Bir bilezik derdi de benden :)

Bilezikleri bozdur. 2500 kk valla çok iyi biz aylık 4 binden az ödemedik.

2500 tl borcu yapılandırıp ödemek varken neden birşey satma gereğinde oluyorsunuz.
Sıkıştığınızda banka emin olun 100 tl ye bile indiriyor ödemenizi.
Siz yapılandırma isteyin yavaş yavaş ödeyin bileziklerinizde kenarda kalsın.

Bizim de borcumuz var ama altınlarla ödemeyi düşünmedim bile onları ev alırsak kullanacağımız için yok sayıyoruz.
Bence altınların da çok değil borcun da çok büyük borç değil yavaş da olsa ödeyin daha iyi. Birikim yapmak daha zor oluyor bana göre ama tabi yine sizin kararınız.

Yapılandırıp ödemenizi taksitle yapmanız mümkün değilmi

ikinci eli 2500 eden telefonunuz var

maddi olarak durumunuz iyi izlenimi oluşur bende

tabii ki satın bilezikleri ödeyin borcu

kartı da kapatın

bundan sonra harcarken de ona göre hareket edin

Bence yanlış yaparsın. Tabi iyi mal kötü gün içindir ama eşini ilk başı sikistiginda altın satmaya alistirirsan yarın başka borclarda da ev esyanı satmani bekler.

ikinci eli 2500 eden telefonunuz var

maddi olarak durumunuz iyi izlenimi oluşur bende

tabii ki satın bilezikleri ödeyin borcu

kartı da kapatın

bundan sonra harcarken de ona göre hareket edin
Telefonu fatura üzerine almıştım yani onu da taksitle ödüyorum. Onu satıp kartı kapatırsam da taksitle ödemeye devam edicem

Yapılandırıp ödemenizi taksitle yapmanız mümkün değilmi
Bir kere de kapatmayı düşündük. İşyerinden borç alırsakta taksitle ödicez, telefonu satarsakta taksitle ödicez, yapılandırmaya gidersekte yine taksit olacak. Amacımız bir kerede kapatmak

Altınla borçlar kafa kafaya geliyor. On onbeş bileziğim olsa inanın bende öyle düşünür dokunmazdım. Ancak dediğim gibi 3 bilezik totalde 2,200 falan ediyor

bende kredi kartı borcu ödemek için bileziklerimden bozdurdum.çok kararlıydık kessinlikle ama kesinlikle kredi kartını kullanmayacaktıkkkkkk....hiç de öyle olmadı.kart aldı başını gitti. bence eşinin iş yerinden alması daha mantıklı.bileziklerini bozdurduğunla kalırsın benden söylemesi.benim yaptığım hatayı sen yapma.kredi kartının asgarisi bile 900 gelmeye başlayınca kırdık attık kartı.yaklaşık 7 aydır kullanmıyoruz ve borcumuz toplamda 300 tl falan kaldı.sakın arkadaşım bozdurma daha zogünler için sakla onları.alternatifleri değerlendir.

Borcu ödeyin karta güvenmeyin ve mutlaka bileziklerini yaptır acele etme ama zamanla yapsın çünkü haklarını başta belli etmezsen hep ezilirsin
Benim düşüncem umarım hakkınızda Hayırlısı olur ben de sattım borcunu ödemek için 30 bin tutmuştu benim ki yerine altın değil pırlanta istiyorum

Telefonu fatura üzerine almıştım yani onu da taksitle ödüyorum. Onu satıp kartı kapatırsam da taksitle ödemeye devam edicem

yok zaten satmayın telefonu çok zarar edersiniz o işten

arkadaşlar bilezik satınca karta yine borç yaparsınız demiş de

kapatın kartı

eşim 35 yaşında hiç kredi kartı olmadı

bankası ile kavgalı nasıl kredi kartın olmaz diyorlar

o da ben nakit harcıyorum diyor

varsa harcar yoksa harcamaz

o kabul etmese bile ben bilezikleri satar verirdim.
Zaten ilk teklif ettğimde o altınlar senin ellemeyelim dedi. Ama borç beni huzursuz ediyor. O yüzden ben teklif etmiştim. Şimdi de aylık olarak sana geri ödeyeceğim diye bir seçenek sundu.

Kart olayı çok riskli. Daha evvelde kapattık evliliğin ilk başlarında yine açıldık. Şimdi bende net konuştum ve şart koştum kesinlikle kullanılmayacak diye

Zaten ilk teklif ettğimde o altınlar senin ellemeyelim dedi. Ama borç beni huzursuz ediyor. O yüzden ben teklif etmiştim. Şimdi de aylık olarak sana geri ödeyeceğim diye bir seçenek sundu.
öder veya ödemez bilemem :=)
siz eşsiniz ve zor gunlerde bırbırınıze yardımcı olmak zorundasınız
hem onun derdi
senin derdin.. 2-3 bileziğin lafı olmaz

altın bugunler için değilmi zor gununde sat ıyı gununde yerine koyarsın ... ben olsam borcu borçla kapatmaz elimdekini satıp borcu oderdim.. iş yerini falan karıştırma

Bende verdim cnm 9 tane 22 gram bilezik 21 çeyrek 10 yarım 3 tam altınımı verdim borçları ödesin diye 4 aylık evliydim ama eşim borçluyken kolumda altınla gezemezdim içim rahat etmezdi millete borçlanacağina veririm daha iii sende ver cnm borç sizin borcunuz sonuçta İnş yenileri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…