Bir boşanma konusu

Vallahi canim kendisini ne zamandir görmüyorum sosyal medyadan görüyorum mutlu duruyor hep aile pozlari cocuklarin dogumgunleri kendisi esiyle yanyana esi supriz yapmis dogumgunune falan hano gorunen oyle ama sosyal medya sonucta olmayani oldurtur yemin ederim :)
:)

Ben gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum bu mantığı.
Adamın size daha ne yapmasını bekliyorsunuz adım atmak için?
Alkolikliği,şiddeti zaten yeter ayrılmak için ama başka kadınlar için söylediklerine ağzım açık kaldı.
Ne edep var eşinizde, ne insanlık.
Allah kurtarsın..[/QUOTE
Ben gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum bu mantığı.
Adamın size daha ne yapmasını bekliyorsunuz adım atmak için?
Alkolikliği,şiddeti zaten yeter ayrılmak için ama başka kadınlar için söylediklerine ağzım açık kaldı.
Ne edep var eşinizde, ne insanlık.
Allah kurtarsın..
teşekkür ederim çok haklısınız amin

Çocuğunuz kaç yaşında işiniz varmi aileniz neden arkanizda duracak insanlar değiller. Alkol büyük bi problem zatende şiddet hakaret varsa kendini kaybedecek kadar içiyor demektir o söylediği lafları kiskandirmak için söylemesi bile iğrenç kendi ayaklarinizin üstünde durabilecek bi insansaniz çekmeyin derim ki öyleyse ailenizide silin gerekirse arkanizda durmazsa durmasinlar çalışıp bir çocuk ve bir evi gecindir mek böyle bi Hayati yasamaktan kolay bence
7 yasında çalışıyordum şuan çalısmıyorum.

Pzartesi açıyorum davayı herkese teşekkür ediyorum arkasdaşlar

eminim hakkinizda hayirlisi bu olacak,
umarim huzurlu mutlu olursunuz.

Ailenizle de konusun ve evinizi kapatmayin, ayni evde ailenizle zorlanabilirsiniz.
Guzelce dile getirirseniz ve sik sik ziyaretlerine gideceginizi soyler, onlarin da sik sik gelmesini isterseniz bence icleri de rahat eder.

eminim hakkinizda hayirlisi bu olacak,
umarim huzurlu mutlu olursunuz.

Ailenizle de konusun ve evinizi kapatmayin, ayni evde ailenizle zorlanabilirsiniz.
Guzelce dile getirirseniz ve sik sik ziyaretlerine gideceginizi soyler, onlarin da sik sik gelmesini isterseniz bence icleri de rahat eder.
Sanmıyorum kabul edeceklerini ama deneyeceğim. Hayırlısı olsun diyorum hep ama içimde gram acaba kalmadı cok şükür

Back
X