Bir basarisizlik hikayesi

denizzz13

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
90
2
6
35
Bursa
Ben 26 yasinda bir çocuk annesiyim öyle caresizim ki doğumda aldigim kilolari veremiyorum daha doğrusu o gücü kendinde bulamıyorum hep esofmanlarla dolasiyorum oysa ki kot pantolonu ne de çok severim arkadaslarim bana kendine neden bakmiyorsun der durur hep esimle birlikte gittiğim davetlerde kendimi hep ezik gibi hissederim ve tabiki eşimin ailesindeki bayanlarla ayni ortama girince moralim cok bozulur. NEden olmuyor niçin tutamıyorum bogazimi... Hep der dururum kendime sanirim çocuktan sonra bunalima girdim evden bile cikmaz hale geldim. Bu arada 1 yaşinda bir kizim var. Doğum tam 18 kilo aldim 8 i gitti şuan 69.8 gr boyun ise 166 cm benim gibi doğum sonrasi depresyona girenleri beklerim:43:

Ben 26 yasinda bir çocuk annesiyim öyle caresizim ki doğumda aldigim kilolari veremiyorum daha doğrusu o gücü kendinde bulamıyorum hep esofmanlarla dolasiyorum oysa ki kot pantolonu ne de çok severim arkadaslarim bana kendine neden bakmiyorsun der durur hep esimle birlikte gittiğim davetlerde kendimi hep ezik gibi hissederim ve tabiki eşimin ailesindeki bayanlarla ayni ortama girince moralim cok bozulur. NEden olmuyor niçin tutamıyorum bogazimi... Hep der dururum kendime sanirim çocuktan sonra bunalima girdim evden bile cikmaz hale geldim. Bu arada 1 yaşinda bir kizim var. Doğum tam 18 kilo aldim 8 i gitti şuan 69.8 gr boyun ise 166 cm benim gibi doğum sonrasi depresyona girenleri beklerim:43:

canım ben 30 yaşındayım 59 kilo idim boyum da 1.66.. 30 kilo aldım hamileliğimde kortizonlu ilaçlar, emzirememek, depresyona girip evden çıkmamak hareketsizlik, sıkıntıdan tıkınmak hepsi bende vardı.. ve daha 6 kilo verdim. kızım 2 yaşında.. senin 10 kilo fazlan var benim 24.. inan aynı durumları yaşadım.. eşofmana yapışma halleri, kendine bakmıyorsun sitemleri.. geçen hafta 44 beden de olsa kotumu aldım giydim.. (28 yaşıma kadar 40 beden neymiş bilmezdim 38 bol gelirdi:( saçımı kestirdim boyadım.. vs vs .. eşim o kadar mutlu olduki beni yine hayata tutunur gördüğü için.. annemin gözleri doldu.. "ha işte böyleee" dediler.. bir gün 24 kilo verebilirim belki ama o güne kadar eşofman içinde eve kapanmayacağım dedim.. hayat geçiyor.. senin durumun çok daha kolay.. 10kilo.. 3 ayda verilir sağlıklı şekilde.. ama önce git kot al :) inan eşofmandan zayıf gösteriyor hele doğru bir model seçersen.. 10 kilo fazlan var diye bunları yapma kendine.. etrafımızı da üzüyoruz kilo takıntısı ile.. vereceğiz inşallah ama o güne kadar hayatı kaçırmamak lazım..

"hep beklediğin o en güzel yıllar var ya belki çoktan geçmişlerdir" geçen gün bir dizide duyduğum replik.. çok hüzünlü ama gerçek..

Selam cnm bence kilon cok yok yani sana oyle geliyo.bende hala sipayi emziriyorum diye rejim falan yapmadim ama yapmak lazim benimde 6-7 kilo vermem lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 30 yaşındayım 59 kilo idim boyum da 1.66.. 30 kilo aldım hamileliğimde kortizonlu ilaçlar, emzirememek, depresyona girip evden çıkmamak hareketsizlik, sıkıntıdan tıkınmak hepsi bende vardı.. ve daha 6 kilo verdim. kızım 2 yaşında.. senin 10 kilo fazlan var benim 24.. inan aynı durumları yaşadım.. eşofmana yapışma halleri, kendine bakmıyorsun sitemleri.. geçen hafta 44 beden de olsa kotumu aldım giydim.. (28 yaşıma kadar 40 beden neymiş bilmezdim 38 bol gelirdi:( saçımı kestirdim boyadım.. vs vs .. eşim o kadar mutlu olduki beni yine hayata tutunur gördüğü için.. annemin gözleri doldu.. "ha işte böyleee" dediler.. bir gün 24 kilo verebilirim belki ama o güne kadar eşofman içinde eve kapanmayacağım dedim.. hayat geçiyor.. senin durumun çok daha kolay.. 10kilo.. 3 ayda verilir sağlıklı şekilde.. ama önce git kot al :) inan eşofmandan zayıf gösteriyor hele doğru bir model seçersen.. 10 kilo fazlan var diye bunları yapma kendine.. etrafımızı da üzüyoruz kilo takıntısı ile.. vereceğiz inşallah ama o güne kadar hayatı kaçırmamak lazım..

"hep beklediğin o en güzel yıllar var ya belki çoktan geçmişlerdir" geçen gün bir dizide duyduğum replik.. çok hüzünlü ama gerçek..
Ne güzel yapmissin ama bende öyle olmuyor ben yaptikca o kotlari giydikce komaya girip mutfağa gidiyorum hep hayal kuruyorum 56 kilo olsam gibi ah nerde ve hala yiyorum:56:

Ne güzel yapmissin ama bende öyle olmuyor ben yaptikca o kotlari giydikce komaya girip mutfağa gidiyorum hep hayal kuruyorum 56 kilo olsam gibi ah nerde ve hala yiyorum:56:

güzel bir kot bul üstüne güzel bir bluz kendine bakmaya başla.. inan takmayacaksın eskisi gibi.. aman üzülüp yeme.. ben hep öyle yaptım.. bol bol su iç.. hırsını sudan çıkar :))) tüm eski kıyafetlerimi temizledim dolaptan onları görünce sinirlerim oynuyordu.. "ahhh ahh eski günler" le yıpratıyoruz kendimizi.. ayda 3 kilo hedef koy.. yaz bitmeden eski kilondasın.. güven kendine.. benim kızım daha 2 yaşında.. eşofmanlı birini görse "anne" diyecek hale gelmiş meğer.. beni süslenmiş kotlu vs görünce nasıl mutlu oldu.. bebeğin küçük büyüdükçe iletişiminiz arttıkça anlayacaksın ne demek istediğimi.. hadi ver kiloları.. madem bu kadar istiyorsun.. ben de tabiinşallah:)))

cok guzel yazmissiniz. once kendimizi sevmemiz gerek, kilo verince her sey cozulecek cok guzel olacagim diye dusunmek strese neden oluyor, sonunda daha fazla yiyoruz. ben de sizin gibi yapmistim, kendimi sisman hissediyorken mini etegimi giyip suslenip gece disari cikmistim,cok da eglenmistim.
zaten baslik sahibi hic kilo vermeye calismasa ve guzel kiyafetler alip makyaj yapsa, haftada birkac kez dik durus ve ozguven icin spor yapsa kendi guzelliginin doruguna yaklasir diye dusunuyorum.
su anda guzel giyinmek istemeyebilirsin ama buna zorla. duygular eylemi etkiledigi gibi eylem de duygulari etkiler. yarim dk boyunca agzinizi gulermis gibi actiginizda mutluluk hormonlari artar mesela. once -mis gibi yapmak lazim, sonra gerceklesiyor. fake it till you make it.

Bence de hapsetme kendini eve sen cocuk sahibisin 10 kg fazlan var biz bekariz yine 10 kg fazlamiz var. biz bayanlar hic kilomuzdan memnun olmayiz zaten. Ama ne iyi hissettirecekse kendini onu giy esofmana ara ver artik sacini boyat yuruyus yap su ic suslen puslen 10 kg nedir ki hemen verilir yeterki azimlj ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar da doğru söylüyorsunuz aslında ama kendinde o gücü bulamıyorum neden boyle oldum anlamadim birinin beni iteklemesi gerekiyor hemen olsun istiyorum ondan olmuyor sanirim ben bugün başlamaya karar verdim bu arada hangi sehirdesiniz hanimlar bana diyet arkadaşı olacak olan var mi

güzel bir kot bul üstüne güzel bir bluz kendine bakmaya başla.. inan takmayacaksın eskisi gibi.. aman üzülüp yeme.. ben hep öyle yaptım.. bol bol su iç.. hırsını sudan çıkar :))) tüm eski kıyafetlerimi temizledim dolaptan onları görünce sinirlerim oynuyordu.. "ahhh ahh eski günler" le yıpratıyoruz kendimizi.. ayda 3 kilo hedef koy.. yaz bitmeden eski kilondasın.. güven ken dine.. benim kızım daha 2 yaşında.. eşofmanlı birini görse "anne" diyecek hale gelmiş meğer.. beni süslenmiş kotlu vs görünce nasıl mutlu oldu.. bebeğin küçük büyüdükçe iletişiminiz arttıkça anlayacaksın ne demek istediğimi.. hadi ver kiloları.. madem bu kadar istiyorsun.. ben de tabiinşallah:)))

Sen basladin mi diyete

Sen basladin mi diyete

ara ara denemelerim oldu.. 5-10 kilo arası verdim ama yine aldım :(

hedef 25 kilo olunca diyetisyen desteği olmadan olmayacağına karar verdim.. fazlasıyla geri alma korkusu.. şu an diyetisyen arayışındayım ama boş durmuyorum hareket etmeye su içmeye (ki benim için zülum:) sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..

ara ara denemelerim oldu.. 5-10 kilo arası verdim ama yine aldım :(

hedef 25 kilo olunca diyetisyen desteği olmadan olmayacağına karar verdim.. fazlasıyla geri alma korkusu.. şu an diyetisyen arayışındayım ama boş durmuyorum hareket etmeye su içmeye (ki benim için zülum:) sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..

Bende doğumdan sonra kan ilaclariyla 4 kilo aldim onlari verdim 1 daha verdim 69 kiloyum ama 58 olmama gerek ben trabzondayim siz nerdesiniz

Bende doğumdan sonra kan ilaclariyla 4 kilo aldim onlari verdim 1 daha verdim 69 kiloyum ama 58 olmama gerek ben trabzondayim siz nerdesiniz

ben 88 kilo doğuma girip 92 ile çıkmış biri olarak aşırı derecede ödemliyim :) doğumdan -sezeryan- çıktığımda herkesin gözleri yerinden fırlamıştı beni görünce :( balon gibi şişmiştim.. 1sene o şişliklerle geçti.. ilginç birşekilde biraz dikkat etsem haftada 3-4 kilo veriyorum ki sanırım ödemler yüzünden yoksa mümkün değil o kadar vermek.. uzmana ihtiyacı var kabul etmeliyim..

ben istanbuldayım.. siz akşam 6dan sonra birşey yemeseniz sanırım 3 ayda eski kilonuza dönersiniz.. güzel haberlerinizi alırız inş.bana da moral olur :)))

ben 88 kilo doğuma girip 92 ile çıkmış biri olarak aşırı derecede ödemliyim :) doğumdan -sezeryan- çıktığımda herkesin gözleri yerinden fırlamıştı beni görünce :( balon gibi şişmiştim.. 1sene o şişliklerle geçti.. ilginç birşekilde biraz dikkat etsem haftada 3-4 kilo veriyorum ki sanırım ödemler yüzünden yoksa mümkün değil o kadar vermek.. uzmana ihtiyacı var kabul etmeliyim..

ben istanbuldayım.. siz akşam 6dan sonra birşey yemeseniz sanırım 3 ayda eski kilonuza dönersiniz.. güzel haberlerinizi alırız inş.bana da moral olur :)))
Kizimi hala emziriyorum sabaha kadar etmiyor yani mecbur yiyorum neyse bakalim ne oluruz

Back
X