Eski konumu okuyanlar bilirler. eski sevgilim gecersiz nedenlerden dolayi beni terketmisti
Bugun onunla konustuk, baska bir kizi seviyormus, onu unutamamis, bende daha fazla ümitlenmeyeyim diye bitirmis, yani daha fazla biseyler yasayip canimi acitmak istememis
Bu hafta sonu bulusucaz onunla hirkam ve parfumum onda kaldi onlari vericek bana. Ama ben onunla arkadas kalmak istedigimi, benimle artik gecmisi unutup 2 yakin arkadas olmamizi, yani benim buna hazir oldugumu ona nasil kanitlarim. Yani nasil davranmaliyim ona, kendini cok sucluyor
Cunku inanin ona karsi bisey hissetmiyorum artikBunu neden istediğinizi anlamadım?
Diger kizla bir iliskileri yok, bu o kizi seviyor fakat kiz buna karsi boşNiye böyle bir şey için çabalıyorsunuz ki?
Hadi siz bunu başardınız arkadaş kaldınız hatta iki yakın dost peki bu diğer sevgili ne olacak düşündünüz mü?Kabullnebilecek mi böyle bir şeyi? iki yakın dost olan iki eski sevgili...Birde her şeyini size anlatmasını istiyorsunuz.Mümkün mü bu.Vazgeçin bu istekten.
Değişen bir şey yok illa ki hayatına biri girecek.Böyle bir şeyi kimse kabullenmez.Baştan vazgeçin diye diyorum.Diger kizla bir iliskileri yok, bu o kizi seviyor fakat kiz buna karsi boş
ona karsi butun hislerim bitti, ben sadece onunla arkadas kalmak istiyorum
İnanin sadece bunu istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?