Valla şube durumundan önce ben olayı anlamadım
Ne alaka şimdi?
Belki prosedür gereği böyle bir şey olmuş olabilir
Ama aldatmak ne alaka? Onu çözemedim
arkadaşlar yeniyim burda selam herkese,
komik gelecek belki derdim ama benim başıma dert açtı. Bankacı arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım etsin lütfen. Şimdi benim derdim şu; ben bir bankadan 1 yıl önce kredi kartı başvurusunda bulundum çalıştığım işyerinin yakınındaki şubeden. Şimdiki erkek arkadaşımla tanışalı 1 ay olmuştu yani o varken başvurdum karta. Kredi kartıma bağlı hesaptan iki aylık 100 TL hesap işletim ücreti kesilince bankaya birlikte gittik geri almak için dilekçe vermeye. Orada şubemin çalıştığım yerdeki şube değil de 3 yıl önce oturduğum yerin caddesindeki şube olduğu söylendi, tabi ben şaşırdım yalancı durumuna düştüm görünürde. Bugün bu konuda ciddi anlamda bana yalan söylediğimi iddia ederek, neden oradan başvurduğumu sordu, direkt onu aldatmışım gibi bir muamele yaptı bana ve tartıştık bu konuda. Şu an başka bir şehirdeyim, oraya gelince sana kanıtlicam dedim işyerimin yakınındaki şubeden başvurduğumu ama o bana değil de bankanın yazdığı şubeye inanacağını ve şubem eski evimin orası çıkarsa ayrılacağını söyledi. Ben ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım, asıl üzüldüğüm yapmadığım şeyi yapmışım gibi davranması ve bana benim söylediklerime bir gram güvenmemesi. Adımdan nasıl eminsem kredi kartı başvurumu da eski evimin ordan yapmadığımdan o kadar eminim ama bunu nasıl kanıtlayacağımı şaşırdım arkadaşlar. Olabilir mi böyle bir şey, başvurduğum yer değil de başka bir şube benim şubem olarak geçebilir mi?
erkek arkadaşın da ne kadar paranoyakmış maşallah. bunun altında ne arıyor cok merak ettim. tabii ki geçer, ikametgah adresine göre belli oluyor genelde şuben. gitsin seni suçlamadan önce bi banka görevlisine sorsun bunu o zaten açıklar. benim de bir cok başvurum başka subelerden olmasına rağmen, işlem yapmak için hesabımın bağlı olduğu subeler farklı oluyor. sen hiç uğraşma ispat etmek için gitsin kendi araştırsın çok kolay bunu öğrenmek, google dan bile araştırsa bulur
Bir de yalan söylediğimi düşündüğü için, direkt aldatmak geliyor aklına çünkü çok şüpheci.
Ya iyi de unutmuş olabilirsiniz ki mesela.Niye bu kadar peşine düşmüş anlamadım.Siz de bu kadar ciddiye almasaydınız keşke.Sanki neden önemliyse neden bir insan böyle bir konuda yalan söylesin ki.Çok ciddi soruyorum bunu ilişki bitirmek için çok saçma bir mevzu. Sorun bence erkek arkadaşınıza: Neden böyle bir konuda yalan söyleme gereği duyayım ki ne önemi var bunun bu kadar.Çok saçma.Ben olsam sorardım ve böyle saçma bir sebepten ayrılıyorsa hiç durmasın yürüsün yani.
Ya iyi de unutmuş olabilirsiniz ki mesela.Niye bu kadar peşine düşmüş anlamadım.Siz de bu kadar ciddiye almasaydınız keşke.Sanki neden önemliyse neden bir insan böyle bir konuda yalan söylesin ki.Çok ciddi soruyorum bunu ilişki bitirmek için çok saçma bir mevzu. Sorun bence erkek arkadaşınıza: Neden böyle bir konuda yalan söyleme gereği duyayım ki ne önemi var bunun bu kadar.Çok saçma.Ben olsam sorardım ve böyle saçma bir sebepten ayrılıyorsa hiç durmasın yürüsün yani.
Bir de ayrılmasından çok yalan söylediğimi düşünüp iftiraya uğramam beni çok üzüyor, ondan bu kadar ciddiye almam...
canım benim başımda da vardı böyle bir bela. seni tenzih ederek söylüyorum da benimki sonradan fena bela olmuştu. beni deli gibi seviyordu, bak 2 sene oldu ayrıldık su an evli ama utanmadan hala bana twit atıyo evimin önünde dolaşıyomuş filan. neyse, herseyden süphelenirdi deli gibi ben de salak gibi herseyin en ince detayına kadar hesabını verirdim. ben hesap verdikce sorardı da sorardı. sonra ben ne öğrendim biliyor musun bu arkadaş benimleyken nişanlıymış. benimki bayaa uzun hikaye adam inanılmaz zeki beni bile kandırmış, yani işin özü olay biraz da ''kişi kendinden bilir işi'' durumu. sen sakın çabalama gitsin kendi öğrensin karalamayı bildiği gibi ispat etsin bakalım. ama bu arada sen de gözünü onun üstünden ayırma, onun sana yaptıgı gibi
Bence siz ona açıklama yaptıkça bu şekilde size inanmamaya devam eder.Sen beni hala tanıyamadın mı de şüphen varsa ayrılırsın de belki böyle rest çekmesen bile açıklama yapma inan bana hep açıklama ister o zaman. O zaman seni tanıyamadıysa tanımaya çalışsın zamanla güven zamanla olur
Canim ben bankacilik okuyorum.
kredi kartina basvuru yaptiginiz sube farkli olabilir ama daha once o bankadan farkli bi subesinden hesap actiysaniz o sube kayitlarinda olur ve bundan sonraki islemlerinizde o sube esas alinir.
mesela x sehrinde o bankadan islem gordugunuz bi hesabiniz var y sehrinde ne islem yaparsaniz yine x sehrinde kullandiginiz hesap uzerinden islem gorur ve subeniz x olarak kalir.
kredi kartinda da acilan ilk hesap uzerinden islem gordugu icin onceki adresiniz gecerli oluyor.
kanitlama isine gelince kredi karti basvurusu yaptiginiz sube bankanin arsivlerinde kayitli kalir. Fakat bankalar bu bilgileri paylasmaz gizlilik ilkesi vardir. sevgilinize bu bilgileri anlatin. Kanitlama gereginiz bile yok bunu anlattiginiz halde anlamiyorsa kendi bilir ugrasmayin derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?