İyi geceler arkadaşlar. Burayı uzun zamandır takip ediyorum fakat aktif değildim. Arkadasım bu hesabı benim için açmıştı. Şimdi ben size bir soru sormak yardım istemek için geldim. 8 yıllık bir evliliğim var ve birde çocuğum. Eşimin alkol problemi var aslında içmese iyi biridir ama bırakamıyor bunun için çokta çabalamadı aslında. Alkol kullanınca küfür hakaret şiddete kadar varan tavırları var. Aileme bana küfürler. Son zamanlarda artık bende ağzıma geleni söyler olmustum açıkçası. Ailemin evinde oturduğumuz için kovuyordum basına kalkıyordum. (Ailemle birlikte oturmuyoruz) . İçmezse iyi bir babadır iyi bir koca mıdır tartışılır çirkin konuşmaları vardır Bazı insanlar hakkında işte” anne onun kızı bekarmış yok x kişisi bana ilgi gösteriyor gelip gelip sana şunu yapayım dedi” gibi Kızıncada seni kıskandırmak için yaptım gibi açıklamaları var. Eski sevgili olayını buraya yazmıştım zaten. İyi yönleri de evde temizliğe yardım eder birlikte vakit geçiririz dışarda kibardır. En son içkisiyle alakalı bir kavgadan snra şiddeet gördüm ve Evi terk ettim ilk terk edişim değildi daha öncede 2 kere bu yüzden geldim çeşitli sözler verdi döndüm bir iki ay sonra eskiye döndü. Bu seferde yeminler ediyor bir daha içki Yok bırakacağım diye. Ama artık ailem dönersen biz arkanda değiliz diyorlar. Gerçi ailemde çok sahip çıkacak insanlar değiller onlara güvenerek bu kararı vermiyorum. Sizce ne yapmalıyım sizin objektif görüşlerinizi istiyorum . Sizce bosanırsam pişman olur muyum yolsa degişmez mi?