Bir bilezik derdi de benden :)

Valla bizde bozdurduk her ay sıkışacağımıza birden kapansın en azından elimize kalanla birikim yapalım dedik

ben bende az takı oldu derdım hep ama durum yoksa yapılacak bısey yok acıkcası sızdede bıraz oyle olmus
olsun takılanda gıdıyor zaten enınde sonunda
allah gecım versın

Allah korusun hastalik acil ddurumlar icin bir birikiminiz yokmus. Bence satmayin altinlari dursun kenarda daha acil durumlar icin kullanırsınız. Esinizin maasindam kessinler hem cok yuksek bi mebla degil 2500 tl yaklasik 6 ayda bitecek borcu.

Kredi taksidi, kira, faturalar, bir de kışın giderler daha da artıyo sanırım taksitlendirmekte bizi yorar
ama ben kıyamam yani bileziklere, (gerçi benimkiler gitti de) bi kaç ay önce bizde sıkıştık, ya kredi kartını borcunu erteleyecektik yada taksitlendirecektik, çünkü kenarda bişi yoktu öyle daha işimize geldi.
şimdi taksitlendirirsen bi şekilde ödenir o kredi kartı ama bileziklerin gidince yerine koymak çok zor olur.

ben bende az takı oldu derdım hep ama durum yoksa yapılacak bısey yok acıkcası sızdede bıraz oyle olmus
olsun takılanda gıdıyor zaten enınde sonunda
allah gecım versın
Evet öyle oluyor malesef. Amin cümlemize versin geçim

Kararsız kaldım birazda. O yüzden buraya sorma gereği duydum. Hala bir karar verebilmiş değilim açıkçası

Is yerine borçlanaciga bilezik bozdurmak daha makul bana göre ama kredi kartını iptal ettirin o zaman elinizin altında durmasin yoksa bir bakmissin yine kullanilmis.

Is yerinden alsa ayda 400 odeyecekmis bu devirde 400 az değil bir sürü faturani odersin onunla is yerine vermesi gereken 400 size versin bankada biriktirin hesap açın ileride ev için peşinde bile olur.

Kendi de aylık belirli miktar vereceğini söyledi. Ben ister altın yapıcakmışım ister nakit biriktirecekmişim. İlk kez böyle bir söz veriyor. İnşallah tutar da kenarda zor günler için az çok birikmiş olur

İşyerine geri öderken çok zorluk çekmiceksem işyerine borçlanırdım.

Evet aylık. Max 400 ₺ 400 ₺ olarak kesiliyor aylık
İş yerine vade farksız 400 - 400 ödeyerek kalan maaşınızla geçinebiliyorsanız ben olsam bu seçeneği tercih eder, bileziklerin köşemizde kalmasını seçerdim. Köşede bir miktar güvence olması rahatlatıcı bir histir.
Allah sizin için en doğru olanı nasip etsin.

Öyle tabii rahatlatıcı. Ama geçinemeyiz sanırım. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

+1

Çok fazla olsaydı gramı verme derdm ama geri yerine koyablcegn bi miktar bence ver kendini hiç skntiya sokma bu seferden nerden ne siksam diye dusunceksiniz

Çok fazla olsaydı gramı verme derdm ama geri yerine koyablcegn bi miktar bence ver kendini hiç skntiya sokma bu seferden nerden ne siksam diye dusunceksiniz
Evet ileride halim vaktim olduğunda 1 bilezik alsam kalınından yerine koyabiliyorum

Bence o bilezikleri boşuna satma ı kart kapanmadan borç bitmiyo. Bilezik satılıp borç kolay kapandığından eşin kartı kapatmaz dursun der. Olan senn bilezklere olur. Daha zır günler için sakla. Eşin iş yerinden çeksn yada taksit taksit ödeyin. Bizde bi ara altın bozdurup borç ödedk ee ne oldu tekrar yine borç oldu. Bu bnm nacizane fikrim

Sakin yapmayın taksit taksit ödemeye çalışın çünkü o kredi kartı asla kapanmıyor benim bazı arkadaşlarım kredi bile çekti kapattı ama o kredi kartı asla kapanmadı

satmayın bence tekrar satın almak istediğiniz de alamazsınız sürekli o para harcanır
yavaş yavaş borç ödemek daha mantıklı
bir iki ay dişinizi sıkarsınız ama bilezik sizle kalır genelde bileziği yatırımlarda öyle büyük şeyler alınırken ev araba gibi bozdurulmasından yanayım
yada çok büyük borçlar için sağlık olur evde yiyecek bir şey olmaz o zaman
gerisinde ıhhh sattığına değmiyor

10 bilezigim vardi. Hepsini esim kabul etmesede xorla verdim gecim derdi malum. Keske vermesetdim zaten esim istemiyodu. Sonra aliriz dedim ama olmadi. Aklim olsa yatirim icin saklardim .birdaha almaniz zor emin olun ,birikmeye biriktirilmez ama borc mecbur odenir
Ayrica icerden cekmek yerine neden taksitlendirmiyosunuz. Bankayla gorusun odeme plani cikarir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…