Bir bebek meselesi

Ayy ne guzel ben 40ındayım kızım 7 oglum 2.5 yasında daha..gec evlenirsen boyle olur Rabbıme sukur evlatlarım var aratmadı.Allah bagıslasın sizinkileri de.

Aaa benım esımı sakinleştirmek sakın ol hayatım demekte bana düşüyor cocuklarla ilgilenen biz sabırsız olan onlar.

Aaa benım esımı sakinleştirmek sakın ol hayatım demekte bana düşüyor cocuklarla ilgilenen biz sabırsız olan onlar.
Of çok dertliyim sormayın ama ben kendim yaptım aldım üstüne sorumluluğu aldıkça aldım. Tarif edinceye kadar kendim hallederim kafası, beni bu noktaya getirdi. anneliğin mesai saati de yok hep mesaideyiz, yatınca bile kafa hep meşgül. Büyüdükçe de sorumluluk artıyor gibi görünüyor. Ayağının tozuna kurban olurum orası ayrı. Analık deli işi. Delirtiyorlar insanı

Amannn olsun bee yaptık bır delilik cocuklar hayatımızın anlamları boşsverrr.

Yani yaşınız henüz genç şimdi bir işe girip 1 2 yıl çalışıp sonrasında da bebek düşünebilirsiniz.
Hem doğum izni de yapmış olursunuz doğum parası vs alırsınız.

Bende bundan çok korkuyorum erteledim o kadar sonra olmazsa diye
Evlendikten 7 sene sonra bebek istedim ilk istediğimde de oldu. Bence zamanıydı, 21 yaşında evlendim 28 yaşımın sonunda doğdu kızım. Önceden bir muayeneye gidip bir sorununuz var mı öğrenebilirsiniz. Böylece içiniz rahat olur

Yani pek kariyer planında yok
Yap istersen bı bebek

Sizin gibi arkadaşlarım yüzünden hemen çocuk yaptım Beni kandırdılar en az 6 ay olmaz zaten diye. Önce muayeneye gidilebilir sonuçta. Ben bunu düşünemedim tabi

32 yaşındayım 6 aylık bebeğim var... 10. Yılda gebe kaldım ilk başlarda bende istemiyordum Allah aratırdı sonra verdi..
Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin canım... İstemiyorum vs sakın deme bence ben dedim pişman oldum...

Çok ince çizgi insan bilmediği şeyden korkar şüphesiz sevgisi bambaşka çocuk yapıp pişman olanı duymadım ama yapmayıp ileride pişmanlığını duyan çok insan oldu etrafımda.Ha sen olursun olmazsın bilmem ama Isteğin varsa herhangi bir kariyer planın yoksa çocuk sahibi olabilirsin en azından şansını deneyebilirsin hemen olur mu olmaz mı nasip artık
Hiçbir iş, hiçbir makam,mevki anneliğin üstünde değildir, annelik duygusundan güzel ve tatmin edici değildir.

Çok fazla anlam yüklemesek mi acaba zira anne olmak sadece biz insanlara has bir durum değil.

Benim söylediklerim insanlar için, senin gibi hayvanlar alemiyle mukayese etmiyorum kendimi
Sevgili zır cahil arkadaşım bu bilimsel bir durum aç oku araştır(okuduğunu anlayabilecek kapasiten mevcut ise tabi)
Ayrıca bana cevap yazabiliyorsan aynı canlı alemine ait olduğumuz içindir

Çocuk çok fazla zaman ve sabır istiyor. 2022 yılına göre 26 yaşın çok erken olduğunu ve keşke iki-üç sene daha erteleseydim diyeceğini düşünüyorum. Acele etmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…