Bir bakın ne olur ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parmağımı bile feda etmişim, asla vazgeçmeztim ben ilişkimden ben.
Boru mu bu, varsın jigolo olsun.
Parmak önemli.

Niye kırdırmıştınız bu arada, zevkine mi?

Yol gösteriyorum. Adamı sessizce olduğu yere bırakın ve hızla koşarak kaçın!..

Bu konu gerçek gibi gelmedi bana ya eğer gerçekse tekmeyi anında basman gerekiyor zaten

otuz bin cok az degil mi ?
yüz bin falan istesin bence.
zengin kadınlar da sırada bekliyor çünkü borcu olan bir tipi tip gelsin de seviseyim otuz binlerin feda olsun uğruna diye.

Arkadaşlar 7 aylık bi ilişkim vat bu insanla aynı evde yaşıyo ve bi yuvam olsun istiyordum bu insan 25yaşında ben 26 o hiç evlenmedi ben bi kere evlendim daha önce bir çok kadınla birçok kötü ortamda bulunmuş gaylerle bile ilişki yaşamış bi insan bugün bi drneme yaptım bunun çok borcu var ve dedimki zengin bi kadın bulup onun parasını al dedim sırf borcun için dedim 30 milyar borcu var ve cinsel ilişki sadece bir kere dedim kızlar ikiletmedi bile keh küm edip kabul etti biraz daha ilerledim sırf benim onun gözündeki değeri görmem için dedim ki ben sana izin verdim sen vericekmisin senle aynı şartlarda dedim biraz kehküm edip kabul etti ben bu insanın her şeyine katlandım benim parmağımı bile kırdı ve beni baika erkeklerle paylaşmayı göze aldı yarın annemin evine gidicem bu insan neden böyle bişeyi kabul etti beni hiç mi sevmedi noldu ben şuan idrak edemiyorum allah rızası için yol gösterin
İyice çivisi çıktı ortalığın. Ama herşeyi normalleştirdiler ve biz de bu kadar fazla duyar olduk. Adam parmağınızı nasıl kırar yada şiddetin hangi türü olursa olsun buna neden göz yumdunuz?

Bu adam parasının tadını alırsa sizi satar bile... idrak edemicek bişey yok, bu adam bildiğiniz saf kötü karakter. Kaç kurtul Allah aşkına, başına bi iş gelmeden.

Gerçek değildir diye düşünüyorum. Ama gerçek olma ihtimalinde bile ne kadar mide bulandırıcı bir hayatınız var. Birde bunlara nasıl göz yumuyorsunuz.

images (90).webp

Arkadaşlar 7 aylık bi ilişkim vat bu insanla aynı evde yaşıyo ve bi yuvam olsun istiyordum bu insan 25yaşında ben 26 o hiç evlenmedi ben bi kere evlendim daha önce bir çok kadınla birçok kötü ortamda bulunmuş gaylerle bile ilişki yaşamış bi insan bugün bi drneme yaptım bunun çok borcu var ve dedimki zengin bi kadın bulup onun parasını al dedim sırf borcun için dedim 30 milyar borcu var ve cinsel ilişki sadece bir kere dedim kızlar ikiletmedi bile keh küm edip kabul etti biraz daha ilerledim sırf benim onun gözündeki değeri görmem için dedim ki ben sana izin verdim sen vericekmisin senle aynı şartlarda dedim biraz kehküm edip kabul etti ben bu insanın her şeyine katlandım benim parmağımı bile kırdı ve beni baika erkeklerle paylaşmayı göze aldı yarın annemin evine gidicem bu insan neden böyle bişeyi kabul etti beni hiç mi sevmedi noldu ben şuan idrak edemiyorum allah rızası için yol gösterin
Ne sacma bir denemd .Ne sacma bır sevgılılık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X