• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir beyfendi sorunu daha hanımlar :)

ben pek bi belirti göremedim açıkcası.
yani benim de iş arkadaşlarım var erkek olan ve sevdiklerimi bende görünce göz falan kırparım. naber derim. görünce yüzüm güler. yani bilmiyorum da
senin de ilgili olman onun böyle ilgisini çekmiştir o yüzden karşılık veriyordur.
sonuçta ilgilenen erkek bana sorarsan göz kırpmaktan öteye daha farklı belirtiler verir bence.
sorun şu ki ben onu gördüğümde herhangi bi ilgi belirtisi gösteremiyorum ki

Aynı işyerindeymişsiniz. Amaan uzatabildiğin kadar uzat, nasılsa kaçmıyor.
En güzel zamanlar bunlar, sonrası bu kadar zevkli değil :)

yahu adamı gördüğüm yerde sus pus masum kız oluveriyorum istemsizce neden bilmiyorum ama kendisiyle bile konuşamıyorum ki nasıl ışık yakayım neden böyleyim bende anlamadım gercekten :))

kıskandırma konusuna hıc girmeyeyim bence ben beceremem kesin :))

bu arada asıl önemli olayı söylemeyi unutmuşum... iş yerinden ortak arkadaşlar vardı feysden ekledim ben bunu ilk önce kabul etmedi bi iki hafta kadar bekletti isteği :)) sonra bigün deli cesareti ben gittim buna dedim ki ya seni feysden ekledim onaylamadın ne ayaksın gibisine hani :KK70: işte dedi ki cok sık kullanmıyorum da söyle de böyle eve gider gitmez bakıcam dedi. eve gitti 2 3 saat sonra onayladı.
sonra profiline bi girdim kaydadeğer hiç mi bişey olmaz.. yoktu. bildiğin temizlenmiş bir profil.. sadace son bi kaç ay var o da en fazla profil resmi değişti işte bayramda kandilde falan durum paylaşmış bu...

ama sonrasında yazmadı bana hiç bende ona tabi. yaklaşık iki haftadır feysde arkadaşız ve konusmuyoruz. ama iş yerinde yine yukarıda yazdıgım gıbı davranıyo...
Sevgilisi olmadığına emin misin.
Bu hareket çok şüpheli geldi bana.

Evet evet ondan bahsediyorum ..hani bazı tipler böyle bakışmaya sever ,ufak kaçamaklar sever,bakışır ,etrafa belli eder,flört eder kendince
bu durumda ben ne yapabilirim peki sizce ? yani adam benden hoslanmıyo mu anlamadım sonuc olarak :( cok ozur diliyorum olayı uzatıyorum suanda farkındayım ama

içimden bir ses bu adam sana yesil ışık yakıyor ama gitsen dumura ugratacak gibi bir hali var diyor

Ben de missmadam missmadam ye katiliyorum,bende oyle hisettim nedense davranislarindan...
Var boyle tipler,bunlar ilgi gormeye ve gostermeye bayilirlar asla ilk adimi atmazlar..egolarini tatmin ederler kendince ve nasilda ayagima getirdim ayaklariyla hava atarlar,inanilmaz sabirlidirlar sasarsin:))
Bu tur erkek modeli tehlilekidir.. o yuzden kisasa kisas yapacaksin,ilgi gosterip bakisip gulusup;)asla adim atmayacaksin!
Nasilsa kokusu cikar,adam kacmiyor;)

Seviyorum seni kiz:eğlence:
Bu arada mal miknatisi falan ne ayak?
Seni seviyoruz ya mal mi oluyoruz yaanee:KK53:
Sana dogru cekiliyorum falan:KK45:malim ben mal:KK70:
Ahaha kahkaha attırdın bana ya :D
Est. çevremde çok mal var da bende mıknatıs gibi çekiyorum o manağ :KK53:
Bizim çekim gücümüz farhlu :sus:
Balsın sen bal :KK16:

bu durumda ben ne yapabilirim peki sizce ? yani adam benden hoslanmıyo mu anlamadım sonuc olarak :KK43: cok ozur diliyorum olayı uzatıyorum suanda farkındayım ama
Hoşlanıyor anlattığınıza göre,ciddiyete döküp adını koymak istemiyor olabilir

Back
X