Bir bakın ne olur ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zelisungel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
19
-7
96
30
Arkadaşlar 7 aylık bi ilişkim vat bu insanla aynı evde yaşıyo ve bi yuvam olsun istiyordum bu insan 25yaşında ben 26 o hiç evlenmedi ben bi kere evlendim daha önce bir çok kadınla birçok kötü ortamda bulunmuş gaylerle bile ilişki yaşamış bi insan bugün bi drneme yaptım bunun çok borcu var ve dedimki zengin bi kadın bulup onun parasını al dedim sırf borcun için dedim 30 milyar borcu var ve cinsel ilişki sadece bir kere dedim kızlar ikiletmedi bile keh küm edip kabul etti biraz daha ilerledim sırf benim onun gözündeki değeri görmem için dedim ki ben sana izin verdim sen vericekmisin senle aynı şartlarda dedim biraz kehküm edip kabul etti ben bu insanın her şeyine katlandım benim parmağımı bile kırdı ve beni baika erkeklerle paylaşmayı göze aldı yarın annemin evine gidicem bu insan neden böyle bişeyi kabul etti beni hiç mi sevmedi noldu ben şuan idrak edemiyorum allah rızası için yol gösterin

Neyinr yol gosterelim adam parmagini kırınca gitmeliydin. Sana zarar vermesi koymadi da baskasiyla paylaşması mi koydu?
O sinirle oldu dedim geçiştirdim ama bu son şeyi sadece bi şaka yaptım ciddiye alıp kabul etti objektif bi yorum bekliyorum napıcamı bilmiyorum

O sinirle oldu dedim geçiştirdim ama bu son şeyi sadece bi şaka yaptım ciddiye alıp kabul etti objektif bi yorum bekliyorum napıcamı bilmiyorum
Bu isler bir anlik sinir diye geçistirilmez. Siddet egilimi varsa vardir bitti. Azıcık akıllı ol. Bu kafayla gidersen aniysatac'ta adini yazarlar ben sana söyleyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X