- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Tahmin edersiniz zor oluyorBilezikleri bozdur. 2500 kk valla çok iyi biz aylık 4 binden az ödemedik.
Telefonu fatura üzerine almıştım yani onu da taksitle ödüyorum. Onu satıp kartı kapatırsam da taksitle ödemeye devam edicemikinci eli 2500 eden telefonunuz var
maddi olarak durumunuz iyi izlenimi oluşur bende
tabii ki satın bilezikleri ödeyin borcu
kartı da kapatın
bundan sonra harcarken de ona göre hareket edin
Bir kere de kapatmayı düşündük. İşyerinden borç alırsakta taksitle ödicez, telefonu satarsakta taksitle ödicez, yapılandırmaya gidersekte yine taksit olacak. Amacımız bir kerede kapatmakYapılandırıp ödemenizi taksitle yapmanız mümkün değilmi
Altınla borçlar kafa kafaya geliyor. On onbeş bileziğim olsa inanın bende öyle düşünür dokunmazdım. Ancak dediğim gibi 3 bilezik totalde 2,200 falan ediyorBizim de borcumuz var ama altınlarla ödemeyi düşünmedim bile onları ev alırsak kullanacağımız için yok sayıyoruz.
Bence altınların da çok değil borcun da çok büyük borç değil yavaş da olsa ödeyin daha iyi. Birikim yapmak daha zor oluyor bana göre ama tabi yine sizin kararınız.
Borcu ödeyin karta güvenmeyin ve mutlaka bileziklerini yaptır acele etme ama zamanla yapsın çünkü haklarını başta belli etmezsen hep ezilirsinMerhaba hanımlar,
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim)
K.kartına toplam borcumuz taksitler dahil 2,500 ₺ civarı.
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Telefonumu satabilirim borcu karşılar ama hali hazırda kullanıyorum.
Bir de bilezikleri satabilirim. Oda borcu karşılar sanırım.
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Kaldık altınları satmaya :)
Ama kadınların genelindeki ziynet psikolojisi sebebiyle içim pek rahat değil.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
Telefonu fatura üzerine almıştım yani onu da taksitle ödüyorum. Onu satıp kartı kapatırsam da taksitle ödemeye devam edicem
Zaten ilk teklif ettğimde o altınlar senin ellemeyelim dedi. Ama borç beni huzursuz ediyor. O yüzden ben teklif etmiştim. Şimdi de aylık olarak sana geri ödeyeceğim diye bir seçenek sundu.o kabul etmese bile ben bilezikleri satar verirdim.
Kart olayı çok riskli. Daha evvelde kapattık evliliğin ilk başlarında yine açıldık. Şimdi bende net konuştum ve şart koştum kesinlikle kullanılmayacak diyeyok zaten satmayın telefonu çok zarar edersiniz o işten
arkadaşlar bilezik satınca karta yine borç yaparsınız demiş de
kapatın kartı
eşim 35 yaşında hiç kredi kartı olmadı
bankası ile kavgalı nasıl kredi kartın olmaz diyorlar
o da ben nakit harcıyorum diyor
varsa harcar yoksa harcamaz
öder veya ödemez bilemem :=)Zaten ilk teklif ettğimde o altınlar senin ellemeyelim dedi. Ama borç beni huzursuz ediyor. O yüzden ben teklif etmiştim. Şimdi de aylık olarak sana geri ödeyeceğim diye bir seçenek sundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?