Bir bakıyorsun hayatta yapmam dedigin şeyin başrolündesin..

Sevgili yapip onu kiskandirmam bu dunyada en son yapacagim seydir herhalde
Ama dedigim gibi onu kaybetmek istemiyorum
Hani en azindan cevremde de goruyorum, arkadas kaldiklari muddetce, sevgililikten daha guzel vakit gecirdiklerini falan
kiskandirma gibi bir dusuncen yoksa bile kendini unutturmama dusuncen vardir

hani bi umut etrafinda olayim bosluguna denk gelirim falan.

ya da mazosistsin ve aci cekmekten zevk aliyorsun? hayir yani motivasyonun ne? neden etrafinda istiyorsun ki onu? dusun ki bir gun sevgilisine bir hediye aliyor ve sevgilisinin hediyeye verdigi tepkiyi mutlulugunu falan sana anlatiyor (hep derdi olacak degil ya, arkadaslar mutlu anlarini da anlatir) yani memnun mu olacaksin?

parfum bahanesiyle bile gorusmeye calistigin adam yani

ay sinirleniyorum. neyse bi 10 yil sonra kafa kendine geliyor allahtan :)))

aman be canım napcan arkadaş olup.şimdi böyle düşünüyorsun ama hayatına birisi girdiğinde bu seferde ondan uzaklaşmaya çalışacaksın.bence hiiiiç arkadaş olmaya çalışma

kendini kızın yerine koy, sevgilinin eski kız arkadaşıyla görüştüğünü düşün... olmaz yani..

Hadi 20 yıldır evlisinizdir arada çocuklar vardır hiç bir kavga gürültü olmadan gerçekten aşk bittiği için ayrılmışsınızdır vs dost kalma isteğinizi anlarım ama adam sizi başkası için terketmiş kibarca arkadaş olmaya yüzüm yok(!) gibi bişeyde demiş, bu kadar kısa bir süre içinde bütüünn hisleriniz kızgınlığınız dahi geçmiş(!) yinede bu ısrar niye?! Arkadaşınız mı kalmadı hiç? Hiç kimse kalmadıysa ben bile arkadaşınız olurum onla olmanızdan daha mantıklıdır çünkü. Bence kendinize bahaneler bulduğunuzun farkında değilsiniz. On yıl sonra bi ihtimal ama şuan arkadaş kalmayı bu denli istemek sadece kendine bile bahane bulmaktır. Lütfen kendinize temiz bir sayfa açın ve mutlu olun.

O seni çok incitti. Aklında başkası varken seninle birlikte oldu .sana umut verdi
seni seviyorum dedi.yalandi
özledim dedi .yalandi
umudunu kırdı,gururunu kırdı
daha çok Küçüksün. Ayrılığın da bir adabı vardır . Başka birini seviyorum demek dürüst erkek davranışı değil yavsak erkek davranisidir. Biraz vicdanı olsa kalbini kırmadan bir yalan uydururdu.

Hayatından at onu
Ayrıldığınız gün için yandı ya hani sebebi oydu . O gün ki sana saygın olsun .
Sakın sakin yapma .

Allah hepinizden razi olsun, kafama dank etti gercekten de. Ben onun etrafinda olursam yoklugumu anlamiycak haklisiniz
Ben arkadas olarak bakarim dedim ama sevgilisiyle olan mutlulugunu bana anlatmasina inanin katlanamam, mutlulugunuda paylasamiycaksam bir anlami yok zaten o arkadasligin
Bazilariniz baska arkadasin yoksa ben olurum demisler ya, Allah razi olsun, hepinizdende :)
Sizin yorumlarinizi bir an gozumun onunde canlandirdim gercekten cok cok haklisiniz
Meger ben daha simdiden beni birakip gittigi gun ki hickira hickira aglamalarimi unutmusum ya
Sizin sayenizde yeniden hatirladim ve artik aslada unutmiycam. Artik arkadas falan olmak istemiyorum. Onu yavastan unutmaya baslamisken, arkadas olarak yeniden hayatima sokmam buyuk hata olur haklisiniz

Ama kizlar onunla mutlaka bulusmam lazim cok pahali bir parfum almistim kendime, daha kutusundaydi ve ben onun arabasinda unuttum onu yani almaliyim onu
Ama onun yanindayken nasil davranmaliyim, hemen parfumu alip kalkayim mi? Buna da bir fikir verip beni aydinlatirsaniz cook sevinirim :)

Duyguların bukadar çabuk mu bitti şaşırdım doğrusu. Hicmi kırılmadin uzulmedin de kendini cekmedin biraz.cocugun gözünde yapışkan kız modeli olacaksın. Bence senle tüm irtibati kesebilmek için anlatmış size bunları. Daha napsin?ama sizden kurtulamiyor.arkadas olamazsınız yeni sevgilisi asla kabul etmicek bunu çünkü.saygı duy ve uzak dur.kendini Ona yakın olmak Icin kandiriyormussun gibi geldi bana yukaridaki cümlenden. Etrafında olursam yokluğumu anlamaz diyorsun ki geri dönsün diye

tatlim bi arkadasiniza versin ya da kargoyla/kuryeyle bir seyle gondersin

gormek zorunda degilsin yani bahanen ne olursa olsun

Ben olsam kargoyla göndertirim. Fazla muhatap olmaya gerek yok, pahalı bir parfüm onu almam gerek sadece derim kargolasın, parasını da ödesin sana ödetmesin.

Daha önce düşündüğün şey hala doğru. Eski sevgiliden arkadaş olmaz.

Eski erkek arkadaşın hala birini unutamamış da olabilir, sende aradığını bulamayıp ayrılmak istemiş de olabilir.
Her halükârda çok iyi edebiyat yapıyor.
Oyunun kuralını çözmüş bir kişi.

Sen şimdi onu benim gibi tanımıyorsunuz da dersin. Zaten kişi kendinden bilir işi. Ama erkekler de senin sandığın kadar masum değil.

Arkadaş falan olma. Seni hayatında istemiyor. Kibarca söylemiş daha da ısrar edersen kırabilir.

daha hala neyin derdinde

karizmanla bitir derim.. boyle edebiyatlara luzum yok.. dertlesecek arkadasi mi yok ki skntisi olunca sana kossun istiyorsun? disardan bi bak duruma, ne kadar sacma gorunecek.. o kiza olan askini anlatirken bozulsan da gulumsemek ve olgun takilmak durumunda kalacaksin.. rica ederim; YAPMA..

'ben etrafinda olursam yoklugumu anlamayacak.. onlarin mutluluguna katlanamam..' kardes senin derdin arkadas olmak degil.. derdin; Bİ UMUT.. ve duygularin bitmis degil, iddia ettigin gibi..

Senin artik onu umursamaman lazim..arkadaş kalabilirsiniz ama sende bitmemis bence senn yakın olup onu kaybetmemek istiyorsun sanki

Arkadaş kalmak için niye bu kadar ısrar ediyorsunuz. İyi biri olabilir ama sırf iyi diyede arkadaş kalınmazki. Üstelik eski sevgilinizde istemiyor bunu. Belkide ayrılmak için bir bahane bile olabilir başkasını sevdiği. Eskiden yeni olmaz hatta eskiden arkadaş bile olmaz. Bırakın peşini ikinizde hayatınıza bakın.

Senin hislerin sonlanmamış.Sen kendini öyle avutuyorsun.Senle sevgili olan insanın,başka birini sevmesini ve bunu sana pişkin pişkin söyleyip ayrılmasını taktir mi ediyorsun.Ettin diyelim,ne diye görüşmek istiyorsun ki,eskiden sevgili olduğun biriyle.Sen biriyle ilişki yaşasan,sevgilinin eski sevgilisiyle arkadaş olarak görüşmesini istermiydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…