Bende bundan çok korkuyorum erteledim o kadar sonra olmazsa diyeBen çok gördüm başta istemeyen korkan sonradan olur biraz hayatı yaşayalım deyipte sonra yıllarca bebek için mücadele veren aldığı evi bile bebeğin uğruna satan sonradan isteyen ve bebeği olmayan çok gördüm
Keşkeleriniz varsa yapmayınMerhaba arkadaşlar aklım çok karışık,
4 yıldır evliyim .Çok şükür eşimle bir sıkıntımız yok evimizi aldık. Borcunu ödüyoruz , Eşim çalışmaktan gocunmaz bende çalıştım bir süre sonra ayrıldım işten çalışmak bana o kadar iyi geldi ki.Eşim evliliğimizin başından beri bebeğe aşırı istekliydi, maddi sıkıntılarımız da olunca ben istemedim dört yıl çok şükür baya toparladık. İyi bir baba olacağından şüphem yok ama çok korkuyorum.biraz da isteğim var 1 tane de olsa olsun çocuğum diyorum bir yandan pişman olur muyum giidip çalışsam mi diyorum lise mezunuyum bu arada böyle tereddütte kalıp ta sonra bebeği için pişman olan var mı fikirlerinizi bekliyorum :) yaşım 26
Masallah. 3 kız ne güzelİnsan bebekten pişman olur mu kuzum
3 taneler rabbim esirgesin herkesin evladını benimkiler de olmak üzere
Hayatımın en büyük doğrusu Rabbime sonsuz şükürler olsun lütfetti 3 kız verdi bir defa pişman olmadım
19/16/9 yaşları bende 44
Maşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versinİnsan bebekten pişman olur mu kuzum
Hayatımın en büyük doğrusu Rabbime sonsuz şükürler olsun lütfetti 3 kız verdi bir defa pişman olmadım
19/16/9 yaşları bende 44
Hadi canım! Hiç mi zorlanmadin? Yoksa yıllar mı unutturdu çektiğin zorluğuİnsan bebekten pişman olur mu kuzum
19/16/9 yaşları bende 44
sana kötü bir haberim var; annelik hayvanlarda ve insanlarda iç güdüsel, dürtüsel bir davranıştırHiçbir iş, hiçbir makam,mevki anneliğin üstünde değildir, annelik duygusundan güzel ve tatmin edici değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?