bir bakın n'olur

Pendiğin alakasız bi yerinde olan işyerimden yapılan başvurudan sonra (maaş kartı için) bana birde kredi kartı gönderdiler. Fakat kartı Pendik merkez şubeden başvurmuşum gibi gösterdiler. Daha yakın şubeler olmasına rağmen oraya yönlendirmişler. Olabilir yani bunun için ayrılacak ne var. He böyle birşey için bile şüphe duyuyorsa o ayrılmasın sen ayrıl arkadaşım. Böyle bir tiple hayat mı geçer? Yarın birgün söylediğin birşey değişmiş olacak ve öğrenince yine yalan söyledin olacak. Valla ben olsam uğraşmam açıklamaya falan.

Olabiliyor böyle şeyler.. Geçen ay bende (yeni hat aldığımdan dolayı) yeni telefon numaramın adresine bakayım dedim (fatura nereye gelecek diye).. O kadar alakasız bir yer çıktı ki.. O yerden sonra benim kaç kere ikamet yerim değişti.. Nerden bulmuşlarda kaydetmişler bu adresi diye şaştım kaldım..
Olur böyle şeyler yani ama sen hala kanıtlama derdinde misin? Senin yerinde olsam hem bana inanmayan hemde bu sebepten ayrılmak isteyen adamın koluna sepeti ben takardım
Eğer bu olayı kanıtlamaya çalışırsan ilerde (ilişkiniz devam ederse tabi) evdeyim dediğinde evde olduğunu kanıtlamanı isteyecek,arkadaşlayım dediğinde onu telefona isteyecek vs vs.. Hatta belki dayanamayıp kafeyi bile basabilir :)
Umarım beni anlamışsındır ve yanlış bişey yazmamışımdır seni kıracak..

ikametgaha gore de belirlenebiliyo tabiki ama oncelikle ilk basvurdugunuz sube esas alinir. Sehir bazinda ikametgaha gore sube verilir. Yani oturdugunuz sehirle ikametganizin bulundugu sehir farkliysa ikametgah adresine gore sube belirlenir. Ama ayni sehirde oturupda bankanin farkli subesinde cikmasi yapilan ilk islem dikkate alinîr.
ikametgahla ayni sehirde farkli sube siz yapmadiysaniz bile islemi ailenizden biri para yatirma cekme gibi basit islem bile yapsa adiniza o kayitli kalir.

Heyy Allahım yaaa ayrılmak için başka bir bahane bulurum ben ona

bunun için mi ayrılacak yani eski evinin ordan başvurmuş olsan ne olur ki?

valla bu forumda her şeyi duydum gördüm ama kredi başvurusu yapılan şubeden aldatılma şüphesi duyan erkeği ilk kez duydum

gülüyorum kusura bakma ama bırak şu adamı

isterseniz baska sehirdeki subeden cekmissinizdir
ona ne
anlamadim
bu nasil aldatmak oluyor
nasil kafaya sahip

Bir de yalan söylediğimi düşündüğü için, direkt aldatmak geliyor aklına çünkü çok şüpheci.

Anladım, bence de bunun adı hastalık
Ne düşünüyor kim bilir
Herkes sevgililerine göre şube seçseydi..
Hem sevgiliyle ne alaka o da ayrı bir soru.
Valla herşeyden önce bunun bir çözümüne bak yoksa daha çok ağlarsın
Böyle insanlar bir zaman sonra karşısındakinin özgüvenini yok ediyor

Merhabalar,

Ben kredı kartı basvurusunda bulundugumda adresı belırttık.O zamanlar oturdugum semtte o bankanın şubesi yoktu.İlçede vardı.Tabi sonradan semtede acıldı banka ayrı bi durum.Daha sonra kredı kartı ıcın ınternet bankacılıgı aldım baktıgımda subem ilçe gorunuyordu.Basvuru yaptıgım yerdekı sube degılde..İnternet bankacılıgı sayesınde gıttım TL Hesap acılısı yaptım aynı ılce subesınden..Hiç bir işlem yapmadım Hatta oradan bıldırım geldı cebıme..İşte bılmem ne tutarda kredı kullanım hakkınız var dıye..Gıttım onuda kullandım..

Yanı bu sekılde bi işlem olmus olabilir belki..

ben hıkayeyı boylesıne uzun uzun anlattım fakat boylesıne paranoyakca teorıler kuran bi adamla hala ilişki yaşıyor olmanız dogrumu bilemedim.Bence sizde bu dusuncenızı gozden gecirin.İlişkinin geleceği pek hayırlı gıbi durmuyor...Ben olsam kanıtlamak ıcın hıcbır cabaya gırmezdım.Hadi dediniz ki hatırlamamıs olabılırsınız eskı ıkametınızın oldugu yerden aldınız kartı falan olabilir, Sevgılı sıfatıyla hala hayatınızdayken mali kararlarınızla ılgılı sorgulamayı yapacak cesareti nereden buluyor..Ki böyle bi adamla ugrasmak ıcın siz bu cesareti nerden buldunuz onu hiç anlamadım..

sert bı yorum yazmısım gibi dursada sizi uyarmam gerektgıını dusundugumden..

Son düzenleme:
ayrılsın bence o bırakmassa siz bırakın . bu sebepten sizi bırakacağını söyleyen birine ne kadar güvenebilirsiniz ?

kadın erkeğe yalan söyler erkek kadına ne var yani önemli olan hangi konuda ve ne için söylediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…