• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir beyfendi sorunu daha hanımlar :)

Ahaha kahkaha attırdın bana ya :KK70:
Est. çevremde çok mal var da bende mıknatıs gibi çekiyorum o manağ :KK53:
Bizim çekim gücümüz farhlu :sus:
Balsın sen bal :KK16:
Haa ne bilem ben yavru kusum:KK48:cekim var yanii bariz:KK16:ee orada da mal miknatisi yazinca:confused:malmi olduk ya la dedimdi:-)
Ama bende de bi mal cekimi var eskiden beri:KK70:
Tskler cinim:KK200:cansin:)

bu nasıl bi hoşlantı ama yaa :KK43:
flörtöz bence de.
çekinse bile facebook tan bir selam yazamaz mı göz kırpan adam?
kaç ve gör senden hoşlanıp hoşlanmadığını.
yani gözgöze gelme asla. yanına oturma vb alıştığı şeyleri terket.
bi dumur olsun.
o zaman adım atar veya atmaz.
ama ilk adımı sen atma.

cnm bu daha cok biz bayanlarin acele etme gibi sorunlari yokmu kahretsin iste bu duruma lanet ediyorum ben resmen ama sen biraz bekle birak totolarini kaldirma gibi bir olaya bulasma hic bence karsi cinsinde ilk atagi o yapmali ama yine de sen bilirsin :KK76:

Sen açılma sakin canimm. Face falan herhangi bi yerden ekli degilmisiniz teller var mi

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli ...diyo adam :halay:

Adam sana göz kırpacak kadar rahat. Facede de arkadaşsınız. Demek ki senden çekindiği utandığı ya da da iletişim kuracak bi mecra bulamadığı için değil hoşlanmadığı için adım atmıyo ya da biz kadınlar bazen çok aceleci oluruz hemen olsun isteriz ama o ağırdan alıyodur bilemedim... Sen yine de çok umutlanma

Yaptigi hareketler senden hoslandigini gosteriyo ama face de eklisin hoslanan adam hicmi muabbet acmaz bi slm bile yazmamis yani bak sen nasil yol ariyosan oda istese bal gibi faceden yazip konusmaya calisirdi bence sen adim atmayi birak kendini cek canim yerini degistir goz goze gelmemeye calis eger hoslaniyosa noluyoruz ya diye bi afallar ve konusmanin yolunu arar

Çok tatlı anlatmışsın :) anlattığına göre senden hoşlanıyor ama adım atmaması garip ya gerçekten arkadaşların dediği gibi yada ağırdan alıyo gözlemliyo falan.. yerinde olsam bi kaç gün bakışmalarımı uzatırdım hani içine düşmezdim ama hafif bi gülümsemeyle anlık bakışmayı üç dört saniye ye çıkar, bi kaç gün sonrada hiç tınlama bakma bırak o düşünsün bu kıza noldu diye düşünmüyorsa kendi bilir:)
Ayrıca Gülşen den be adamı dinle cuk oturmuş konuna:)))

Mesela aynı ortamdayız haliyle, ben mesela onun olabileceği Bi ortamda ilk içeri girdiğimde gözlerim direk onu arıyo ve girdiğimde mutlaka bi göz göze geliyoruz bakıp göz kırpıyo gülüyo falan. Yine aynı şekilde o da sonradan ortama girdiğinde gözleri mutlaka Bi benimle bakışıp sonra devam ediyo yürümeye falan..

Samimi buldugum insanlara aynen böyle davranır, sohbet ortamı yoksa selam verir işime dönerim.
Erkekleri soruyorsanız... Böyle davranan insanlar da tanıyorum.

Başkalarıyla muhabbetlerine bakıyorum mesela kızlarla konusmuyo veya gördüğünde göz kırpma gereği falan duymuyo hiç ni kıza. Erkeklerle daha samimi. Mesela otururken sürekli benim yanıma oturması ve artık ortamdakilerin de durumu farkedip benim veya onun yanında Bi sandalyeyi sürekli boş bırakmaları gibi..

Onlarla yeterince samimi olmayabilir belki. Ya da yanlış anlayacaklarını düşünüyordur... Sonucta siz de bakıp selamlasabilen birisiniz bu yüzden sizi kendisine daha yakın görmüştür (?)
Mesela bir erkegin göz kırpmama gülmeme "iş attı" kafasıyla yaklaşacagını düşünüyorsam -başka insanlara göre davranışlarımı degistirmeyen biri olmama ragmen- onlara çizgi cekebilmek icin muhatap bile olmam. Bunun erkek versiyonu da nezaketen konuşan, mecbur kalmadıkca görüsmeyen oluyor.

Arkadaşlarınızın davranışı ise onu baglamaz.

Zamanında Bu durumda olupta sonradan dayanamayıp gidip ''senin konuşacağın Yok be adam, durum böyle böyle benim hislerim bu şekilde'' diye patlayanlar oldu mu sevdiceğine sonunda ?? Patlayıpta mutluluğu yakalayanlar oldu mu ??

Kendi kendinize gelin güvey olmuşsanız olumsuz bir karşılıgı kaldırabileceginizi düşünüyor musunuz?

Siz nasıl ki hissettim diyorsanız... benim de hissettigime inanarak adım atmışlıgım var. Olumsuz sonuclanan olmadı. bir kadını reddedemememekle ilgili oldugunu sanmıyorum, konuşmalarımız da öyle gecmemişti ama belki ben anlamamışımdır.
Mutluluk konusunda ise birşey diyemeyecegim. Güzel paylasımlarım oldu. Ancak bundan bir genelleme yapılamaz. İlanı aşk eden insanla da yürümeyince yürümeyebiliyor, yani kimin ilk adımı attıgı mutluluk için kesinlik ifade etmiyor.

Selam kızlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar :))

Sizinkilerin yanında benim ki dert mi bilmem ama benimde var Bi derdim :)

Direk konuya girmek istiyorum çünkü bende sabır kalmadı..

Malumunuz derdim bir beyfendi :))
Aynı iş yerinde çalışıyoruz ve adam bildiğin hoşlanma belirtilerinin hepsini gösterirken gelip konuşmuyor Bi türlü.. konusmuyo derken açılamıyor anacııım açılamıyor adam :))
Belki sen yanlış anlamışsınızdır bişey hissetse duramaz diye düşünenlere kısaca şöyle anlatayım..
Mesela aynı ortamdayız haliyle, ben mesela onun olabileceği Bi ortamda ilk içeri girdiğimde gözlerim direk onu arıyo ve girdiğimde mutlaka bi göz göze geliyoruz bakıp göz kırpıyo gülüyo falan. Yine aynı şekilde o da sonradan ortama girdiğinde gözleri mutlaka Bi benimle bakışıp sonra devam ediyo yürümeye falan..
Hani böyle gördüğünde anlarsın hissedersin ya gözlerinin içinin gülmesini. Veya çok yakınındayken ben nasıl heyecanlanıyorsam onda da o heyecanını hissedersin ya. Hani hissedersin ama yanındaykende sus pus olur kalırsın :)) bende o da öyleyiz. Başkalarıyla muhabbetlerine bakıyorum mesela kızlarla konusmuyo veya gördüğünde göz kırpma gereği falan duymuyo hiç ni kıza. Erkeklerle daha samimi. Mesela otururken sürekli benim yanıma oturması ve artık ortamdakilerin de durumu farkedip benim veya onun yanında Bi sandalyeyi sürekli boş bırakmaları gibi..
Hatta geçenlerde Bi arkadaş bana gelip bu çocuk seni mi takip ediyo yoksa bana mı öyle geliyo. Sürekli seni izliyo oturmanı kalkmanı farketmedin mi diye üçüncü şahıslarında durumu farketmesi gibi...
Yani hani benim kuruntum mu diye düşünürken artık öyle düşünmüyorum.
Ama gel gelelim Bi adım Bi ilerleme Yok.. sevse tabiki gelir konuşur mutlaka açılır farkındayım. Ama o zaman davranışları neden farklı ??

Veya asıl sorum şu ?
Zamanında Bu durumda olupta sonradan dayanamayıp gidip ''senin konuşacağın Yok be adam, durum böyle böyle benim hislerim bu şekilde'' diye patlayanlar oldu mu sevdiceğine sonunda ?? Patlayıpta mutluluğu yakalayanlar oldu mu ?? Veya bu durum da ben ne yapabilirim canlar yaa :KK43:(

Bu arada kız arkadaşı Yok o kişinin kesin ve net ondan eminiz en azından :)
Şimdiden çok teşekkürler yorumlar için..
Benzer şeyler yaşadım. 4 ay sonra açılmıştı lanet olasica herif. Ama ben buz gibiydim ona karşı konusmuyordum bile. Gunaydin dese hi sanada diye tepkiler veriyordum. Artık adama tak etmisti numarami bulmus "soğuk karakterli buzdolabi" diye yazmıştı. Öyle başlamıştık. Sonuç ayrıldık biz :D
Ama sen bir adim atma bosver. Cinsiyetçi degilim ama erkek milleti hak etmiyor. Egolari tavan yapip totolari kalkıyor.

bir örnek vereyim.aynı odada çalıştığım personellerimden bir tanesi erkek.yeni başladı işe.çok naif hoş bir çocuk oğlum yaşında sayılır.izliyorum bende amiri olarak.odaya iş için diğer odalardan memurlar girip çıkyor.bayan memurlar.hepsine o kadar nazik o kadar ilgiliki gözlerinin içine bakıyor kapıya kadar eşlik ediyor.kahve içelim lütfen oturun diyor kalabalık olmamıza rağmen bu kişi her gelen bayanla sevgisiymiş gibi yada hoşlanıyorum senden der gibi mesajlar vererek ilgileniyor.nihayetinde ay bu çocuk butun kızlara mazi boncuk dağıtıyor dedim.gelen kızlarda yanlış anladı hoşlanıyr bendenler havada uçuştu sonuç çocuk 50 yaşındaki bayana da aynı davranıyor yapısı öle naif.ama kızlar hep yanlış anladı bana görede haklıydılar.

Öncelikle hepinize çok teşekkürler. Olumlu olumsuz vakit ayırıp cevap vermişsiniz uzun uzun..

Buraya yazmaktaki amacım sanırım kendimi rahatlatmaktı. ''Aa evet o da kesin senden hoşlanıyor fakat açılamıyor'' demenizi bekledim galiba :) yada ''evet bende zamanında aynı durumu yaşadım sonunda gittim kendim konuştum ve sonuç olumlu oldu gayet mutluyuz meğer adam bana açılanıyormuş, düşünsenize'' demenizi bekledim.
Dediğim gibi Fazla hayalperest yaklaştım. Hoşlanan bişey hisseden düşünen adam gelir konuşurdu. Demek ki en son yazan arkadaşın dediği gibi mavi boncuk dağıtan biriymiş der susarım :)

Tekrardan teşekkürler hepinize..

bir örnek vereyim.aynı odada çalıştığım personellerimden bir tanesi erkek.yeni başladı işe.çok naif hoş bir çocuk oğlum yaşında sayılır.izliyorum bende amiri olarak.odaya iş için diğer odalardan memurlar girip çıkyor.bayan memurlar.hepsine o kadar nazik o kadar ilgiliki gözlerinin içine bakıyor kapıya kadar eşlik ediyor.kahve içelim lütfen oturun diyor kalabalık olmamıza rağmen bu kişi her gelen bayanla sevgisiymiş gibi yada hoşlanıyorum senden der gibi mesajlar vererek ilgileniyor.nihayetinde ay bu çocuk butun kızlara mazi boncuk dağıtıyor dedim.gelen kızlarda yanlış anladı hoşlanıyr bendenler havada uçuştu sonuç çocuk 50 yaşındaki bayana da aynı davranıyor yapısı öle naif.ama kızlar hep yanlış anladı bana görede haklıydılar.
Ama sizin bahsettiğiniz kişi herkese aynı şekilde davranıyormuş.
Benim bahsettiğim kişi başkalarına karşı daha resmî. Belki de evet yapısı gereği sırf aynı ortamdayız diye veya daha yakın hissediyo diye bana bu sekılde davranıyor olabilir. Sadece arkadaşça görüyo olabilir haklısınız..

Aynı iş yerinde çalışıyoruz ve adam bildiğin hoşlanma belirtilerinin hepsini gösterirken gelip konuşmuyor Bi türlü.. konusmuyo derken açılamıyor anacııım açılamıyor adam :))
Belki sen yanlış anlamışsınızdır bişey hissetse duramaz diye düşünenlere kısaca şöyle anlatayım..
Hani böyle gördüğünde anlarsın hissedersin ya gözlerinin içinin gülmesini. Veya çok yakınındayken ben nasıl heyecanlanıyorsam onda da o heyecanını hissedersin ya. Hani hissedersin ama yanındaykende sus pus olur kalırsın :)) bende o da öyleyiz. Başkalarıyla muhabbetlerine bakıyorum mesela kızlarla konusmuyo veya gördüğünde göz kırpma gereği falan duymuyo hiç ni kıza. Erkeklerle daha samimi. Mesela otururken sürekli benim yanıma oturması ve artık ortamdakilerin de durumu farkedip benim veya onun yanında Bi sandalyeyi sürekli boş bırakmaları gibi..
Hatta geçenlerde Bi arkadaş bana gelip bu çocuk seni mi takip ediyo yoksa bana mı öyle geliyo. Sürekli seni izliyo oturmanı kalkmanı farketmedin mi diye üçüncü şahıslarında durumu farketmesi gibi...
Ama gel gelelim Bi adım Bi ilerleme Yok.. sevse tabiki gelir konuşur mutlaka açılır farkındayım. Ama o zaman davranışları neden farklı ??

Veya asıl sorum şu ?
Zamanında Bu durumda olupta sonradan dayanamayıp gidip ''senin konuşacağın Yok be adam, durum böyle böyle benim hislerim bu şekilde'' diye patlayanlar oldu mu sevdiceğine sonunda ?? Patlayıpta mutluluğu yakalayanlar oldu mu ?? Veya bu durum da ben ne yapabilirim canlar yaa :KK43:(

Bana geçmişi hatırlattın söylediklerinden çoook daha fazlasını yaşamıştım ve daha ben bir şey demeden hani bu çocuk çok hoş vs. hoşlanıyorum demeden bir arkadaşım bu çocuğun gözü hep senin üzerinde demişti her neyse sonuç ne mi oldu sonuç hiçbir şey . iyi ki de olmamış . ona buna demiş gelip o konuşsun. ben gitmem yanına demiş. demek ki gerçekten istememiş,o lafından sonra hepten soğumuştum, yalnız eşim burada bunu anlattığımı duysa görse nolur halim bilmiyorum :KK70::KK70:

bence bir erkek gerçekten istiyorsa gelir konuşur. en çekingen olanının bile konuştuğuna şahit oldum ki o gidip açılıyorsa bir kıza herkes açılır o derece. bence konuşma ondan bekle. en yakın arkadaşım 2 kez açıldı ve hüsrana uğradı ikisinde de .

Veya asıl sorum şu ?

sen açıl

Ben söyledim; benle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum sanırım seni seviyorum diye. :)
2 yıla yakındır birlikteyiz.
İş arkadaşısınız olmazsa nasıl yüzyüze bakarsınız diyor olabilir. Bence keyfini çıkar, bu süreç çok heyecanlı ve hoş. Hiç dışarıda buluşma, mesajlaşma, sosyal medya, kahveye gitme falan yok mu?

Sen açıl diyemeyeceğim ama en azından ilgini belli edemezmisin? Birde aynı yerde çalışıyorsunuz ya 'etik olmayabilir ' düşüncesinde olabilir. Önce bi samimiyet kurun, muhabbet edin. Varsa bişeyler devamı muhakkak gelir zaten. Kendini kasmadan et muhabbetini, gül, laf at, bişey bahane et sor :)

Veya asıl sorum şu ?

çok tanıdık geldi bana :)
biz de üniversitedeyken böyle bir çocukla bakışırdık, yan yana olmaya çalışırdık.. ben açılmasını bekledikçe ondan da ses yoktu bu arada. ben de sabırsız bi insanım. sonra birbirimizi dışarıya falan davet etmeye başladık. aaa oraya hiç gitmedin mi çok güzel, falan gibi bahanelerle :) (hey gidi günler) neyse bir iki çıktık derken adamda hala ses yok. bir gün baya romantik bir yere gittik. dedim ki burda kesin açılacak. şehri tepeden görüyoruz. deniz güneş falan.. oturduk oturduk, en sonunda kalktık, yine bir şey söyleyemeden. ama artık benim de canıma tak etmişti. ne olacaksa olsun dedim. dönüşte ben ona açıldım. o da önce ben söylemek isterdim ama bir türlü cesaretimi toplayamadım dedi :) biz böylece başladık. 5 yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık, 5 yıldır da evliyiz, 2. evladımızı bekliyoruz :)
seviyorsan söyle bence :)

Back
X