşa konusmuşuz...

sen burada daha coookk konu açarsın....

hatta yenı uyelık alırsın,yıyecegın laflardan dolayı...ben artık sana hıc bısey dıyemıyorum..inşallah uzulmezsın daha ama uzulecegın o kadar bariz ortada ki.....

Ben barışmadım.
Şu anda dilekçe örneği aldım dolduruyorum.
Avukata gerek yok araştırdım çünkü zaten herşeyi kabul etti eski eşim.
Nerden bu karara vardınız ve suçluyorsunuz anlamadım?
Kırıcı yorumda bulunmayın demiştim gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum, ayakta zor dururken bir de sizin suçlamalarınız.
Güçlü kadın olmak ne zormuş, gururlu kadın olmak...

Ben barışmadım.
Kırıcı yorumda bulunmayın demiştim gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum, ayakta zor dururken bir de sizin suçlamalarınız.

Hem zor hem de güzeldir ama. Aynada kendine gururla bakmak. Kendini ezdirmemek. En doğru kararı verdin. Tebrik ederim.

Ben barışmadım.
kim ne biliyo da seni suçluyo ya boşversene önüne bak sen ne kadar güzel farkında olman sen GÜÇLÜ bi kadınsın

Bekara karı boşamak kolay derler ama ben böyle midesiz, böyle samimiyetsiz bir adamı kabul edemezdim . Şuan doğruyu yapıyorsun konu sahibi.

Eşine ailene haber verdin mi peki? Akşam nereye gideceksin? Eşin ne yapacak?

Eşimin haberi var, akşam evime gideceğim mecburen gurbetteyim ve yaşadığım yer Doğuda bir yer şu anda.
Neyse hayırlısı.
Şu saatten sonra şaha kalksa allah korusun bitti benim için.

Ne desen haklısın deyip ayaklarına kapılmasına aldanma derim..
Madem haklıydın ve madem bu bir hataydı, neden iki kere tekrarlandı.
Allah yardımcınız olsun diyorum..ben unutamazdım, içim içimi yerdi.
Ama yine de evliliğiniz için deneyin derim, ama bir daha yapmayacağına kimse garanti veremez..

Back
X