Kredi taksidi, kira, faturalar, bir de kışın giderler daha da artıyo sanırım taksitlendirmekte bizi yorarbileziklere kıymayın daha önemli bişi için dursun kenarda, kredi kartı borcunuzu taksitlendirebilirsiniz.
Valla bizde bozdurduk her ay sıkışacağımıza birden kapansın en azından elimize kalanla birikim yapalım dedikMerhaba hanımlar,
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim)
K.kartına toplam borcumuz taksitler dahil 2,500 ₺ civarı.
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Telefonumu satabilirim borcu karşılar ama hali hazırda kullanıyorum.
Bir de bilezikleri satabilirim. Oda borcu karşılar sanırım.
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Kaldık altınları satmaya :)
Ama kadınların genelindeki ziynet psikolojisi sebebiyle içim pek rahat değil.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
ben bende az takı oldu derdım hep ama durum yoksa yapılacak bısey yok acıkcası sızdede bıraz oyle olmusYa aslında o kısım daha karışık. :)
Eşim nişanda 1 kelepçe(beraber ödedik.)
Annem nikahta 1 bilezik
Babam 1 çeyrek altın
Kardeşim altın kolye(ben yapıp vermiştim taksın diye)
Kayınvalide birşey takacaktı ama eşimle beraber ödeyeceğimiz için millet alışverişte görsün diye borca altın yapamam dedim 1 tane kalın sahte bilezik aldım onu taktırdım.
Görümcem 1 ince bilezik almış, kayınvalideme de 1 ince bilezik yapmış.
Yani totalde 1 kalın sahte bileziğim, 1 orta halli bilezik,2 tane de ince tel bileziğim var :)
20 tane kadar da çeyrek olmuştu.
2200 tl'de nakit vardı
ama ben kıyamam yani bileziklere, (gerçi benimkiler gitti de) bi kaç ay önce bizde sıkıştık, ya kredi kartını borcunu erteleyecektik yada taksitlendirecektik, çünkü kenarda bişi yoktu öyle daha işimize geldi.Kredi taksidi, kira, faturalar, bir de kışın giderler daha da artıyo sanırım taksitlendirmekte bizi yorar
Evet öyle oluyor malesef. Amin cümlemize versin geçimben bende az takı oldu derdım hep ama durum yoksa yapılacak bısey yok acıkcası sızdede bıraz oyle olmus
olsun takılanda gıdıyor zaten enınde sonunda
allah gecım versın
Kararsız kaldım birazda. O yüzden buraya sorma gereği duydum. Hala bir karar verebilmiş değilim açıkçasıama ben kıyamam yani bileziklere, (gerçi benimkiler gitti de) bi kaç ay önce bizde sıkıştık, ya kredi kartını borcunu erteleyecektik yada taksitlendirecektik, çünkü kenarda bişi yoktu öyle daha işimize geldi.
şimdi taksitlendirirsen bi şekilde ödenir o kredi kartı ama bileziklerin gidince yerine koymak çok zor olur.
Is yerine borçlanaciga bilezik bozdurmak daha makul bana göre ama kredi kartını iptal ettirin o zaman elinizin altında durmasin yoksa bir bakmissin yine kullanilmis.Merhaba hanımlar,
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim)
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
Kendi de aylık belirli miktar vereceğini söyledi. Ben ister altın yapıcakmışım ister nakit biriktirecekmişim. İlk kez böyle bir söz veriyor. İnşallah tutar da kenarda zor günler için az çok birikmiş olurIs yerine borçlanaciga bilezik bozdurmak daha makul bana göre ama kredi kartını iptal ettirin o zaman elinizin altında durmasin yoksa bir bakmissin yine kullanilmis.
Is yerinden alsa ayda 400 odeyecekmis bu devirde 400 az değil bir sürü faturani odersin onunla is yerine vermesi gereken 400 size versin bankada biriktirin hesap açın ileride ev için peşinde bile olur.
İş yerine vade farksız 400 - 400 ödeyerek kalan maaşınızla geçinebiliyorsanız ben olsam bu seçeneği tercih eder, bileziklerin köşemizde kalmasını seçerdim. Köşede bir miktar güvence olması rahatlatıcı bir histir.Evet aylık. Max 400 ₺ 400 ₺ olarak kesiliyor aylık
Öyle tabii rahatlatıcı. Ama geçinemeyiz sanırım. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İş yerine vade farksız 400 - 400 ödeyerek kalan maaşınızla geçinebiliyorsanız ben olsam bu seçeneği tercih eder, bileziklerin köşemizde kalmasını seçerdim. Köşede bir miktar güvence olması rahatlatıcı bir histir.
Allah sizin için en doğru olanı nasip etsin.
İş yerine vade farksız 400 - 400 ödeyerek kalan maaşınızla geçinebiliyorsanız ben olsam bu seçeneği tercih eder, bileziklerin köşemizde kalmasını seçerdim. Köşede bir miktar güvence olması rahatlatıcı bir histir.
Allah sizin için en doğru olanı nasip etsin.
Evet ileride halim vaktim olduğunda 1 bilezik alsam kalınından yerine koyabiliyorumÇok fazla olsaydı gramı verme derdm ama geri yerine koyablcegn bi miktar bence ver kendini hiç skntiya sokma bu seferden nerden ne siksam diye dusunceksiniz
Sakin yapmayın taksit taksit ödemeye çalışın çünkü o kredi kartı asla kapanmıyor benim bazı arkadaşlarım kredi bile çekti kapattı ama o kredi kartı asla kapanmadıMerhaba hanımlar,
Şimdi sorunum şu;
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
Yanı alırsınEvet ileride halim vaktim olduğunda 1 bilezik alsam kalınından yerine koyabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?