• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir beyfendi sorunu daha hanımlar :)

Durum banada cok tanidik geldi:)
Üniversite dönemimdeydi biri vardi, kandinte denk geldigimizde göz göze geliyoduk baslarda
Zaman gectikce ayni saatlerde denk getirme cabalarimiz baslamisti. Farkli bölümlerde okudugumuz icin tek kantinde görüsme imkanimiz vardi.
Ögle yemeklerinde denk gelirdik gözgöze gelirdik sonra kahve alma bahanesiyle tekrar tekrar giderdim kandine onu görürüm umuduyla oda öyle düsünmüs olmaliki coksasi denk gelirdik. Kantine yakin ders calismak icin biyer vardi bikac kez orda ders calismaya basladim hani görünce belki oda orda kalir diye. Ve öylede olmustu.
öyle öyle sürekli birbirimizi takip eder olmustuk ve ben elimden geldince belli etmeye calistim ilgimi ama acilmak icin hep tereddüt ettim ondan bekledim derken bu böyle üc aya yakin gitti.
Ama okadar güzel bir zamandiki bugünlerin tadini cikar bence:) sonra bi gün yine o ders calistigimiz yerde aksam saatleriydi belli bi saatden sonra orasinin kapisi tek icerden acilio.
Yani gec oldugu icin disardan girmek mümkün olmuo.
o sigara icme bahanesiyle cikti ve kapi kapandi bende kapiya yakin oturodum baktim kapinin camina tiklatio kafami kaldirdim bana gelmem icin el atti ilk bas anlamadim bi sok oldum sonradan aklima geldi kapi acilmio herhalde diye kalktim actim kapiyi.
Gülümsedi tesekküretti, bende gülümseyerek karsilik verdim orda biseyler daha dedi tam hatirlamiyorum ne oldugunu sonra birden bi cesaret alip kendimi tanistirdim ismimi söyledim. oda ismin söyledi ve iceri girdim. aradan bi bes on Dakka gecti veeeee yanima geldi oturabilirmiyim diye
orda sohbet ettik baya bi. Sonra ben eve gittim aradan baya Zaman gecti o beni baya aramist sosyal media dan falan bulamamis (kullanmiyorum). Sonra bisekilde okuldaki Mailimi bulmus ordan yazmis. Ben tabi o maile hic bakmadigim icin görmemistim, oda demekki rahatsiz ettim diye selamlasmakdan baska bisey yapmiodu konusma vs yoktu.
Bi gün ders icin o Maile girdigimde gördüm yazdigini öyle yazismaya baslamistik ve suan Evliyiz:)

bir örnek vereyim.aynı odada çalıştığım personellerimden bir tanesi erkek.yeni başladı işe.çok naif hoş bir çocuk oğlum yaşında sayılır.izliyorum bende amiri olarak.odaya iş için diğer odalardan memurlar girip çıkyor.bayan memurlar.hepsine o kadar nazik o kadar ilgiliki gözlerinin içine bakıyor kapıya kadar eşlik ediyor.kahve içelim lütfen oturun diyor kalabalık olmamıza rağmen bu kişi her gelen bayanla sevgisiymiş gibi yada hoşlanıyorum senden der gibi mesajlar vererek ilgileniyor.nihayetinde ay bu çocuk butun kızlara mazi boncuk dağıtıyor dedim.gelen kızlarda yanlış anladı hoşlanıyr bendenler havada uçuştu sonuç çocuk 50 yaşındaki bayana da aynı davranıyor yapısı öle naif.ama kızlar hep yanlış anladı bana görede haklıydılar.
Son cümleniz hariç katılıyorum.
Kızlar haklı değil bence.
Direkt "sana böyle böyle duygular hissediyorum" demedikçe çocuk, ya da kızın dudaklarina yapişmadikça, o kızların kendi kendine gelin güvey olması aptalca.

Her nazik davranan hakkında benden hoşlanıyor diyen kız katıksız kezbandir

Son cümleniz hariç katılıyorum.
Kızlar haklı değil bence.
Direkt "sana böyle böyle duygular hissediyorum" demedikçe çocuk, ya da kızın dudaklarina yapişmadikça, o kızların kendi kendine gelin güvey olması aptalca.

Her nazik davranan hakkında benden hoşlanıyor diyen kız katıksız kezbandir
inan yok öle değil çocuk nasıl bakıyordu biliyormusun göz bebeklerinin içine erirmişcesine ardından gidecekniş gibi.kızlarda nasıl deyim sana hepsi okumuş kültürlü uzman kızlar A grubu kadrolardan atanmış eğitimin dibi yapmış hatunlardı.yani aptal olamazlar bu kadarda değildir.

Bence kimseyi dinleme sadece kalbini dinle.Çünkü çevrenizdeki faktörleri en iyi kendin analiz edebilirsin olayı birebir yaşayan biri olarak başkalarından etkilenme.Herkes benzer olaylar yaşamıştır ama aynısı değildir, biz üçünçü sahışlarız en iyisine sen karar verebilirsin bence.

Ben söyledim; benle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum sanırım seni seviyorum diye. :)
2 yıla yakındır birlikteyiz.
İş arkadaşısınız olmazsa nasıl yüzyüze bakarsınız diyor olabilir. Bence keyfini çıkar, bu süreç çok heyecanlı ve hoş. Hiç dışarıda buluşma, mesajlaşma, sosyal medya, kahveye gitme falan yok mu?
Sosyal medyada arkadaşız ama pek bişey paylaşmıyoruz ikimizde. Ve hiç konuşmadık oradan. Evlerimiz yakın birbirine dışarıda denk geliyoruz bazen ama ayak üstü oluyo onlarda.. pek bişey olmuyo yani anlayacağın. Deli cesareti gelirse Bi gün denk getirip bişeyler içmeye davet edicem artık :))

Sizin hikayenize ise bayıldım... maşallah Rabbim saklasın nazarlardan ve hep daim olsun inşallah :)
Ee peki sormadın mı ? Sen ona gidip konuşmasaydın o konuşmayacak mıymıs ? Veya neyi beklemiş sen konuşana kadar ? :) bunları da cevaplar mısın benim için :))
Ve bu durumda bana tavsiyelerin nedir :)

çok tanıdık geldi bana :)
biz de üniversitedeyken böyle bir çocukla bakışırdık, yan yana olmaya çalışırdık.. ben açılmasını bekledikçe ondan da ses yoktu bu arada. ben de sabırsız bi insanım. sonra birbirimizi dışarıya falan davet etmeye başladık. aaa oraya hiç gitmedin mi çok güzel, falan gibi bahanelerle :) (hey gidi günler) neyse bir iki çıktık derken adamda hala ses yok. bir gün baya romantik bir yere gittik. dedim ki burda kesin açılacak. şehri tepeden görüyoruz. deniz güneş falan.. oturduk oturduk, en sonunda kalktık, yine bir şey söyleyemeden. ama artık benim de canıma tak etmişti. ne olacaksa olsun dedim. dönüşte ben ona açıldım. o da önce ben söylemek isterdim ama bir türlü cesaretimi toplayamadım dedi :) biz böylece başladık. 5 yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık, 5 yıldır da evliyiz, 2. evladımızı bekliyoruz :)
seviyorsan söyle bence :)
Maşallah hikayenizi çok sevdim :)) Allah sizi korusun nazardan inşallah ve darısı bana nasip olsun artık :D
Cesaretini ne güzel toplamışsın ya Keske bende de olsa o cesaret :)
Sen açılmasaydın o senle hiç konuşmayacak mıymış acaba bu durumu çok merak ettim ??
Bide bana bu durumda ne önerirsin ve asıl önemlisi konuya nasıl girdin duygularını ona söylerken hatırlıyo musun ? :)

Durum banada cok tanidik geldi:)
Üniversite dönemimdeydi biri vardi, kandinte denk geldigimizde göz göze geliyoduk baslarda
Zaman gectikce ayni saatlerde denk getirme cabalarimiz baslamisti. Farkli bölümlerde okudugumuz icin tek kantinde görüsme imkanimiz vardi.
Ögle yemeklerinde denk gelirdik gözgöze gelirdik sonra kahve alma bahanesiyle tekrar tekrar giderdim kandine onu görürüm umuduyla oda öyle düsünmüs olmaliki coksasi denk gelirdik. Kantine yakin ders calismak icin biyer vardi bikac kez orda ders calismaya basladim hani görünce belki oda orda kalir diye. Ve öylede olmustu.
öyle öyle sürekli birbirimizi takip eder olmustuk ve ben elimden geldince belli etmeye calistim ilgimi ama acilmak icin hep tereddüt ettim ondan bekledim derken bu böyle üc aya yakin gitti.
Ama okadar güzel bir zamandiki bugünlerin tadini cikar bence:) sonra bi gün yine o ders calistigimiz yerde aksam saatleriydi belli bi saatden sonra orasinin kapisi tek icerden acilio.
Yani gec oldugu icin disardan girmek mümkün olmuo.
o sigara icme bahanesiyle cikti ve kapi kapandi bende kapiya yakin oturodum baktim kapinin camina tiklatio kafami kaldirdim bana gelmem icin el atti ilk bas anlamadim bi sok oldum sonradan aklima geldi kapi acilmio herhalde diye kalktim actim kapiyi.
Gülümsedi tesekküretti, bende gülümseyerek karsilik verdim orda biseyler daha dedi tam hatirlamiyorum ne oldugunu sonra birden bi cesaret alip kendimi tanistirdim ismimi söyledim. oda ismin söyledi ve iceri girdim. aradan bi bes on Dakka gecti veeeee yanima geldi oturabilirmiyim diye
orda sohbet ettik baya bi. Sonra ben eve gittim aradan baya Zaman gecti o beni baya aramist sosyal media dan falan bulamamis (kullanmiyorum). Sonra bisekilde okuldaki Mailimi bulmus ordan yazmis. Ben tabi o maile hic bakmadigim icin görmemistim, oda demekki rahatsiz ettim diye selamlasmakdan baska bisey yapmiodu konusma vs yoktu.
Bi gün ders icin o Maile girdigimde gördüm yazdigini öyle yazismaya baslamistik ve suan Evliyiz:)
Maşallah maşallah size ya :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah Can'ım.. uzun uzun yazmışsın çok sağ olasın :) adam sana yine atmış Bi adım sen görmemişsin ama :) bizde o da Yok. Facede arkadaşız yazmıyo bile :))
Bana Bi Öneri bana Bi öneri lütfeenn :))

Sosyal medyada arkadaşız ama pek bişey paylaşmıyoruz ikimizde. Ve hiç konuşmadık oradan. Evlerimiz yakın birbirine dışarıda denk geliyoruz bazen ama ayak üstü oluyo onlarda.. pek bişey olmuyo yani anlayacağın. Deli cesareti gelirse Bi gün denk getirip bişeyler içmeye davet edicem artık :))

Sizin hikayenize ise bayıldım... maşallah Rabbim saklasın nazarlardan ve hep daim olsun inşallah :)
Ee peki sormadın mı ? Sen ona gidip konuşmasaydın o konuşmayacak mıymıs ? Veya neyi beklemiş sen konuşana kadar ? :) bunları da cevaplar mısın benim için :))
Ve bu durumda bana tavsiyelerin nedir :)

Bizimkinde durum biraz daha netti yani ben onun benden hoşlandığından emindim.
Beni kahve içmeye falan davet etmişti, beni biraz tetikleyen birkaç gün sonra seyahate gidecek olmam oldu. Olmazsa gitmiş olacağım, olursa da söylemiş olayım diye. :)
Şöyle söyledi; ben söylemek çok isterdim ama kabul etmezsen arkadaş da olamayız artık diye kokrtum, söylemedim.
Ama sen söylemesen ne kadar daha susabilirdim bilmiyorum dedi.
Biraz da yapı farkı açıkçası. Karşılaştığınızda ya da konuştuğunuzda sizden hoşlandığına kesin emin olabiliyor musunuz?
Benimki her gün mesaj atıyordu mesela sohbet ediyorduk.
İş arkadaşı olduğunuz için kabul etmezsen rezil olup bir daha yüzyüze bakamayacağınızı sanıyor olabilir.

Maşallah hikayenizi çok sevdim :)) Allah sizi korusun nazardan inşallah ve darısı bana nasip olsun artık :KK70:
Cesaretini ne güzel toplamışsın ya Keske bende de olsa o cesaret :)
Sen açılmasaydın o senle hiç konuşmayacak mıymış acaba bu durumu çok merak ettim ??
Bide bana bu durumda ne önerirsin ve asıl önemlisi konuya nasıl girdin duygularını ona söylerken hatırlıyo musun ? :)

konuşacaktı muhtemelen ama benim onu bekleyecek sabrım kalmamıştı artık :) ben direk "biliyor musun ben seni seviyorum" demiştim :) açık ve net.. çok gülmüştü :)
bence sizin de iş dışında biraz beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var. evleriniz yakınmış madem, yeni açılan bir yere davet edebilirsin. tabi önceden gidip menüyü bi check etmende fayda var :) yeni bir mekan açılmış, şöbiyetini denemen lazım falan gibi bi giriş yapabilmen için.. ama karşı tarafın duygularından emin olmadan hemen açılma derim. üzülmeni istemem. umarım her şey istediğin gibi olur :)

Bu tarz heyecanlar çok güzek ya evlenince erkek kütük oluyor boş sandalye buldu mu anasını oturtuyor:KK70:

Ya burda bitane öğretmen hanımın konusu vardı. is yerindeki hocadan haslaniyodu falan ne oldu o sonra? linki bilen varsa atabilir mi?

Buarada konu sahibi sizin durumunuzda yapacaginiz tek sey ilginizi kesmeniz. ortama ilk girince ona bakmayin, selam vermeyi unutun arada, gidip baskasinin yanindaki tek kisilik yere oturun....

Ya burda bitane öğretmen hanımın konusu vardı. is yerindeki hocadan haslaniyodu falan ne oldu o sonra? linki bilen varsa atabilir mi?

Buarada konu sahibi sizin durumunuzda yapacaginiz tek sey ilginizi kesmeniz. ortama ilk girince ona bakmayin, selam vermeyi unutun arada, gidip baskasinin yanindaki tek kisilik yere oturun....
L lmnt nin konusuydu sanırım. Baya bi sürmüştü. Vazgeçti sonra galiba

Seven erkek konuşur yapmayın şöyle yok bakışıyoruz, yok göz göze geliyoruz falan filan. Bu adam kimbilir kaç yaşında çalıştığınıza göre, çocuk değil yani. Bu zamana kadar çıktığı birinin olmaması da imkansız illa olmuştur onlara nasıl açıldıysa size de açılabilir pekala. Hiç olmazsa ya buluşalım bir gün bir çay kahve içelim bile diyebilirdi ama bunu da dememiş hiç başbaşa kalmak için fırsat yaratmamış.

Ben bekarken çalıştığım yerde bir çocuk vardı. Ben o zaman 20 yaşındaydım o da 24 yaşındaydı. Dediğiniz gibi sürekli gözleri bende olurdu, yanıma otururdu, muhabbetimizde vardı, kalabalık bir grupta sadece bana gözlerimin içine bakarak konuşurdu. Ben de onun açılamıyor olduğunu sanardım. Bir gün bir bayram zamanı arkadaşımın gazıyla odan hoşlandığımı belirten bir mesaj attım. Bana beni arkadaşı hatta kardeşi gibi gördüğünü bir daha bu konuyu açmamamı zaten hayatında biri olduğunu yazdı. Ondan sonra bu gibi şeylere daha mantıklı yaklaştım. Seven erkeğin söylememesi muıhtemel değil o ara hayatına birini alma riskini göze alamaz bir kere.

Selam kızlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar :))

Sizinkilerin yanında benim ki dert mi bilmem ama benimde var Bi derdim :)

Direk konuya girmek istiyorum çünkü bende sabır kalmadı..

Malumunuz derdim bir beyfendi :))
Aynı iş yerinde çalışıyoruz ve adam bildiğin hoşlanma belirtilerinin hepsini gösterirken gelip konuşmuyor Bi türlü.. konusmuyo derken açılamıyor anacııım açılamıyor adam :))
Belki sen yanlış anlamışsınızdır bişey hissetse duramaz diye düşünenlere kısaca şöyle anlatayım..
Mesela aynı ortamdayız haliyle, ben mesela onun olabileceği Bi ortamda ilk içeri girdiğimde gözlerim direk onu arıyo ve girdiğimde mutlaka bi göz göze geliyoruz bakıp göz kırpıyo gülüyo falan. Yine aynı şekilde o da sonradan ortama girdiğinde gözleri mutlaka Bi benimle bakışıp sonra devam ediyo yürümeye falan..
Hani böyle gördüğünde anlarsın hissedersin ya gözlerinin içinin gülmesini. Veya çok yakınındayken ben nasıl heyecanlanıyorsam onda da o heyecanını hissedersin ya. Hani hissedersin ama yanındaykende sus pus olur kalırsın :)) bende o da öyleyiz. Başkalarıyla muhabbetlerine bakıyorum mesela kızlarla konusmuyo veya gördüğünde göz kırpma gereği falan duymuyo hiç ni kıza. Erkeklerle daha samimi. Mesela otururken sürekli benim yanıma oturması ve artık ortamdakilerin de durumu farkedip benim veya onun yanında Bi sandalyeyi sürekli boş bırakmaları gibi..
Hatta geçenlerde Bi arkadaş bana gelip bu çocuk seni mi takip ediyo yoksa bana mı öyle geliyo. Sürekli seni izliyo oturmanı kalkmanı farketmedin mi diye üçüncü şahıslarında durumu farketmesi gibi...
Yani hani benim kuruntum mu diye düşünürken artık öyle düşünmüyorum.
Ama gel gelelim Bi adım Bi ilerleme Yok.. sevse tabiki gelir konuşur mutlaka açılır farkındayım. Ama o zaman davranışları neden farklı ??

Veya asıl sorum şu ?
Zamanında Bu durumda olupta sonradan dayanamayıp gidip ''senin konuşacağın Yok be adam, durum böyle böyle benim hislerim bu şekilde'' diye patlayanlar oldu mu sevdiceğine sonunda ?? Patlayıpta mutluluğu yakalayanlar oldu mu ?? Veya bu durum da ben ne yapabilirim canlar yaa :KK43:(

Bu arada kız arkadaşı Yok o kişinin kesin ve net ondan eminiz en azından :)
Şimdiden çok teşekkürler yorumlar için..
Erkeğin niyeti varsa her halukarda gelir konuşur.Ortam yaratır nabız yoklar.Kendi gidemiyorsa araya birini sokar ne olursa olsun yaklaşır.Ben her zaman adımı erkeğin atması taraftarıyım.Atamıyorsa da özgüveni olmayan insanın kimseye faydası olmaz.Ama bir bakışma bir göz kırpmayla ve etrafındakilerin değerlendirmesiyle yanlış hisse kapılma derim.Sen ona ilgi duyduğun için onun her hareketinin farkındasın.Sen baktığın için gözgöze gelmenizde doğal.Yani yanlış hisse de kapılıyor olabilirsin.Hoşlanıyorsada bi şekilde açılmayı bilmeli bir erkek.

Back
X