- 24 Mart 2024
- 115
- 26
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Bi şarki sözlerinden bana yolladıNasıl hissettirdi?
Merhabalar
Dün yazmıştım şüpheleniyorum diye. Bugün neredeyse dile dökecek kadar oldu bana o kadar hissettirdiki . Birini sevmiş belli. Şu an vicdanı sızlıyor hissediyorum. Ayrılmaya niyeti yok gibi şu anda. Ama bende çok şey gitti.. resmen dünyam durdu. kafam çok karıştı?
OlabilirSen kocanın hoşlanılan kadına nasıl yaklaşılır videosu izlediğini yazmıştın. Belki beğendiği biri vardır ona yaklaşma, tanışma, sohbet etme planı yapıyordur.
Siz şüpheleriniz olduğuna dair daha yeni konu açmıştınız. Ona birşey mi sordunuz, çünkü hızlı bir gelişme olmuş sanki, o size bunu nasil hissettirdi?Merhabalar
Dün yazmıştım şüpheleniyorum diye. Bugün neredeyse dile dökecek kadar oldu bana o kadar hissettirdiki . Birini sevmiş belli. Şu an vicdanı sızlıyor hissediyorum. Ayrılmaya niyeti yok gibi şu anda. Ama bende çok şey gitti.. resmen dünyam durdu. kafam çok karıştı?
Vicdan yaptiğını hissediyorum ve sarki yolladi bana sana gelsin diyeSiz şüpheleriniz olduğuna dair daha yeni konu açmıştınız. Ona birşey mi sordunuz, çünkü hızlı bir gelişme olmuş sanki, o size bunu nasil hissettirdi?
Çok net şeyler değil bunlar sanki..Nasıl anladınızVicdan yaptiğını hissediyorum ve sarki yolladi bana sana gelsin diye
Hangi şarkı, sözleri nasıl?Bi şarki sözlerinden bana yolladı
Gönül suçuHangi şarkı, sözleri nasıl?
Başka biri var emin olmuşsunuz neye kafanız karıştı vicdanı sızlaması ya da aldattığını saklaması vs neye yarıyor sizin için siz niye hiç boşanmayı düşünmüyorsunuzMerhabalar
ÇOcuklar varBaşka biri var emin olmuşsunuz neye kafanız karıştı vicdanı sızlaması ya da aldattığını saklaması vs neye yarıyor sizin için siz niye hiç boşanmayı düşünmüyorsunuz
Yok bana dediUsenmedim sarkiyi dinledim de sarki da aldatildiginiza dair bisi anlamadim hatta gayet guzel sozler acaba baskasina yollayacakti da yanlislikla size mi yolladigini dusundunuz?
Eee sozleri gayet guzel Allah Allah ben de mi bir gariplik war anlayamadim hatta ben bile esime yollamayi dusundum o derece yaniYok bana dedi
:)Eee sozleri gayet guzel Allah Allah ben de mi bir gariplik war anlayamadim hatta ben bile esime yollamayi dusundum o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?