• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir balon yuzunden kavga edilirse!

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
E786192C-D9F8-4988-A968-420C41662007.webp DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
Ve erkek arkadasima bunu soyledim degmez alma parayi car cur ediyorsun diyor ama cok heves etmistim boyle bir sey icin kavga cikardi simdi konusmuyoruz. Butun hevesimi kursagimda birakti. Nasil davranmaliyim bilmiyorum ben mi haksizim?
Daha ucuza bir yerden bulamaz miyim acaba eminonu gibi :(

Kullanıp muhtemelen atacağınız için çok gerekli gelmemiştir, hani normal balon alsanız en azından partiden sonra çoluk çocuğa dağıtıp sevindirirsiniz, güzel olur, hem de daha ucuz, ama bunları ne yapabilirsiniz doğum günü geçtikten sonra. Hoşunuza gitmiş sizi de anlıyorum ama erkekler de daha mantıklı düşünüyorlar, sonuçta o parayla ihtiyacınız olan ve kalıcı birşey alınabilir, süslemeler için daha ucuz şeyler de vardır bence de. Sosyal medyanın bu yönünü sevmiyorum, sanki herkes çok zenginmiş gibi paylaşımlar yapıyor.

Eki Görüntüle 2138645 DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
Ve erkek arkadasima bunu soyledim degmez alma parayi car cur ediyorsun diyor ama cok heves etmistim boyle bir sey icin kavga cikardi simdi konusmuyoruz. Butun hevesimi kursagimda birakti. Nasil davranmaliyim bilmiyorum ben mi haksizim?
Daha ucuza bir yerden bulamaz miyim acaba eminonu gibi :KK43:
Bundan sonra masraflı heveslerinizi paylaşmayın onunla.
Hatta hiçbir hevesinizi paylaşmayın.
Geneli böyledir bunların. Kırarlar hevesi, sonra yağ gibi üste de çıkarlar.
Çocukluk olabilir, geçici olabilir ama heves etmişsiniz işte,buna bile saygısı yok.

Parasını siz verecekseniz niye kavga ediyorsunuz ki? Alacağım sefam olsun diyin. Evlilikte bütçe ortak olduğu için ben alacağım her şeyi eşimle konuşurum. İzin değil sadece haber verme. Eşim hemen arayışa başlar en uygun fiyatliyi bulur yardımcı olur o ayrı; sevgiliyken ne karışıyormus bir de kavga çıkıyor. Siz internetten araştırın olmadı Eminönü'ne gidin bulursunuz sanırım.

Özenti olmayın bu kadar bu benim görüşüm:)
Ne olacak 20 yazan balonla foto çekilip sosyal medyaya koyacaksınız amaç bu yani sevgiliniz de benim gibi düşünüyorsa israf olarak görmüş olabilir.:)

Daha geçen hafta aldım her bir harf/sayı 15 tl

Back
X