Bir bakıyorsun hayatta yapmam dedigin şeyin başrolündesin..

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Eski konumu okuyanlar bilirler. eski sevgilim gecersiz nedenlerden dolayi beni terketmisti
Bugun onunla konustuk, baska bir kizi seviyormus, onu unutamamis, bende daha fazla ümitlenmeyeyim diye bitirmis, yani daha fazla biseyler yasayip canimi acitmak istememis
Bana bunu soyledigi icin inanin takdir ettim onu
Cunku bazi erkekler bunu soylemeden kacinip, acik kapi birakip, hatta kizi haksiz yere suclayip gidiyorlar. Ama o oyle yapmadi
Ve ben onu suclamiyorum, unutmak insanin elinde degil cunku biliyorum, ona karsi butun hislerim bitti, ben sadece onunla arkadas kalmak istiyorum
İnanin sadece bunu istiyorum. Buna yuzum yok dedi, kendini suclu hissediyor cunku. Eskiden olur mu oyle sey eski sevgiliden arkadas olunur mu derdim ama olunuyormus. Bir derdi bir sıkıntısı oldugunda bana koşsun istiyorum, sevgili olarak denedik olmadi, en azindan arkadas olarak kalmaya devam edersek hersey eskisinden cok daha iyi olur eminim buna.
Ama o simdi hislerimin sonlandigindan emin degildir kesin, hatta bu kiz ne diyor bile demistir belkide. Ben bunlari ona da soyledim, istedigin zaman konusabiliriz diye. Ama o kendini sucluyor ve buna yüzüm yok diyor. O cok iyi bir insan buralara kadar gelip sonumuzun boyle olmasini eminim ki o da istememistir.
Neyse kizlar cok uzattim kusura bakmayin.
Bu hafta sonu bulusucaz onunla hirkam ve parfumum onda kaldi onlari vericek bana. Ama ben onunla arkadas kalmak istedigimi, benimle artik gecmisi unutup 2 yakin arkadas olmamizi, yani benim buna hazir oldugumu ona nasil kanitlarim. Yani nasil davranmaliyim ona, kendini cok sucluyor

Benimle o kizin hakkinda bile konusabilir, elimden geleni yaparim. Ama bunu ona nasil gosterebilirim

Arkadaş olarak görüşme ısrarınızın ondaki karşılığı şu:

"Hala benden ümidi kesemedi, başkasını seviyorum diyorum anlamıyor, düşemedi yakamdan..."

Size söylediği:

"Kendimi kötü hissediyorum, seninle görüşmeye yüzüm yok"...

Yeni aşklara yelken açmak için sizi geçersiz yere terk etmiş yetmemiş...

Başkasını sevdiğini söylemiş yetmemiş...

"Daha fazla canını acıtmak istemiyorum" diye edebiyata bağlamış yetmemiş...

Sizden kurtulmak isteyen birine kendini vazgeçilmez hissettirdiğiniz için ileride çok pişman olacaksınız, yapmayın...

senin ona karşı duyguların tamamen bitti mi?
kendini mi üzeceksin yoksa böyle yaparak
ben şunu anladım ki hiç kimse hiçbir şey üzüldüğümüze değmiyor
unutma SENDEN BAŞKA ÖNEMLİ OLAN HİÇBİR ŞEY YOK
sevgiler :)

Niye böyle bir şey için çabalıyorsunuz ki?
Hadi siz bunu başardınız arkadaş kaldınız hatta iki yakın dost peki bu diğer sevgili ne olacak düşündünüz mü?Kabullnebilecek mi böyle bir şeyi? iki yakın dost olan iki eski sevgili...Birde her şeyini size anlatmasını istiyorsunuz.Mümkün mü bu.Vazgeçin bu istekten.

Sevgiliden arkadaş olmaz ne kadar hiç bir şey hissetmiyorum artık deseniz de . ki o hala beni seviyor ki arkadas kalmak istiyor diye düşünüyordur ondaki karsılıgı budur bence ,kendinizi yıpratmayın

Eski sevgiliden arkadas olma fikrine oldum olasi ters gelir bana..yukarda arkadas cok guzel ozetlemis..bana kalirsa tabi en iyisini siz bilirsiniz yine ama baska arkadaslarinizla gorusun ondan arkadas hicbizaman olmaz..bide terk eden birinden hiccc olmaz!!!

Bunu neden istediğinizi anlamadım?
Cunku inanin ona karsi bisey hissetmiyorum artik
Eskiden de taniyordum cok iyi biri ve sanirim onu kaybetmek istemiyorum.

Yalniz size anlattigim kadar acik bir sekilde anlatmadim arkadas kalmak istiyorum diye. Yani bulustugumuzda oyle bir imaj birakmak istiyorum sadece

Diger kizla bir iliskileri yok, bu o kizi seviyor fakat kiz buna karsi boş

He birde elbet bir gün bu çocuk evlenecek bu kızla veya baskasıyla kim ister ki kocasının arkadası eski sevgililerinden biri olsun? Size itafen bir şey söylemiyorum hazır bir şey de hissetmiyorlen tamamen hayatınızdan cıkarmaya calısın ,hayırlısı buymuş demeyi bilin

Aradan zaman geçtikten sonra artık böyle düşünmeyeceksiniz, arkadaş falan da olmak istemeyeceksiniz. Şimdi daha yeni, onu hayatınızdan çıkarmaya hazır olmadığınızdan savunma mekanizması gibi arkadaş olma fikri çok cazip geliyor ama o da geçecek. Ne münasebet diyeceksiniz. Hatta o çok iyi bir insan düşüncesi yerine bana neler yapmış pislik bile gelebilir her an.

20 ekimde konu açıp ağlamamak için fotoğraflarımıza bakamıyorum diye konu açmışsın şimdi gelmiş benim öyle bi duygum yok arkadaş olmak istiyorum diyorsun.. ya alzheimer oldun ya da kendini kandırmaya çalışıyorsun?

bence arakadaş olarak kalsın ben de bi sevgili yapayım kıskançlıktan kudursun falan modundasındır ama o işler öyle olmaz kuzum

salla gitsin ben olsam bir daha suratına bakmam ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…