- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Senin istegin onunla cidden arkadas olmak degil. Ona asik oldugun icin hayatindan cikmasin istiyosun bu yolu bulmussun kendine. Sevgilisine yazik degil mi peki? Senin sevgilin eski kiz arkadasiyla gorusse ne hissederdin? Empati yap birazEski konumu okuyanlar bilirler. eski sevgilim gecersiz nedenlerden dolayi beni terketmisti
Bugun onunla konustuk, baska bir kizi seviyormus, onu unutamamis, bende daha fazla ümitlenmeyeyim diye bitirmis, yani daha fazla biseyler yasayip canimi acitmak istememis
Bana bunu soyledigi icin inanin takdir ettim onu
Cunku bazi erkekler bunu soylemeden kacinip, acik kapi birakip, hatta kizi haksiz yere suclayip gidiyorlar. Ama o oyle yapmadi
Ve ben onu suclamiyorum, unutmak insanin elinde degil cunku biliyorum, ona karsi butun hislerim bitti, ben sadece onunla arkadas kalmak istiyorum
İnanin sadece bunu istiyorum. Buna yuzum yok dedi, kendini suclu hissediyor cunku. Eskiden olur mu oyle sey eski sevgiliden arkadas olunur mu derdim ama olunuyormus. Bir derdi bir sıkıntısı oldugunda bana koşsun istiyorum, sevgili olarak denedik olmadi, en azindan arkadas olarak kalmaya devam edersek hersey eskisinden cok daha iyi olur eminim buna.
Ama o simdi hislerimin sonlandigindan emin degildir kesin, hatta bu kiz ne diyor bile demistir belkide. Ben bunlari ona da soyledim, istedigin zaman konusabiliriz diye. Ama o kendini sucluyor ve buna yüzüm yok diyor. O cok iyi bir insan buralara kadar gelip sonumuzun boyle olmasini eminim ki o da istememistir.
Neyse kizlar cok uzattim kusura bakmayin.
Bu hafta sonu bulusucaz onunla hirkam ve parfumum onda kaldi onlari vericek bana. Ama ben onunla arkadas kalmak istedigimi, benimle artik gecmisi unutup 2 yakin arkadas olmamizi, yani benim buna hazir oldugumu ona nasil kanitlarim. Yani nasil davranmaliyim ona, kendini cok sucluyor
Cokk tesekkur ederim,Hepiniz cok cokk haklisiniz
O adi herife 4 ayımı verdigime yaniyorum suan, bide arkadas kalalim diyordum. Sizlerin sayesinde bu yanlistan döndüm nasil tesekkur edicegimi sasirdim sizlere :)
Elimde kesin kanit yok, ama ayriligimizi bile yalanla bitirdi sanirim.
Ayrildiktan hemen sonra sevgili buldu demeyeyim diye, baska bir sevdigim var dedi.
Hatta belkide biz ayrilmadan 4 gun once fotograflarimizi kaldirdiginda vardi yeni sevgilisi bilmiyorum
Bu kanita nerden geldin diyceksiniz
Dedigim gibi kesin bir sey yok elimde
Ama hic sevmezdi whatsappa, facebooka girmeyi. İşteyken bana bir mesaji atarken bile cok yogun oldugunu zor yazdigini soylerdi. Ama simdi sabah 6.30dan gece saat 1e kadar surekli acik. Cok cok nadir girmedigini goruyorum. O da en fazla son gorulmesi 1 saat once oluyo o kadar.
Bir insan tek basina ne yapabilir ki o kadar saat. Sevgilisiyle konusuyodur diye dusunuyorum, onun icinde bana arkadas kalma fikrimi gecistirdi.
Ya suan bile kendime ne kadar salakmisim diyorum inanin, o gun arkadas kalalim bile dememeliydim
Ama iyi yonunden de bakmak lazim, siz olmasaydiniz gercekleri goremeyip, arkadasiz biz diyerek pesinden dolanicaktim, o da artik arkamdan neler neler diycekti.
Cok yalanciymis cok. Sevgiliyken ufak tefek yalanlarini yakaliyordum ama cok uzatmiyodum, malum o donemlerde hersey toz pembeydi. Burdan size de tavsiye olsun, yalani ufakta olsa o insan yalanciymis meger. O bizim ufak dedigimiz yalanlardan sonra bizlere ne yalanlar soyluyormusta haberim yokmus. Göz yummayin yalanina, ben yandim siz yanmayin.
Parfum ve hirkamida ona kargoyla gondermesini istiycem, gondermezse de oyle bir adiden 4 ayda kurtuldugum icin basimin gozumun sadakasi olsun derim artik napiyim :)
İlk defa "yaslar kac?" Harici bir yorumunu goruyorum. Sende harikasin zipzipcigiimmHarikasin, aynen bu olmali! Kac yasinda bu adi bu arada canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?