- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
- 43
- Konu Sahibi Zelisungel
Bir tek ben deldirdim sanıyordum ,millet komple kafayı yemiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake time. Otur sıfır.
Şuan bende yiyorum merak etmeBir tek ben deldirdim sanıyordum ,millet komple kafayı yemiş![]()
Ben onu sevdim çok içim acıyor benim şimdiden ama gururuma çok dokunduÇok basit yol ver...☺
Yaşın küçük değil ergen değilsin sal gitsin ya üzülmeye değmezBen onu sevdim çok içim acıyor benim şimdiden ama gururuma çok dokundu
Sevme ablacım böylesini. şayet doğruysa konun.Ben onu sevdim çok içim acıyor benim şimdiden ama gururuma çok dokundu
İyice çivisi çıktı ortalığın. Ama herşeyi normalleştirdiler ve biz de bu kadar fazla duyar olduk. Adam parmağınızı nasıl kırar yada şiddetin hangi türü olursa olsun buna neden göz yumdunuz?Arkadaşlar 7 aylık bi ilişkim vat bu insanla aynı evde yaşıyo ve bi yuvam olsun istiyordum bu insan 25yaşında ben 26 o hiç evlenmedi ben bi kere evlendim daha önce bir çok kadınla birçok kötü ortamda bulunmuş gaylerle bile ilişki yaşamış bi insan bugün bi drneme yaptım bunun çok borcu var ve dedimki zengin bi kadın bulup onun parasını al dedim sırf borcun için dedim 30 milyar borcu var ve cinsel ilişki sadece bir kere dedim kızlar ikiletmedi bile keh küm edip kabul etti biraz daha ilerledim sırf benim onun gözündeki değeri görmem için dedim ki ben sana izin verdim sen vericekmisin senle aynı şartlarda dedim biraz kehküm edip kabul etti ben bu insanın her şeyine katlandım benim parmağımı bile kırdı ve beni baika erkeklerle paylaşmayı göze aldı yarın annemin evine gidicem bu insan neden böyle bişeyi kabul etti beni hiç mi sevmedi noldu ben şuan idrak edemiyorum allah rızası için yol gösterin
Bu arada bunlar türediUyku öncesi hikaye zamanı;
Bu hikayemizin adı: G.vat aşkım
Yok canımmmm cok seviyorYani neden böyle bi şeyi kabul etti para için beni de paylaşmayı göze aldı neden olabilir benle takılıyormu sevmiyor dimi
Ne sacma bir denemd .Ne sacma bır sevgılılık.Arkadaşlar 7 aylık bi ilişkim vat bu insanla aynı evde yaşıyo ve bi yuvam olsun istiyordum bu insan 25yaşında ben 26 o hiç evlenmedi ben bi kere evlendim daha önce bir çok kadınla birçok kötü ortamda bulunmuş gaylerle bile ilişki yaşamış bi insan bugün bi drneme yaptım bunun çok borcu var ve dedimki zengin bi kadın bulup onun parasını al dedim sırf borcun için dedim 30 milyar borcu var ve cinsel ilişki sadece bir kere dedim kızlar ikiletmedi bile keh küm edip kabul etti biraz daha ilerledim sırf benim onun gözündeki değeri görmem için dedim ki ben sana izin verdim sen vericekmisin senle aynı şartlarda dedim biraz kehküm edip kabul etti ben bu insanın her şeyine katlandım benim parmağımı bile kırdı ve beni baika erkeklerle paylaşmayı göze aldı yarın annemin evine gidicem bu insan neden böyle bişeyi kabul etti beni hiç mi sevmedi noldu ben şuan idrak edemiyorum allah rızası için yol gösterin